Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: operacija 3 krajnika...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

dižem temu
    čeka nas operacija krajem 8. mjeseca pa me zanimaju novija iskustva. koliko dugo se bude u bolnici kada se vade sva 3 krajnika?

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj crnkica prvotno napisa Vidi poruku
    dižem temu
    čeka nas operacija krajem 8. mjeseca pa me zanimaju novija iskustva. koliko dugo se bude u bolnici kada se vade sva 3 krajnika?
    Mi smo bili u 4 mj. Cura 3 i pol godine.U četvrtak smo se prijavili u bolnicu ,dobili izlaznicu za van. U petk smo je dovezli u 7 sati na odjel.Bili smo s njom do vizite do 8 sati i tada izašli. U deset sati sam nazvala i sestra rekla da je operirana i da je sve u redu. U 17.30 smo došli u posjetu ona je napola spavala napola čula . Ja sam je malo ponosala nije je boljelo , bila je kao mamurna još od anestezije, ništa nije pričala samo je pokazivala na grlo. U 18.30 morali smo izaći jer su posjete završile. Nije se plakala velim bila je dosta mamurna. U subotu smo došli po nju u pola devet ujutro. Dali nam upute i otpusnicu. Doma je jela prvi tjedan dana kašasto a zatim sve krutije. Ne kiselo i ne ljuto . Pila je Ibuprofen prvih tjedan dana redovito a drugi tjedan po potrebi. Bitno je da pije puno tekućine jer je oporavak brži. Naše iskustvo nije bilo traumatično bilo je sve ok. Mislim da su roditelji više ti koji paničare i nervozniji pa je zato i dijete. Objasnite mu dva -tri dana ranije što će se događati. i da će to sve brzo proći. Ja sam joj rekla da će moći puno sladoleda jesti.
    I da, mi smo bili u Vinogradskoj bolnici. Kod dr. Boduena
    Sestre su super!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •