Doticni mladi ljecnik se zove Dimitrije Milojkovic, a primalja koja ga je podrzala je Sanja Trisic...
Da imam financijsku mogucnost otici bilo gdje dalje roditi otisla bi...nebi uopce ni pomisljala na porod u KBO,ali situacija je drugacija i nepreostaje mi nista drugo....kredit na stan narednih 22 godine,ja nezaposlena,a ostatak place od dragog jedva pokriva ostale potrebe.....a i kako se cini i kako prognoziraju i beba nece cekati termin....sta da krenem u bilo koje rodiliste u Hrv. pa se porodim na putu...voljela bi otici u Varazdin,ali kako sam gore navela zelje su jedno, a mogucnosti nesto sasvim drugo![]()
Pa cak ni doma nemozes roditi jer nema primalje koja bi to dosla odraditi...Ma sve je ovo toliko zalosno....
A sto je jos i najbolja stvar cak ni na taj tecaj nemoras ici jednom kad ga platis zato sto se nigdje nevodi evidencija tko je bio, a tko nije....i svako predavanje vodi drugi ljecnik....kontam da je jedino interesantno na tecaju zadnji tjedan i te vjezbe disanja i relaksacije na koje se citav tjedan ide u Bizovac.
Ma ako mi pukne film necu ni ici na ta predavanja skroz do zadnjeg tjedna!!!![]()