Pokazuje rezultate 1 do 50 od 188

Tema: Pošto ručak?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MariolaST avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj luce2006 prvotno napisa Vidi poruku
    I vidim da si iz Splita...mi cesto potegnemo do Metroa u Dugopolje po piletinu. Tamo uzmem baksu od nekih 10-tak kg pilecih prsa, bude kilo po 23-25 kn i isplati mi se.
    Ja nikad ne uzimam tako zamrznuto nego kupim koke Roster Cekin i sama ih rasporedim pa od tri koke imam tri ručka za nas 6.....batake i zabatke za peći, krilca i poleđinu za tingul sa rižom npr., i još prsi za pohanje. Tako mi je nekako najraznovrsnije, a tri koke platim cca 100 kn - ne možeš manje!!!

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj MariolaST prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nikad ne uzimam tako zamrznuto nego kupim koke Roster Cekin i sama ih rasporedim pa od tri koke imam tri ručka za nas 6.....batake i zabatke za peći, krilca i poleđinu za tingul sa rižom npr., i još prsi za pohanje. Tako mi je nekako najraznovrsnije, a tri koke platim cca 100 kn - ne možeš manje!!!
    ma ja u principu volim samo batrake, a prsi mogu jedino smrznute jer su mi malo manje suve i to pohane ili na žaru ili grill tavi

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Vidis, ovo si mi dala dobru ideju jer inace nemam pojma sta bi sa vratom i trticom, to uvijek gurnem u pecenje a nitko ne voli jesti. Doduse, nitko nece biti zadovoljan s time ni u tingulu, ali stas
    Inace ne uzimam samo smrznuta prsa, uzmem i Cekinovu koku jer nam ipak s vremena na vrijeme zafale bataci i krilca.

Da ostanemo on topic, danas punjene paprike, nece se sve pojesti pa cu dio sta ostane zamrznuti za drugi put.

8 velikih paprika - cca 7 kn
    1 kg mljevenog mesa - 35 kn
    kapula, persin, komadic slanine - domace
    luk, mrkva, riza, jaje, zacini - 3 kn

uz to pire:
    domaci krumpir
    malo masla i mlijeka - 1 kn

MariolaST avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zaboravih napisat i ove tri kosti od prsiju stavim u juhu.
    Samo što još perje ne iskoristim...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •