joj super za nutellu...ja uvijek izađem s najmanje 3....![]()
još jedna oduševljena ovom viješću o mulleru na trgu :-
nego, molim mame koje su već bile unutra od ovih novina - drže li beby beauty pelene i ostale stvari za bebe iz te linije kao i ostali mulleri?
tenks!
još nisu dobili sav asortiman, ali mi je prodavačica rekla da u drogeriji imaju sve. kako ne kupujem stvari za bebu, ne mogu ti to potvrditi, ali od ostalih stvari, našla sam sve što me zanimalo
hvala!![]()
iju! moje čedo je uskrsnulo
teddy, super za vijest na trgu..moram priznat da nisam u CC1 zašla mjesecima, ovo je puno bolje
Jedna mala info, nije na trgu, ali Muller u WG do kraja tjedna ima popust 15 % na sav asortiman. Pa ako netko treba obaviti vecu kupnju...
pitanje za one koje redovno kupuju u muelleru: koja je cijena nutelle? moram kupiti veću količinu, a za sada sam našla najpovoljnije u mercatoru 750g za 39,98 kn. ima li gdje jeftinije?
Svaki put kad zađem u Mueller ušokira me kako se ubezobraze sa cijenama...manje-više uvijek kupujem jedno te isto, samo je račun svaki put sve veći za nekih pedesetak kuna :jakoljutsmajlić:
No, htjedoh reći da se silno veselim jer su kooonaaačnooo dobili Dr.Beckmann krpe za skupljanje boja. ne one papirnate koje su do sada imali (to mi je mašina 2x puta pojela i zaštopala se) već baš frotirne krpe. Djeluju čudesno, jedna traje do 30 pranja i cijena im je 25,90
Jednu subotu kupim pribor za tortu (nož i lopatica) za 170-180 kn, dođem sljedeću i to je cca 250 kn. Pa nevjerovatno!
Ivarice, imaju je odavno, ali nemaju Ovomaltine namaz .... eto, neki nikad zadovoljni![]()
neki instant napitak recimo tipa instant kakao napitka ali nije kakao nego je to nešto na bazi ječma valjda, slad.
ja mislim da ga je u CC1 bilo, mislim da sam davno to kupila Lei tamo (nije bilo interesa pa smo ga bacili)
Posljednje uređivanje od Mima : 13.01.2011. at 21:12
He, he, ja sam iz provincije ... mi smo to dobili u naš šor još ljetos .... za Zagreb stvarno ne znam ...
Cure, pokušavamo skupiti svinjice iz kinder jaja koja su se prodavala samo u Mulleru, sada su počeli dobivati nova jaja sa Loony igračkama, a nama još puuuuuuuuuuuno fali da ih imamo sve.
Da li netko ima duplih svinjica????????????
U Mulleru u CC1 više ne drže otopinu za leće. Zna li netko kakva je situacija u ostalim njihovim dućanima?
lucij@ jesi mozda u medjuvremenu sto doznala o otopini za lece?
Posljednje uređivanje od davorkica : 21.01.2011. at 18:36
a šta se tiče dječje kozmetike, pelena, maramica i takvih stvari za klince i bebače, jeste li zadovoljne kupovinom u mulleru?
Od jednokratnih pelena, njihove su mi daleko najbolje. Doduše, s jednokratnim pelenama nemam velikog iskustva, pa možda nisam mjerodavna. Ali ne smrde ni blizu kao Pampers. Vlažne maramice su im isto ok, i prihvatljive cijene.
Martinap misliš na beauty baby pelene i maramice?
ja sam kupila te pa me zanimalo kakve su kvalitete, dal su ok ili baš ne.![]()
meni su beauty baby pelene broj 1 katastrofa
preširoke su i svaka propusti, nakon par sam odustala i ostatak paketa bacila
a vlažne maramice su mi presuhe
s hanom sam koristila njihove pelene, ali brojeve 4 i 5
te su mi bile ok
Super su njihove i pelene i maramice, bez brige!
Beauty baby pelene koristimo skoro od kad se L rodila (vise od 2 godine) i meni su te definitivno najbolje. Trenutno koristimo br 5 (plavo pakiranje).
To su inace jedine pelene na koje se L ne osipa. Nekako mi djeluju najprirodnije, nemaju miris (kao Pampersice-uzas), a i najjeftinije su.
Mokre maramice ne koristimo, ali uzimam one njihove pamucne kvadraticekoje namocim u toplu vodu.
Posljednje uređivanje od davorkica : 25.01.2011. at 10:19
Kupila sam prije mjesec dana jedan paketić jedinice i dvojke i vlažne maramice pa ću isprobat za koji mjesec pa ću odlučit, a i cijena im je povoljna. Moja sestra koristi za bebu i pelene i maramice i kaže da je zadovoljna.
hej, da li ste skuzili da su sad bb pelene drugacije (tanje i mekse)...barem 4 koje ja koristim
jako sam zadovoljna sa novima![]()
nastavite na ovoj temi
http://forum.roda.hr/threads/62980-p...-u-drogerijama