eto nas, svakim danom sve više napredujemo!
cura je prestala gristi, hvala Bogu! držalo ju samo dan-dva...
sad uzima cicu ko luda svaki obrok i više ne negoduje i ne protestira, ali... nakon 10ak minuta cicanja prestane i smije se, guguće i po svemu se ponaša kao sita beba, i podrigne, sve 5. Obzirom da nisam bila sigurna koliko pojede i čini mi se prekratko 10 min, ponudim joj još izdojeno na bočicu i ona gladno napadne bočicu i pojede još 80-100ml!!!![]()
probala sam i da joj ne dam poslje bočicu da shvati da je samo cica u ponudi, da neće poslje dobiti još bočicu, ali onda sam imala svakih pola sata-sat gladno plakanje i dojenje 5-10min, a tako sam izdržala jedva 1 dan i nije pokazalo neke rezultate...
nadam se da će polako biti bolje, i ovo je super naspram protesta i vrištanja na cici kakvo je bilo prije ca 2 tjedna
još nešto me muči: uskoro ću morati izbivati nekoliko sati... izdojit ću prije da ih baka nahrani, curi naravno bočica nije problem, ali bojim se da dečku "previše ne svidi"... bočicu je vidio samo u rodilištu kad su ih dohranjivali, a obzirom da je on inače puuuno zahtjevniji, bojim se da bi nakon toga mogli nastati problemi s dojenjem...
postoji li uopće neka dob nakon koje više nema opasnosti odbijanja dojenja zbog bočice? oni su sad 2 mjeseca...
problem je i što to nije samo sad jednom, to će se ponoviti nekoliko puta u narednih mjesec dana... tješim se da je ipak veeeliki cicoljubac pa mu se neće bočica baš toliko svidjeti![]()