ivarica, ja svoju malo gotovo isključivo dojim ležeći (jer su to rijetki trenutci kad odmaram noge) znači ona je na boku i ručica joj je uvijek između nje i mene, nikad ne leži na njoj, dapače, sa gornjom ručicom uhvati svoju omiljenu ciku, a donjoj ručicom uhvati tu gornju ručicu u pregibu lakta i uživa

sjedeći dojim samo kad sam vani i nemam problema sa dojenjem u BH položaju, nasreću moja izjelica bi pravilno uhvatila ciku i da ju, kao što leonisa kaže,okrenem i držim za pete

veliki sam pobornik dojenja i za mene druge opcije nije bilo i nikad neće biti, MM sam istjerala iz bračnog kreveta da bi malena i ja imale svoj mir i ona po cijele noći mogla cicati kad god poželi...

al nije dojenje jedino o čemu treba podučiti roditelje i ono ne mora niti bi smjelo isključivati poticanje ispravnih motoričkih obrazaca upravo sa BH, izuzev kad se radi o krajnjim slučajevima kad se spašavaju vitalne funkcije (kad beba slabo papa i sl)...

no dobro, apricot je iznijela argument koji prihvaćam sa nadom da će jednog dana i BH naći koji redak u priručniku