Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Bolovi u nozi/listu noge

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Morala bih ovo više nije stvarno da svaki dan, al baš svaki imam bolove. Il križa il migrene il noga il nekaj.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Morala bih ovo više nije stvarno da svaki dan, al baš svaki imam bolove. Il križa il migrene il noga il nekaj.
    Pa odi doktoru - LOM imaju iskustva s tim.

Sad je proljeće, nama s kroničnim smetnjama ovo je relativno težak period. Možda ćeš jednom biti u istoj vreći, ali nadam se da sad još nisi. Učini nešto za sebe - nakon pretraga idi na terapiju ili kaj već treba, a onda si održavaj kondiciju kako znaš i umiješ. To radiš za sebe. Kvaliteta života je nešto u što vrijedi uložiti vrijeme i trud. Možda će ti trebati i prilagođena prehrana. Migrene često imaju ljudi osjetljivi na gluten. Ne moraš biti alergična, dovoljno je da to teško probavljaš. Probaj neko vrijeme izblegavati pšenicu, da vidiš hoće li se migrene vraćati.

Trebala bi si naći neke aktivnosti koje otpuštaju serotonin. Fizička aktivnost je tu ključna. Opuštajuće kupke također. Orgazam isto pomaže, bez obzira na koji način dođeš do toga . Vrijedi i protiv grčeva.

Osim toga, kontakt s odraslim ljudima dobro dođe. Imaš troje djece u ranoj dobi i to te sigurno iscrpljuje. Forum nije dovoljan, to je zamjena za pravi kontakt. Ne mogu ti ništ pametno savjetovati jer je ovaj forum i meni već 100 godina kompenzacija za nedostatak prijateljskih kontakata s ljudima izvan obitelji, ali imam to u vidu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •