Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567
Pokazuje rezultate 301 do 307 od 307

Tema: Fleke ili mrlje

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

imate li preporuku za mrlje tipa masnoća/krv/čokolada?
    meni je dosad najbolja stvar ikad bila denkmit sredstvo sa žući i to je skidalo i svježe i poneke stare fleke.
    https://www.dm.hr/denkmit-tekuci-sap...172185700.html

sad je promijenjen sastav i više nije nešto sapunasto bijelo, već značajno gušći prozirni gel. i koliko god trljala onom četkicom, nemam dojam da je učinkovito kao prije. koristim isti detrdžent kao i dosad, samo je to promijenjeno i nisam sretna.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

meni je čudna fleka od kakaa koja nije otišla običnim pranjem otišla nakon ciklusa sušenja u perilici

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    imate li preporuku za mrlje tipa masnoća/krv/čokolada?
    meni je dosad najbolja stvar ikad bila denkmit sredstvo sa žući i to je skidalo i svježe i poneke stare fleke.
    https://www.dm.hr/denkmit-tekuci-sap...172185700.html

sad je promijenjen sastav i više nije nešto sapunasto bijelo, već značajno gušći prozirni gel. i koliko god trljala onom četkicom, nemam dojam da je učinkovito kao prije. koristim isti detrdžent kao i dosad, samo je to promijenjeno i nisam sretna.
    Za krv i masnoću su najbolji degreaseri, odmaščivači ili sgrassatorei, kako ih već tko zove. Meni su svi slični, bez obzira na brend. Za krv je još bolji Omino bianco, ali rijetko gdje ga ima za kupiti. Pomaže i vodikov peroksid, može i u kombinaciji sa sodom bikarbonom. Ne skida se uvijek krv jednako lako, ponekad bude baš tvrdokorna, ali onda ponavljam sve ovo navedeno dok ne ode. Kod krvi je zapravo najbitnije da se ne opere na previsokoj temperaturi jer onda koagulira pa se onda nakon toga jako teško može skinuti.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

https://www.dm.hr/kh-7-sredstvo-za-u...822115799.html Ovaj je super, a ima i drugi, rozi pa ih kombiniram

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni nema do običnog kuhinjskog Čarlija, zelenog

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Čime očistiti brušenu kožu? Imam torbu samo godinu dana i jako se pozna iza od nošenja neke mrlje. Internet kaže može sapun probala malo je skinulo strah me jače s tim ići. Ima li neko sredstvo da samo apliciram?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Probaj s micelarnom otopinom

Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •