Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Trans tinejdzer

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja ne kužim, na koji način nekome možeš sugerirati da je trans i učiniti mu to privlačnim?
    Pratim na jednom sajtu što se dešava trans osobama u pojedinim američkim saveznim državama, otprilike je jednako privlačno kao "izabrati" biti gej 1952. u Babinoj Gredi.
    Nitko to ne bi odabrao iz pomodarstva i hira, u Hrvatskoj posebno.

No, nemam osobnog iskustva s trans osobama i ne mislim prodavati pamet koju nemam. Nadam se da će stručna osoba biti od pomoći.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne kužim, na koji način nekome možeš sugerirati da je trans i učiniti mu to privlačnim?
    Pratim na jednom sajtu što se dešava trans osobama u pojedinim američkim saveznim državama, otprilike je jednako privlačno kao "izabrati" biti gej 1952. u Babinoj Gredi.

No, nemam osobnog iskustva s trans osobama i ne mislim prodavati pamet koju nemam. Nadam se da će stručna osoba biti od pomoći.
    Ako mlada osoba ima teškoće uklapanja u društvo, a netko ga prihvati pod uvjetom da je gej - učinit će BILO ŠTO da bude prihvaćen(a), uključivši i propitivanje spolne i rodne orijentacije.

Datum pristupanja
    Apr 2026

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ako mlada osoba ima teškoće uklapanja u društvo, a netko ga prihvati pod uvjetom da je gej - učinit će BILO ŠTO da bude prihvaćen(a), uključivši i propitivanje spolne i rodne orijentacije.
    Upravo to i ja mislim. Tu su ga prihvatili, nasao neki identitet...i sad je on ti, i kako ga izvući.

Datum pristupanja
    Apr 2026

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam silom prilika malo usao u tu problematiku, i u USA je to apsolutno ludilo. Ništa tu ne znači šta je Trump okrenuo ploču.

"Approximately 3.3% of U.S. high school students identify as transgender, and another 2.2% are actively questioning their gender identity. In real numbers, this translates to about 724,000 youth ages 13 to 17 who identify as transgender nationwide."

To su podaci iz 2023. I danas je slično. Apsolutno nerealne brojke za nekad rijedak medicinski fenomen. A tek da vidite brojke za djecu holivudskih zvijezda,masu ih ima trans djecu. A ovaj nas se povezao s Amerima i sve to pokupio. To sta su transovi pod opresijom samo daje dodatnu draž.

A ne znam kako ga odmaknuti od toga, ako mu kazes kontra još više zapne i distancira se...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •