Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

sos15 to je odlična vijest znači dešava se nešto, nisam pametna šta bi na vašem mjestu ???? možda poslušat savjet doktorice a prvi put čujem za tu terapiju sa smokvama u maslinovu ulju.. a u krajnjem slučaju možeš otić u sarajevo ako sad odustanete od praga

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj 888 prvotno napisa Vidi poruku
    sos15 to je odlična vijest znači dešava se nešto, nisam pametna šta bi na vašem mjestu ???? možda poslušat savjet doktorice a prvi put čujem za tu terapiju sa smokvama u maslinovu ulju.. a u krajnjem slučaju možeš otić u sarajevo ako sad odustanete od praga
    Za tu terapiju sam ja čitala na netu da snizava FSH (koji je kod mm bio izuzetno visok), pa sam mu napravila, ali on baš i nije redovno uzimao, e sad će opet početi. Kad je juče doktorica vidjela napredak, pitala nas je je li nešto koristio,a mi na to i zaboravili, kao ništa. Kad ona spomenu da bi mogao pokušati sa smokvama, ja tek onda skonta da je on to jedno vrijeme uzimao. Doktorica kaže da je moguće da je od toga. Sad ćemo ponovo odraditi FSH da vidimo da li se snizio.

Poslala sam mail u Prag da vidim šta će oni reći, ali ja bi najradije odgodila biopsiju i pokušala nakon ove terapije odraditi ponovo spermiogram i punkciju (ipak je manje invazivan proces). Sad se omišljamo gdje da to radimo u Sarajevu ili Praguu. Kod mene stalno neke dileme, ali j sam već sve rezervisala za Prag i onda me nešto počelo bockati (mm se zezao da me svrbio novčanik) da odradimo spermiogram, kad ono isplatio se trošak.

Čini mi se da je na forumu već neko bio u ovoj situaciji, da je dogovorio Prag i da je nađen materijal u spermiogramu, ali se ne mogu sjetiti ko. Voljela bih znati šta su oni uradili.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 28.06.2012. at 07:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •