Stranica 15 od 30 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jutro ,cure!
    ja sam juce radila test,dakle, 12dnt i bio opet negativan ,te definitivno prestala sa terapijom i cekam sad da dobijem m.
    kujem planove za dalje,p a sam u dilemi.
    naime,ne znma bih li oko juna isla u novi postupak u klinici u kojoj idu po defaultu na blastice(sto u pronatalu nije slucaj) i koji zalede samo najbolje embrije( pronatalu su meni 4 dan nakon punkcije vratili 2 embrija,zaledili ostalih 7 taj dan,dakle,nije pracen dalje njihhov razvoj) ili da planiram FET u pronatalu opet?

u pronatalu imamo jos 4 embrija,ne znam kvalitet,evo prvi je bio neuspjesan.
    razmisljam da bi lijepo bilo ljeti ici u postupak,a ja sam ranije bila pllanirala fet u maju i julu(ako bude embrija nakon maja,mozda neki ne prezive odledavanje) ,a postupak u septembru. sad bih najradije u postupka ljeti,taman je 6 mjeseci od proslog postupka,mislim si da je to vrijeme najljepse za provodit vrijeme cekajuci betu,kad vani sve cvjeta,budi se priroda....

a,ostale FET-ove u pragu bih ostavila za taj zimski period...
    ne znam ni sama sta da radim...
    sta vi mislite cure?
    istekla nam viza,sad moram ganjat gar pisma,akoodlucim postupak ,moram vadit nalaze,ne znam ni sta bi sa stitnom( tsh mi je preko3 bio...)

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tužna, lijepo ti odi po svoje smrzliće, možda je jedan baš onaj pravi...
    a za štitnjacu ponovinalaze...kad je toplije vani, uglavnom tsh bude bolji...
    ~~~~~~~za tvoj dobitni..

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala
    do prije par dana FET je bio moja naredna aktivnost,sad mi zao da mi ljeto prode da smao odradim fet,a da zimi opet idem u postupak,nekako mi zvuci(nisam nikad bila u postupku ljeti) ljepse ljeti,imam vise volje za sve...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Možda ljeto bude ljepše i za smrzliće
    A i bolje se tijelo oporaviti od stimulacije....
    ma sama znaš najbolje..

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mia prvotno napisa Vidi poruku
    lijekove sam dobila na recept od svog socijalnog ginica.
    hočeš mi molim te reći koje lijekove si dobila kod soc. ginakologa? utrogestane ili sve potrebno (menopure,gonale isl)?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Tuzna, moj ti je prijedlog da svoj organizam dovedes u najoptimalnije moguce stanje prije nego se odlucis na bilo sta (FET ili novi postupak). Jako mi je zao mila zbog testa, ali ja se drzim one moje opklade jos uvijek. Ti ces ako Bog da u ovoj godini biti trudna. Sve igra u tvoju korist ako Bog da.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cek,fato,a sta je tebi najoptimalnije?
    ne znam uopce sta bih radila? pijem prenatal i vrkutu, nemam ni sa cim posebno problema,osim sa inz rezistencijom ,recimo.
    ne znam da li bih stitnoj sta radila,ali TSH od nesto malo preko 2 nece niko ni da pomisli smanjiti...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

To nije dovoljno što piješ vrkutu i prenatal. Uradila si one nalaze i trebas s njima doci kod one doktorice. Imas PCOS sa insulinskom rezistencijom i to nije optimalno stanje za embrio. Moras otici kod nje primjeniti terapiju koju ti dadne i opet izvaditi nalaze da vidis djeluje li to kod tebe. C peptidi i još neki nalazi od bubrega u direktnoj su korelaciji sa PCOSom ins.rezist. i samim tim ph tvog organizma nije optimalan. Bilo bi dobro kad bi mogla smršati bar 5 kila i to bi ti pravo povoljno uticalo. Svi znamo da je sve u Božijim rukama, ali ovo ti kažem ko samoj sebi

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

znam,znam.kod dr. cu svakako z akoji dan,jer mi je DHEAS granicno visok, pored utvrđene inzulinske rezistencije.
    hvala,mila
    ti uzivaj!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja ti kažem, ti si mlada zdrava i ako Bog da vrlo brzo ćeš ti biti trudnica.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tuzna,nemoj klonut bit će sve bolje.... fata ima pravo,malo se uhvati svog općeg zdravlja.
    ne znam gdje bi to drugo ponovo išla u postupak ali smrzliće nemoj ostvait jer kao sto su vec rekli..neki od njih je mozda taj pravi

glavu gore i think pink :D

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

neeeeee,necu ih ostaviti.samo bih sad fet preskocila i isla u novi postupak,a fet obavila nekad u septembru.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa normalno da nećeš,nisam mislila doslovno hehe
    promislih: vidi što misliš da ti je nekako srcu draže pa kreni tuda,vjeruj sebi

p.s.gdje bi u novi postupak?

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    hočeš mi molim te reći koje lijekove si dobila kod soc. ginakologa? utrogestane ili sve potrebno (menopure,gonale isl)?
    dobila sam recepte za: utrogestan, estrofem, estraderm, prednizon.

svima ~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    ....da,i meni je lazarovska na konsultacijama u oktobru pomenula da po zakonu oni moraju da rade nalaze za sifilis i ne znam st ajos( prica je bila o tome jer mi te nalaze nismo imali,i kao ona nama veli moramo ih i donijeti i ponovo tu raditi,ja te nalaze nikad nisam vidjela,nemam ih na papiru,a naplate to kod punkcije,80e ...
    Prošlo ljeto u pronatalu (dok je dr Lazarovska još tamo radila) nije bilo potrebno tamo raditi te nalaze. Ja sam u Zg napravila sve krvne pretrage i to je bilo dovoljno. Čisto sumnjam da se zakon od tada promjenio. Pošto u 5.mj planiramo u PFC ponovno sam radila sve krvne pretrage pa se nadam da je to to. Poslati ću mail gđi Mirni i provjeriti. Totalna glupost raditi iste (ako su iste)pretrage 2 puta...a k tome to još i fino platiti.

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mia, vijest o tvojoj trudnoći je jedna od najboljih koje sam u zadnje vrijeme pročitala ....ČESTITAM

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cure oprostite na upadu
    možete li škicnuti ovdje - vezano na intervju s milinovićem http://www.roda.hr/forum/showthread....34#post1577434
    možda ima među vama koja, koja je poslala razglednicu ili pisala
    hvala

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

cure,poslala sam danici mail u petak da nam dogovori termin za konzultacije s dr.mardešićom i ona mi je danas odgovorila da se čeka 4 mjeseca na termin kod njega.Mene zanima dali ima koji drugi dr koji je isto tako dobar a ne treba se čekati toliko dugo za konzultacije.Mi idemo na oplodnju s donatorom sperme i ovo nam je prvi put

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bog cure!! Relativno sam nova tu,pisala sam mpo u Austriji,samo eto bilo je problema pa mi blastice nisu vracene jer su bile pozitivne na kromosomske poremecaje ( 13,16,18,).Sljedeci postupak bih htijela probati u u pronatalu,u Pragu.Poslala sam mail na hrv. jeziku ,na njihov stranici,ali nitko vec dva tjedna nije otpisao,pa mi je palo na um da mozda napisem na eng.pa sam i to sad poslala,pa cu pricekati.Poslala sam na ovu e-mail adresu sanatorium@pronatal.cz.Jeli ok?Ja sam opisala svoju situaciju i samo me zanima drugo misljenje a onda ako mi odgovara sto mi predlazu bi se dogovorila za konzultacije,ja bi isto htijela kod tog dr.Maredesica,i nije mi problem pricekati 4 mj,ako je to rok.Dapace.Jer nisam prije jeseni ni smjerala ici na postupak.Citala sam vam,i zahvaljujem na svim inforamcijama,ako imate bilo kakav savjet za mene,zahvaljujem unaprijed.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Amaria 23
    na tvom bih mjestu poslala mail istog sadržaja i ovdje:
    pronatal@mabox.vol.cz jer ako sam točno razumjela, na taj mail odgovara dr M, a mail na koji si ti poslala upit pregledava i odgovara (ako ne propusti ) gđa Danica,osoba zadužena za kontakt s pacijentima s ovog područja.
    Imaš i novu kliniku (PragFertility) koja je cijenama povoljnija, pa ako prelistaš prethodne stranice ove teme naići ćeš na podatke.
    Sretno !
    Posljednje uređivanje od gričanka : 22.03.2010. at 18:15

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

amaria probaj na ovaj mail,doktorov je direkt i brzo odgovara : pronatal@mabox.vol.cz a onda kad se s njim dogovoris sto ces onda se javi danici mail sanatorium.pronatal@seznam.cz doduse ja sam njome za dogovor pisala prije 3 tjedna i jos ni slova

opa...ti si brzo dobila odgovor (moj se ocito negdje izgubio u impulsima hehe) ima jos jedna klinika u Pragu,nova,ne znam nista detaljnije zove se Prag Fertility i drzi je doktorica Lazarovska koja je prije radila u Pronatalu,za sve informacije mozes pisati Mirni Turcinovic na njen mail mirna.turcinovic@gmail.com isto na hrvatskom(ona je zaduzena za odnose s pacijentima s naseg podrucja) pa vidi sto nude i koliko se čeka,cijene su priblizno iste ako se ne varam....imas ih negdje na prijasnjim stranicama foruma

sretno vam

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rikikiki prvotno napisa Vidi poruku
    Mia, vijest o tvojoj trudnoći je jedna od najboljih koje sam u zadnje vrijeme pročitala ....ČESTITAM
    bas sam danas mislila kako ti moram zahvaliti za povlacenje nosa

ja sam prikovana za krevet. 2 dana nakon bete sam prokrvarila i to krvarenje je trajalo dobra 3 dana od cega 2 dana dosta obilno. danas sam ponovno vadila betu i doznala sretnu vijest da su bebice odlucile ostati samnom sada sam u rezimu krevet - wc ali nista nije tesko napraviti za svoje bebace. ici cemo dan po dan i vjerujem da ce sve biti ok.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hvala ti na inf.little ivy čitala sam o novoj klinici ali nekako o pronatalu sam već dosta toga čula tako da bi pošto nam je prvi pu išli kod njih samo eto valjda će nam se čekanje isplatiti,dali si ti već bila kod njih i zanima me ako jesi disi radila pripreme za stimulaciju ja sam iz zd pa neznam gdje ću kad dođe vrime za to,

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje bebice

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mia, tuzna, gricanka... devojke pozdrav...
    ja sam u fazi cekanja i nadanja da ce vestica da zakasni bar 2 dana ne bili moje konsultacije u pragu bile uspesnije tj ne bih li potrefila da ovulacija ne prodje u vreme konsultacija. utrogestan ce mi nadam se pomoci u tome.
    nego pitam se, da li dr trazi briseve i kad i koje? koliko dugo vaze brisevi tipa hlamidije. imam neke od pre 7-8 meseci pa ne znam ocu limorati ponovo da ih radim.
    sta sve ustvari i koliko sveze moram da donesem pre postupka? ja sam njemu mailom poslala cuda od dokumentacije ali sve je to vec staro.
    pa se pitam sta ce mi traziti da spremim na vreme.
    posto konsultacije moraju 2-3 meseca ranije da se zakazu, pitam se da li to vazi i za postupak? ili ipak ne? da li mogu da se nadam da cu vec u 5 mesecu "uleteti" u postupak, ako sad u 4tom imam konsultacije?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nena3beba,mi kad smo bili na konsultacijama,nismo cekali na postupak ,odmah naredni mjesec smo mogli ici. i isli smo .

nrgo ,cure,ne insistirajte toliko na tim konsultacijmaa.vjerujte vec sam to prosla.
    nista ne znaci ako vam odradi Mardesic konsultacije,jer ne znate ko ce biti na punkciji,a ko na ET-u. meni je konsultacije radila lazarovska,punkciju kult, et onaj streda.
    sad FET Mardesic. sve je to lutrija i zavisi kako se potrefe njihpve smjene,a nicija ruka nije magicna.sve zavisi od kvlitet embrija.
    a,na konsultacijama necete saznati nista sto niste znale.
    sad da ponavljam,ne bih isla na konsultacije,pogotovo sto sad samo mardesic ima sa naseg govornog podrucja,pa svi idemo njemu, guzva svakako jest i bez toga...
    meni je lazarovska dala stimulaciju ,bila sam na šregledu u vrijeme O i sigurna sam da moja stimulacija uopce nije bila kako treba.dala mi je prejaku supresiju!
    mozda bi to moj dr ,kod kojeg bih isla cesce i koji bi me pregledao kad god zatreba, bolju terapiju dao.
    dakle....nema tu megicne ruke.sve je u bozijim rukama.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

opa, evo kopiram mail za novu kliniku Prag fertility, u kojoj se manje čeka: mirna.turcinovic@gmail.com, a ako i dalje želiš pronatal,gdje se duže čeka, javi mi mail na koji ti mogu pisati, nemaš uključene opcije za slanje pp.
    mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~kiss bebicama
    Posljednje uređivanje od mare41 : 23.03.2010. at 08:43

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

znam tuzna da je sve to uBozijim rukama, ali bih nekeko vise volela da me jaden prati sve vreme... al to je koliko vidim nemoguce.
    ne rece mi za briseve koliko vaze i kad traze?
    jesi ti pila kontraceptive pre postupka? meni se ne piju, lose posle reagujem...

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    opa, evo kopiram mail za novu kliniku Prag fertility, u kojoj se manje čeka: mirna.turcinovic@gmail.com, a ako i dalje želiš pronatal,gdje se duže čeka, javi mi mail na koji ti mogu pisati, nemaš uključene opcije za slanje pp.
    mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~kiss bebicama
    mare evo ti moj mail opa1@net.hr

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

molila bi kontakt za novu kliniku,kome se javiti za informacije i eventualne dogovore za postupak

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

opa...mi nismo još bili u Pragu,spremamo se ali nikako krenut. hehe. cekamo odgovor od Mirne
    i meni će biti problem stimulacija jer nemam mpo doktora u gradua ni blizu, ali vec cemo se nekako snaci,sto je tu je.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj đurđa76 prvotno napisa Vidi poruku
    molila bi kontakt za novu kliniku,kome se javiti za informacije i eventualne dogovore za postupak
    Đurđa, imaš na prethodnim stranicama podatke o novoj klinici Prag Fertility centar, kao i cjenik, gđa Mirna Turčinović se javljala pod nickom Praguefertility, a inače je ona njihova kontakt osoba koja govori hrvatski, na mail mirna.turcinovic@gmail.com joj se moze obratiti za podrobnije informacije, kao i zatražiti termin za konzultacije (zasad nema čekanja).

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mia,
    ovo je zaista prekrasna vijest.
    Sretno

Citiraj mia prvotno napisa Vidi poruku
    bas sam danas mislila kako ti moram zahvaliti za povlacenje nosa

ja sam prikovana za krevet. 2 dana nakon bete sam prokrvarila i to krvarenje je trajalo dobra 3 dana od cega 2 dana dosta obilno. danas sam ponovno vadila betu i doznala sretnu vijest da su bebice odlucile ostati samnom sada sam u rezimu krevet - wc ali nista nije tesko napraviti za svoje bebace. ici cemo dan po dan i vjerujem da ce sve biti ok.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure,
    sorry što upadam ovako. Da li je netko od vas u Pronatalu ima kontakta s dr Jiřina Slamová?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mia dobro je da su resile da ostanu )))))))))))
    a jesi uzimala progesteron sve vreme? znaju li dr zasto se desilo to krvarenje?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj nena3beba prvotno napisa Vidi poruku
    znam tuzna da je sve to uBozijim rukama, ali bih nekeko vise volela da me jaden prati sve vreme... al to je koliko vidim nemoguce.
    ne rece mi za briseve koliko vaze i kad traze?
    jesi ti pila kontraceptive pre postupka? meni se ne piju, lose posle reagujem...
    nalazi ne smiju biti stariji od 6 mjeseci (HIV, HBsAg, HCV i VDRL,krvna slika,urinokultura,krvna grupa,mišljenje anestezijologa -zbog kratkotrajne anestezije za punkciju). mislim da je to sve ,ali najbolje još provjeri sa klinikom.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

leeloo,u pravu is.svi nalazi ne smiju biti stariji od 6 mjesci
    danas sam pitala danicu,ako hocete blastice na transferu( ja pitala za FET) placas FET 450 e- 300 blastice
    ina je rekla jednom da za 400e u sloveniji po defaultu na fetu idu na blastice

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Đurđa, imaš na prethodnim stranicama podatke o novoj klinici Prag Fertility centar, kao i cjenik, gđa Mirna Turčinović se javljala pod nickom Praguefertility, a inače je ona njihova kontakt osoba koja govori hrvatski, na mail mirna.turcinovic@gmail.com joj se moze obratiti za podrobnije informacije, kao i zatražiti termin za konzultacije (zasad nema čekanja).
    hvala,napravila sam to nakon ove poruke

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa Vidi poruku
    Amaria 23
    na tvom bih mjestu poslala mail istog sadržaja i ovdje:
    pronatal@mabox.vol.cz jer ako sam točno razumjela, na taj mail odgovara dr M, a mail na koji si ti poslala upit pregledava i odgovara (ako ne propusti ) gđa Danica,osoba zadužena za kontakt s pacijentima s ovog područja.
    Imaš i novu kliniku (PragFertility) koja je cijenama povoljnija, pa ako prelistaš prethodne stranice ove teme naići ćeš na podatke.
    Sretno !
    Cure slala sam na ovu navedenu adresu,ali mi vraca mail.Da ta adresa vise nije aktivna? Nisam pametna.Nekako sam zapela za tu kliniku,a nista me ne kosta poslati i u tu fertility!!!Uvik sam grintava kad treba cekati,i grintala sam i kad sam cekala za Bec ali sad vidim da su mi se javili odmah nakon par dana.Probati cu jos jednom...Ne zelim odmah neznam dogovor,cekati cu,smao bih htijela znati postoji li kakvo rjesenje za moju situaciju!! Da se znam organizirati dalje,jer muz mi je pomorac pa mi je tesko sve uskladiti sve u zadnji tren.Nadam se da ce mi ubrzo odgovoriti,nije bas neka zurba,ali bih isto htijela znati..

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

amaria, imaš pogrešnu mail adresu, treba biti: pronatal@mbox.vol.cz, al nije loše poslati mail i gđi Mirni u PFC.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo dobili odgovor gosp.mirne iz PFC dogovor pada na peti mjesec(mi ne mozemo prije) za konzultazije i tesu mm....pa dalje sto bude bude.
    baš piše da planiraju uskoro reportažu o centru za neke hrv. novine a web stranica je u fazi prevoda...do tada evo članak iz jednih drugih novina http://onamagazin.com/pdf/12/lecenje-neplodnosti.pdf (ako link ne smije bit tu nek ga neko obriše i sorry)
    nekako sam odmah bolje volje kad se nešto događa hehe.....sretno svima.....

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mare tnx,ja sam copy paste onu adresu za direktan kontakt za dr.a izgleda da je bilo jedno slovo viska i to slovo a.. koja sam ja luda...Uglavnom sad sam poslala na pravu adresu.A uz to poslala sam i gosp. Mirni,nista me stvarno ne kosta.Hvala na savjetima.

_luna_ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

L L L La Mia,CESTITAM!Moralo je jednom uspeti.

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo da samo javim,rekla sam da cu pisati i gospodji Mirni,i mogu vam reci da je odma sutra dan,to je bilo jucer poslala mail nazad kako je proslijedila mail dr.Lazarovskoj i embriologu H.ne sjecam se imena sad.I da ce mi cim se dogovore pogledaju sve da ce mi se javiti.Jako lijepo iznenadjenje.zadovoljna sam
    Posljednje uređivanje od amaria 23 : 25.03.2010. at 14:58

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

amaria, super vijesti, stvarno gđa Mirna brzo odgovara
    little ivy, thanks za link, super zvuči.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

draga moja ekipice, zanima me da li se razgovara i zajednički odluči s doktorima o IVF ili ICSI, odnosno o ET-u nakon 3/4 dana ili blasticama, mislim radi se o znatnoj razlici u cijeni, pa sam baš radoznala kako i na temelju čega se odlučuje?

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nedavno je dosta pitanja bilo u vezi hotela tamo gore pa eto prijatelj mi je obratio pozornost na jednu zanimljivu web stranicu na kojoj ima jeftinih hotela...kome treba neka pronjuška,pronađe se svašta
    www.booking.com

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo ljudi i mene s nekakvim vijestima. Od sinoć sam šmrkalica. Bio mi je 21 dc i dobila sam Superfact sprej. Pošto mi je ovo 1x nemam pojima o ničemu. Ne znam čak ni da li dobro šmrčem... Nadam se da da...
    Ajd pomagajte, šta sada slijedi, trebam se javiti 3. dc doktoru...
    omg!!!!
    Za 2 tjedna idem u Prag, tralalalala!!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Anđele ~~~~~~~~~želim ti svu sreću!
    Imaš ovdje materijala o suprefactu i o tome kako se rabi, pa škicni:
    http://forum.roda.hr/threads/53814-m...ć-hitno-hitno!

Cure, obratite malo pažnje i na ovaj link, važno je! Sigurna sam da na ovoj temi itekako ima parova koji su direktno pogođeni ministrovim izjavama (tj. lažima)
    http://forum.roda.hr/threads/54242-q...t-(ne-samo-oni)

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mia, čestitam, baš mi je drago zbog tebe, , želim ti mirnu trudnoću i da sve bude ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •