Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Putovanja za vrijeme porodiljnog

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

S bolovanjima je to škakljivo, i vjerojatno ovisi o dijagnozi. Nisu slučajno nekad poslodavci dolazili s košarom voća na vrata
    Ali porodiljni je zakonom zajamčeno pravo žene da godinu dana bude uz svoju bebu, šta koga briga gdje je ona za to vrijeme.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    S bolovanjima je to škakljivo, i vjerojatno ovisi o dijagnozi. Nisu slučajno nekad poslodavci dolazili s košarom voća na vrata
    Ali porodiljni je zakonom zajamčeno pravo žene da godinu dana bude uz svoju bebu, šta koga briga gdje je ona za to vrijeme.
    Tako je. Porodiljni podrazumijeva da je majka uz dijete, a ne da je nužno doma uz dijete.

Bolovanja i čuvanja trudnoće su druga priča i lako se može dogoditi da bude peripetija ako osoba koja je na bolovanju objavljuje slike s putovanja na društvenim mrežama. Ovo vrijedi i za obična bolovanja, ne nužno za čuvanje trudnoće. Ja sam prije par godina bila na običnom bolovanju cca 2 mjeseca (nakon hospitalizacije) i kad je došao nadzor u moju ambulantu obiteljske medicine, dr. me nazvala i pitala mogu li doći... Mogla sam, ali jedva, jer sam se teško kretala (posljedice bolesti) ali eto, HZZO je imao nadzor bolovanja pa je nekoga zanimalo jesam li ja s razlogom doma. Poslije su mi se ispričavali što su me digli. Da sam bila pametnija, mogla sam reći da mi dođu doma.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    S bolovanjima je to škakljivo, i vjerojatno ovisi o dijagnozi.
    Da.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •