-
...moram se negdje izjadati...naime, spremamo se u veljaci za pfc sa donorom. kako dolazimo iz manje sredine gdje god dođem, makar krv vaditi, moram od početka objašnjavati se sa sestrama, moliti za informacije, a čak su mi odlučili ne dati termin za folikulometriju jer me ne vode njihovi ginekolozi!!! grrrrr...no, na kraju sam čula komentare dviju sestara, čekajući svoj red, kako je strašno da se netko uopće odluči na donorsku spermu, točnije.."sramota za obitelj", da bi se druga seetra nadovezala i rekla "nešto pametno"..."bolje donorske js, tako ipak ostaje u obitelji"...ne moram vam ni govoriti kako sam se toga trena osjećala...nije mi jasno zašto si daju baš toliko slobode komentirati takve situacije i to još pred pacijentima?! u krajnjem slučaju to mi nikako nije ljudski jer ja sam sjedila na hodniku na svega metar-dva od njih..uglavnom, zbog njih mi se vrte neke stvari po glavi..zašto je donorska js prihvatljivija solucija? ili sam se ja jednostavno susrela samo sa sirovinama u ovoj mojoj maloj sredini koji ne kuže ništa?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma