Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: Dječji zubar-iskustva i preporuke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dr. Maša Tepšić u Sigetu je divna, jest privatno, ali nije preskupo, a ima takav pristup djeci kakav se može samo poželjeti. Strpljiva, nježna, vesela, sve im prvo pokaže, mogu isprobati, poigrati se, ne radi ništa što je nepotrebno ni na silu, za kraj dobiju igračkicu iz posebne ladice, ma 5+. Mogu poslati tel. broj na pp.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj VedranaV prvotno napisa Vidi poruku
    Dr. Maša Tepšić u Sigetu je divna, jest privatno, ali nije preskupo, a ima takav pristup djeci kakav se može samo poželjeti. Strpljiva, nježna, vesela, sve im prvo pokaže, mogu isprobati, poigrati se, ne radi ništa što je nepotrebno ni na silu, za kraj dobiju igračkicu iz posebne ladice, ma 5+. Mogu poslati tel. broj na pp.

Dr Maša je zaista posebna, bili sam s klincima jučer i malo je reći da sam oduševljena. Žena je predivna, ima posebnu žicu s klincima, dečkima je bilo toliko zanimljivo da smo jedva otišli doma.
    B odmah popravio jedan zub i to je odradio na tako cool način, fasciniralo me kako ih je divno pripremila, ma skoro mi suza kanula niz lice

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa Vidi poruku
    Dr Maša je zaista posebna, bili sam s klincima jučer i malo je reći da sam oduševljena. Žena je predivna, ima posebnu žicu s klincima, dečkima je bilo toliko zanimljivo da smo jedva otišli doma.
    B odmah popravio jedan zub i to je odradio na tako cool način, fasciniralo me kako ih je divno pripremila, ma skoro mi suza kanula niz lice
    mogu i ja dobiti njen broj i adresu?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vila prvotno napisa Vidi poruku
    mogu i ja dobiti njen broj i adresu?
    http://www.dental-studio-zagreb.com/

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

fala!!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih isto molila broj i adresu
    sanja.bezjak@pliva.com
    hvala unaprijed

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •