-
hitno, mom djetetu ne pada temperatura
jucer oko 13h je dobila temp i bili smo kod dr koji je dijagnosticirao laganu upalu grla i dao joj sirup te mi rekao da za temp koristim cepice lupocet ili sirup ibuprofen. Temp varira od 38.5 do 39.1 mjereno sa dig. topl. Nakon kupanja na temp oko 35c te sirupa i cepica temp se vrlo neznatno spusti a za cas opet naraste. Obloge ne zeli ni vidjeti, odmah vristi i place dok ne poplavi jer je vec predugo pod temp i sva je jadna i samo malaksalo visi na meni ili tati. Pojela mi je danas samo dva mala dukatina a od tekucine par gutljaja cedevite. Sisa cesto ali ja vec dugo imam vrlo malo mlijeka jer polako se odvajamo od sike jer sam trudna 5mj. Bar meni tako izgleda da bas nemam mlijeka jer ne cujem onaj zvuk gutanja iako ona dugo vuce pa se valjda samo tjesi u prazno. Tako da mi ona teorija o tome da ce beba navuci mlijeko ako sisa - bas ne djeluje tocno jer mi se cini kao da ja nemam skoro nista. Kako da joj spustimo temp i sto da radimo? Beba ima 16mj. Pomozite jer sam i ja vec bolesna od brige iako nisam panicar.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma