Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
što se tiče zadaće, e to je borba. ako roditelj pusti da dijete radi po svom, onda nema sreće (vidjela sam to u sva tri razreda moje djece; i baš mi je to bilo žalosno, žao mi je bilo djece koja su inteligentna i mogla su puno bolje, ali roditelji su stalno govorili da je škola dječja briga ...)
Potpis.

Ovog sam se nagledala i u razredima svoje djece, nazalost...

Sjecam se tih prica s roditeljskih, neka se uci na svojim greskama..., bistar je al lijen... sta mu ja mogu, njegova skola - njegova odgovornost i sl. Nazalost, vecina te djece koja su mogla puno, puno vise, nisu daleko dogurala a jedan (od bistrijih u razredu) je dogurao i do popravnog doma (ne karikiram!).

S druge strane, imam susjedu, sinovi, bistri, mala razlika u godinama, vjecno su je zvali u skolu, decki rade nered, ne slusaju, tuku se, svaki drugi dan kod pedagogice i sl. Onda je mami prekipjelo, nije vise znala kako im ukrotit energiju, najprije ih je negdje kad su bili 2-3 razred upisala na sport i to ne u stilu, ici cemo kad nam se da, nego redovito i dugo (do kraja osnovne i srednja), i ko kobac nad njima sta se zadaća i učenja tice, i od malih derana eno ih sada jedan uspješno studira na TVZ-u, a drugi vrhunski sportas, srebro na europskoj razini. Mogli su zavrsit kao i njihov frend iz razreda - popravni dom i PU Novi Zagreb svaku malo. Al da - njezine metode se mozda mnogima ne bi svidjele .