Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
Možeš sve iz kupaonice pomesti metlom u dnevni boravak pa ga pustiti samo po dnevnom boravku.
Možeš li ga povezati s mobitelom? Moj je isto Xiaomi, bio je među jeftinijima i na mobitelu mu u aplikaciji kad napravi mapu mogu staviti virtualne zidove. Ne kužim što znači da nema 3d. Ove mape koje moj radi nisu trodimenzionalne. Mog je baš smirujuće promatrati, ide onako lijepo po redu. Jedino je problem ako mu ne maknemo stolice pa se vrti oko njih.
Dajte me prosvijetlite, ako se već pomete, zašto ne staviti samo lopaticu i to pokupiti? Neće li filter dulje ostati čist?
Ja pustim rumbu obično jednom tjedno, sredinom, jer MM usisa vikendom pošteno usisavačem. Imam neku vulgaris, baš roombu, nema nikakvih postavljanja zidova. Pokrećem ju na gumb, mogla bih na app, ali ne vidim zašto, jer zapravo trebam pomaknuti stoliće iz dnevnog boravka, ako ju pustim u kupaonu, isto moram izvaditi vagu, klupicu, kantu za smeće, zmazani veš i opet to vratiti, mislim, svaka prostorija ima svoje neke "momente", manje ili veće. U kuhinji su mi stolci koji nemaju 4 noge, nego one neke dvije, kao šine. Onda ona preskače preko njih, al vidim da se muči, jer ih je puno ispod stola. Na kraju pometem kuhinju lakše nego da sve stolce vadim i vraćam.

Ono-super mi je roomba, ali se naradim dok ona usisa Obično pripremim jednu prostoriju, dok ona usisava drugu.
Mi imamo i tepihe u sobama. Kad naleti na crni uzorak, misli da je prepreka i neće preko toga. Volim što ju imam, al nije da me baca u trans.