Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Zdravlje srca kod tinejđera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2025

Početno

Imam podršku roditelja,da.Nisam idem sad idući tjedan al teško je to kad osoba ne zna kako ti pomoći ako nikad nije prošla kroz to.Sad sam počela imati i panične napadaje u snu a nikad se nije dogodilo.Samo me probudi neki “udarac” u prsa ostanem bez zraka ne osijećam tijelo i mislila sam gotovo je imam moždani hahas.Nova škola je manje stresna iako budući da se prebacujem bit će i polaganja ispita i svega ali tamo imam dobar razred i društvo te profesore i stručnu službu koji su zbilja spremni pomoći.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj gimnazijalka123 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam podršku roditelja,da.Nisam idem sad idući tjedan al teško je to kad osoba ne zna kako ti pomoći ako nikad nije prošla kroz to.Sad sam počela imati i panične napadaje u snu a nikad se nije dogodilo.Samo me probudi neki “udarac” u prsa ostanem bez zraka ne osijećam tijelo i mislila sam gotovo je imam moždani hahas.Nova škola je manje stresna iako budući da se prebacujem bit će i polaganja ispita i svega ali tamo imam dobar razred i društvo te profesore i stručnu službu koji su zbilja spremni pomoći.
    E, jesi me nasmijala s moždanim (smajlić koji šalje poljupce). Bit će sve OK, ljubi te hipohondrica pod kontrolom.

Datum pristupanja
    Feb 2025

Početno

Hvala Vam,podrška mi puno znači.Ah zamišljala sam ja i gore stvari od moždanog,al kad je stvarno tako ružan osijećaj da misliš da je to kraj i gotovo je hahahah

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj gimnazijalka123 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Vam,podrška mi puno znači.Ah zamišljala sam ja i gore stvari od moždanog,al kad je stvarno tako ružan osijećaj da misliš da je to kraj i gotovo je hahahah
    Naravno, umori to, a bezveze. Cijeli život je pred tobom... zamisli svako malo bit u nekoj panici i isključivat ovo i ono, ne bi mogla sve da živiš u bolnici tako ili u liječničkoj obitelji koja ima aparaturu svu za oživljavanje. Vjerujem u tebe i da ti ima pomoći za psihu! Bilo koji psihijatar/psiholog je, po meni, bolji od načekavanja Dr. Savršenog ili nijednog.

Datum pristupanja
    Feb 2025

Početno

Hvala Vam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •