Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Hrvatska pošta - izgubljeni paketić

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je sve je to ok, da ta ista pošta ne radi od 8-13, a ti od 7-15 ili duže

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zapravo ne razumijem zašto ne stave drugačije radno vrijeme poštara? Pa koliko ljudi je danas doma do 15:00h?

Da rade poštari recimo u dvije smjene, nekad ujutro, a nekad popodne, vjerujem da bi taj dan kad su popodne uspjeli puno više preporučene pošte osobno uručiti.
    Svjesna sam da su poštari potplaćeni, al možda bi i njima odgovaralo nekad da su slobodni prijepodne.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo ne razumijem zašto ne stave drugačije radno vrijeme poštara? Pa koliko ljudi je danas doma do 15:00h?

Da rade poštari recimo u dvije smjene, nekad ujutro, a nekad popodne, vjerujem da bi taj dan kad su popodne uspjeli puno više preporučene pošte osobno uručiti.
    Svjesna sam da su poštari potplaćeni, al možda bi i njima odgovaralo nekad da su slobodni prijepodne.
    Pa kako ne kužiš? Oni namjerno to rade, da bi ljudi koristili HP ekspres koji radi 24 sata i značajno više košta.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nije kod nas u gradu problem podizanja pošte ni na pošti, mi možemo otić u poštu koja relativno radi prek cijelog dana, ili malo ujutro, malo popodne, može se skombinirati, veći je problem u seoskim poštama koje uredno rade 8-12 ili slično radno vrijeme, bez subota...... baš je moj muž imao takav problem slao je u takvu neku poštu, a čovjek koji je trebal podići je imal radno vreme od e do ve, i pošta se vraćala sim, tam i tak mjesec dana, i onda je bil trošak mužu!

kod nas u gradu. ali i na selu je veći problem kaj uopće poštar ne zvoni, a nekad je zvil 2x

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Daj molim te itekako je problem u pošti u gradu, pa tamo kad dodjes je redina...ko danas ima vremena toliko za gubit na cekanje osim penzića, a opet oni nisu dobrog zdravlja (dosta njih).

Ja vec dugo uopce ne stavljam kucnu adresu (za dostave) iskljucivo posao jer bi inace morala hodocastit u kvartovsku postu koja pokriva nenormalno veliki broj stanovnika, trebale bi bit bar jos dvije poste u odnosu na broj stanovnika.

Tako da hvala lijepa, zaobilazim Hrv. postu u sirokom luku.Srecom tamo ni nemam posla, ne pamtim kad sam bila u posti.

Peterlin, sve jasno.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ako ti državne službe nekaj šalju bit će poštom kaj ne?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da i na onu adresu koja ti je službena, ne na posel, osim ako kojim čudom uspiješ kod njih promijeniti tu adresu, što je praktički nemoguće

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ti državne službe nekaj šalju bit će poštom kaj ne?
    Pa da normalno dobijem u kaslić svu takvu poštu.

Rijetko sto me traze za potpisat, eventualno neki prometni prekrsaj iako je toga vrlooo malo (skoro da se ni ne sjecam).

Poreze i sl ne pamtim kad sam dobila.

Cak sam i poziv za ostavinsku raspravu dobila samo u sandučić bez potpisivanja.

Praktički se ne sjećam kad sam uopće zadnji put bila u pošti.

Dok pak dostave imam često i za njih stavljam uvijek adresu s posla.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.09.2024. at 22:44

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •