Pokazuje rezultate 1 do 50 od 180

Tema: Sleepy Wrap

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

bas kao sto mi sad spava na jastuku za dojenje iako to nije dobra poza, jer nije ravno, al dise, a ja mogu na wc...
    A čuj, još je uvijek bolje da je savinuta u taj položaj nego u suprotan

Ma nije ništa ako se ponekad tako doji, naravno, ali mislim da nije niti djetetu udobno u tom položaju,
    ipak je njihov prirodan položaj skvrčenost, a ne izvijenost.
    A ako je dijete toliko visoko kako treba biti da možeš poljubiti djetetovo čelo onda se doji odozgo ili bar bočno od djetetove glavice.

pokušala sam i sa nogicama unutra ali mi se čini da su joj previše skvrčene i stisnute..
    Pa neka nogice budu izvan križa, ali glavno da nisu tako naširoko i neka su prirodno skvrčene, a
    vanjskim širokim omotom dodatno pričvrstiš ne nogice.
    Ma u elastičnoj marami nema šanse da tako jako stisneš da bi bebi bilo prečvrsto za nogice.

da li je upće isti princip vezanja obične i elastične marame?
    Isti je princip vezanja samo se kod obične marame ipak malo ostavi predviđenog lufta za dijete,
    dok u elastičnoj maramu opasaš oko sebe (čak i zategneš, da zategneš, kako je dijete veće jače zatežeš jer je teže)
    jer kad dijete staviš unutra ono sa svojom težinom i veličinom sebi napravi dovoljno mjesta.
    Ako ostaviš lufa onda + djetetova težina onda dobiješ da ti je dijete dolje prenisko i prelabavo.

Evo na ovom linku se vidi i kako se može dojiti:
    http://www.youtube.com/watch?v=ssgdY...eature=related

A ovaj tata me je fascinirao svojom ležernošću, mirnoćom slaganja marame i uvjek sam ga
    pokušala oponašati u toj ležernosti potiskujući svoje živce
    http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7...eature=related
    Posljednje uređivanje od oka : 13.06.2012. at 01:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •