Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 161 od 161

Tema: Gdje kupiti? - stvari za kućanstvo

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    mene brine što piše da je od aluminija al ne piše ima li sloj preko, ovo su indijske rupije il tak nekaj, zapravo je oko 20€ ne znam kolka je poštarina
    on line kupovina mi ne dolazi u obzir

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    Wok? do 50e
    jel čemu Ikein, ima li koja?
    ne bih željezni od 10 kila, al niti neki tanki koji će se izvitoperiti nakon par korištenja ...
    Tognana - ja imam takav već par godina: https://www.konzum.hr/web/products/t...-28cm-90568432

Mislim da je moj kupljen u Intersparu, ali nije bitno. Nije sasvim lagan, ali ni pretežak. Kovani aluminij + kameni premaz

Inače, zna Pepco imati wok tave u ponudi (bila sam nedavno, ali nisam ih vidjela). Običnu tavu njihovu koristi moj sin i baš je zadovoljan. Linija se zove Peter Cook. Ovako nešto: https://sklep.loombard.pl/products/p...cook-28cm-srrn
    S njima je problem to što ne možeš računati da uvijek imaju baš ono što zamisliš, ali cijene su takve da se isplati povremeno zaviriti ili pitati ako znaju kad će imati u ponudi.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tognana - ja imam takav već par godina: https://www.konzum.hr/web/products/t...-28cm-90568432

Mislim da je moj kupljen u Intersparu, ali nije bitno. Nije sasvim lagan, ali ni pretežak. Kovani aluminij + kameni premaz

Inače, zna Pepco imati wok tave u ponudi (bila sam nedavno, ali nisam ih vidjela). Običnu tavu njihovu koristi moj sin i baš je zadovoljan. Linija se zove Peter Cook. Ovako nešto: https://sklep.loombard.pl/products/p...cook-28cm-srrn
    S njima je problem to što ne možeš računati da uvijek imaju baš ono što zamisliš, ali cijene su takve da se isplati povremeno zaviriti ili pitati ako znaju kad će imati u ponudi.
    Tognanu imam sad, zgreban je i zato kupujem novi.

Pepco - gledala sam, al to je ista fora kao i Tognana.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    odlučila sam se da želim lonac na tlak, ima li smisla išta ispod 50€ kao ovo npr
    https://www.wonderchef.com/products/...9mDe9y4iYC-8T-
    Danas sam u Lidlu vidjela Tefalov za 59,90€

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam u Lidlu vidjela Tefalov za 59,90€
    Pa nije loše... Za Tefal to nije puno para, iako ja više volim jednostavan talijanski dizajn.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kupila sam Tefalov multicooker, neki s dva poklopca i sad bi mi trebali recepti ili barem neke bolje upute. Užasno je neintuitivan, a nikada nisam vidjela lošije upute. Nisam ga kupila zbog funkcije ekspress lonca nego zbog onih ostalih 536 funkcija koje ne znam kako upotrijebiti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Gdi kupiti mini el. kuhalo za
    Običnu rajnglu?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Kupila sam Tefalov multicooker, neki s dva poklopca i sad bi mi trebali recepti ili barem neke bolje upute. Užasno je neintuitivan, a nikada nisam vidjela lošije upute. Nisam ga kupila zbog funkcije ekspress lonca nego zbog onih ostalih 536 funkcija koje ne znam kako upotrijebiti.
    jesi probala ima li kakav video na youtubeu

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Nešto je muž našao, jednom smo ga tako isprobali. Nikako da ulovim vremena da se s time pozabavim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam vlastitog iskustva (jer kuham na plinu pa mi ovo nije zanimljivo) ali postoji i aplikacija koju se može skinuti na mobitel. Ima na Google Play.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam vlastitog iskustva (jer kuham na plinu pa mi ovo nije zanimljivo) ali postoji i aplikacija koju se može skinuti na mobitel. Ima na Google Play.
    U aplikaciji se mogu odabrati samo njihov toster i airfryer, ne i multicooker.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •