Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 170 od 170

Tema: treba mi preporuka za dobar usisavač

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo to me i pokolebalo u kupnji. Očekujem od takvog stroja, za te novce, da će adekvatno zamjeniti obični usisavač, a ne kad usisavam stan da se na pola isprazni baterija i onda moram pola dana cekati da de napuni
    Piše da traje 40 minuta, to je vjerojatno većini dovoljno za usisavanje, al ne piše koliko dugo će baterija moći raditi u tom režimu, odnosno koliko često se mora mijenjati baterija, i dokad garantiraju dijelove. Očito je kod novog modela drugačija baterija.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Molim preporuku za štapni usisivač, do cca 400- 500 kn max, najbitnija karakteristika da je lagan. Ne bi bežični, ali možete me i razuvjeriti

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam nedavno kupila bezicni, Dyson V7 na nekom snizenju. Radi oko 20-30 minuta (dvadesetak na najjace, sto me zapravo najvise zanima) a puni se 3 sata. Taman mi je za ono za sto sam ga trebala - koristim ga umjesto metle, da nabrzinu pokupim mrvice nakon jela ili od kuhanja, plus macji pijesak. Uz to povucem i dlaku s prasinom uz rubove kamenih zidova jer se skuplja kao blesavo. Ima skupljih verzija s puno duzim trajanjem, ali ne zanima me to jer mi je vecina namjestaja odignuta od poda pa su stapni usisavaci nespretni, plus je vecina ovih sto duze traje i puno teza, a vibrirajuci usisavac od sto kila mi nije ugodan za guranje jednom rukom (kad je motor na stapu, jel).

Za redovito ciscenje imam Miele, tipicni "europski" kanister na kotacima. Mislim da je Miele Complete C2.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 01.01.2021. at 18:59

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Molim preporuku za štapni usisivač, do cca 400- 500 kn max, najbitnija karakteristika da je lagan. Ne bi bežični, ali možete me i razuvjeriti
    Već ih je teško naći (s kabelom)... Probala sam gledati što se uopće nudi - našla sam ovaj https://www.trazi.hr/trgovina/proizv...-w-ljubicasti/, ali piše da nema na zalihi.

Našla sam još samo ovaj https://www.mall.hr/usisavaci/iskra-...tent=usisavaci - čini mi se povoljno. Ima kabel duljine 4.3 metra.

Inače, imam Iskrin štapni usisavač, ali bežični - ovaj: https://www.kralj.hr/usisavac-gorenj.../7009/product/
    Zadovoljni smo, ali već godinu dana razmišljam da nabavim dodatni hepa filter (da jedan mogu oprati i odmah staviti drugi, bez čekanja da se osuši).

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nakon dugo godina opet kupujem usisavac. Cijene su unazad 3 godine podivljale.
    Prvo sam gledala obicne neke Philips no sad su me zaintrigirali oni neki stapni jaci sa raznim funkcijama.
    Kakvih novih iskustava imate?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo oduševljeni s Dyssonom. Oduševljeni!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vrijedi li te novce?
    gledala sam, al stvarno je skup.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pokazalo se da nam je mlađi alergičan na prašinu pa smo se odlučili za dysson zbog njegovog heta filtera, i nismo požalili, meni je vrijedan svake kune, a kad vidiš koju količinu prašine usisa, padneš u nesvijest

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pokazalo se da nam je mlađi alergičan na prašinu pa smo se odlučili za dysson zbog njegovog heta filtera, i nismo požalili, meni je vrijedan svake kune, a kad vidiš koju količinu prašine usisa, padneš u nesvijest
    Mi smo se davno odlučili na usisavač s vodenim filterom iz istog razloga. Mislim da je ovakav, nema ga više u ponudi: https://www.protis.hr/products/detai...ss-motor/68353
    U njega ide samo pola litre vode, ali za relativno mali prostor to je dovoljno. To je usisavač za stanove, za kuću ne bi bio dovoljan.

Inače, vodeni saugeri su odlični, ali puno je prtljanja (natoči vodu, pazi da ti se ne prekrene za vrijeme usisavanja, poslije baci vodu, operi filtere, osuši filtere...), pa za svakodnevno usisavanje imam baterijski (zamjena za metlu). Povremeno protutnjimo s ovim većim koji ima vodeni filter. S druge strane, vodeni filter je zakon za kuće s alergičarima.

Nemam preporuku, ali pratim temu, jer ovaj naš s vodenim filterom je isto na kraju, baš bi mi dobro došao novi.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 16.09.2024. at 10:21

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dysson nema vodeni filter, ali ima strašnu usisnu snagu. Nevjerojatnu. Nosili smo ga čak na posudbu na molbu susjeda i bili su zapanjeni kako radi. Već ih je iz naše okoline troje ljudi kupilo nakon našeg iskustva, i svi prezadovoljni. Nismo uzeli najnoviji i najskuplji, nego na nekoj akciji V11, i stvarno je odličan. Kako ima tu prozirnu kutiju, odmah vidiš šta si usisao i ne možeš vjerovati

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

e da, nismo zastupnici niti prodavači po kućama
    kad vidim svoj zadnji post i samoj mi je tako izgledalo

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u Lidlu je neka akcija štapnog od danas https://www.lidl.hr/p/usisavac-jet-6...ent_Sales_Week

ne znam kakav je , samo mi ispala reklama

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u Samsungu je isti taj https://www.samsung.com/hr/vacuum-cl...s15a6031r1-ge/ 309 eutra, ali s programom za reciklažu mobitela manje za cijenu reciklaže,

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Dysson nema vodeni filter, ali ima strašnu usisnu snagu. Nevjerojatnu. Nosili smo ga čak na posudbu na molbu susjeda i bili su zapanjeni kako radi. Već ih je iz naše okoline troje ljudi kupilo nakon našeg iskustva, i svi prezadovoljni. Nismo uzeli najnoviji i najskuplji, nego na nekoj akciji V11, i stvarno je odličan. Kako ima tu prozirnu kutiju, odmah vidiš šta si usisao i ne možeš vjerovati
    A kako se čiste filteri?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja imam Dyson, mislim isto V11 i prezadovoljna sa. No muž sauga klasičnim.

Uz to volim ga jer njim dobro posaugam i auto.

Još da nisam preškrta, kupila bih si i Dyson fen.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Uz to volim ga jer njim dobro posaugam i auto.

Još da nisam preškrta, kupila bih si i Dyson fen.
    i za usisavanje kauča je mrak. Zanimljiv mi je i onaj njihov pročišćivač zraka, ali za to sam ipak preškrta.
    Posljednje uređivanje od Angie75 : 16.09.2024. at 12:05

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijedi li te novce?
    gledala sam, al stvarno je skup.
    Ne vrijedi.
    I ja sam bila oduševljena u početku, ali nakon godinu dana je baterija jako oslabila. Nova je bila oko 800 kn. Tada.
    I to za usisavač plaćen preko 6000 kn prije tri godine.
    Punjač je krepao dvaput.
    Jako teško se otvara i mijenjaju nastavci.
    Ne samo meni. Dosta žena znam koje ga imaju i razočarale su se kao i ja.
    Iglicu od bora nemre usisat.
    I tak…
    Kupila sam Miele klasični, bez vrećica i jako sam zadovoljna već skoro dvije godine, a u pola je jeftiniji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    A kako se čiste filteri?
    Operu se i to je uistinu najmanji problem.
    On sam signalizira kad je potrebno pranje filtera.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kupila neki phlipsov na akciji u konzumu i nove metlice za roombu naručila.
    Idem sad tražit prastaru temu o kozmetici i vidjet gdje ste kupovale fine ruževe , fućkaš usisavače.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •