Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: On me više ne voli

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    99% sam sigurna da nema nikog. Ne kasni nikad s posla, uvijek se javlja na telefon, ne izlazi gotovo uopće, nikakve rutine mu se nisu promijenile u tom smislu. Ali se baš promijenio kao čovjek - puno je nervozniji, zatvoreniji i prema meni, ali i prema djeci, sestri, mami...zato mislim da je problem ipak glava. Kao da je ušao u neku svoju krizu (srednjih godina). Da ljuti me to njegovo ponašanje i da, u konačnici znam i ja da trebam otići. Ili mu pokušati pomoći, ako je do toga. Ali niti za jedno od toga dvoje ne znam - kako?
    To vam mene muči.
    Kako objasniti sebi
    Kako se dogovoriti s njim
    Kako objasniti djeci
    Mislim kada čitam iskustva drugih žena, mogu reći da je meni super. Jer imam svoj novac, dovoljno zarađujem i ostajem sigurno s djecom u svom stanu. Kredit je na meni, on je sudužnik. Znači nikako nisam egzistencijalno ugrožena. To je veliki plus, a opet ne znam kako izaći iz ovog mraka i kako da djeci to što bezbolnije objasnim. Strah me njihove tuge. Eto, to mi je najveći problem. Sve ostalo ću nekako
    Strah te njegove tuge? Ne razumijem. On je tebi okrenuo leda, izjavio da te ne voli i da mu nisi privlacna. Pa niste srednjoskolci da iskre frcaju, a kad ne frcaju da ti okrene leda. Ako ga muci impotencija ( sto je moguce) neka potrazi pomoc urologa, i takva situacija se da popraviti. Ako je depresija neka razgovara s psihijatrom. Ali neka ne prebacuje lopticu na tebe i krivi tebe .
    Posljednje uređivanje od sirius : 02.11.2024. at 14:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •