bok curke.evo ja sam ovdje nova kao i u potpomognutoj oplodnji.mm i ja 2 g.pokušavamo ali ništa.prije godinu dana krenuli smo za rijeku i konačno smo došli do prve inseminacije prošli mjesec ali ništa.sad smo opet bili 31.10. i sad čekanje.inače kod nas je ama baš sve uredu.on ok,ja ok.imala sam već jednu trudnoću prije 4 god.i imam živi dokaz prekrasnog anđela stare 4 god.inače su mi ciklusi neredoviti (zadnje 2 god,otkako sam mužem)od 22-32.prošli mjesec sam dobila na 23 danu a tri mj prije toga zaredom,27 dan.betu trebam ići vaditi tek 23.11 ako ne dobijem.kažem danas je već 27 dan a ja još ništa.čitala sam o simptomima i kod mene je jedino probadanje u jajnicima,pogotovo desnom i često mokrenje pa i po noći1-3 puta tokom noći.u subotu sam bila kao tempirana bomba,živ,živ,živac
.prošlu ins mi je bilo samo mokrenje ali ćorak.izluđuje me ovo čekanje i nisam pametna što učiniti.potajno se nadam t.razmišljala sam da napravim test sutra(28 dan) ili da čekam subotu(to je već 30 dan,a 18ti nakon inseminacije).e da i da napomenem,ne pijem ama baš ništa pa ni hormone.pomozite mi.....
p.s.sorry na ovako zbrda-zdola poruci ali imam puno toga za pitati i pisati i neznam kojim bi redosljedom išla....![]()