Stranica 62 od 63 PrviPrvi ... 125260616263 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,051 do 3,100 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ivaa
    nemam ništa pametno za napisati, jer nemam iskustva budući da smo mi prije Nie izgubili dvoje djece i ona nam je prva. znam da ti je sada jako teško i bol je ogromna, drži nam se, i piši nam kad god osjetiš potrebu i želju s nekim podijeliti sve što te pati! tu smo jedna za drugu, uvijek...

koksy, draga bravo za malu mrvicu!
    samo neka ona nama lijepo raste! vidiš kako odmah bacam da je curka, neka unutarnja intuicija! budemo vidjeli, samo neka vama to malo slatko biće dođe živo i zdravo!
    kejt, još malo draga nam izdrži! još malo i stiže ti tvoja bebica!
    od sveg srca šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe na najljepši mogući način!
    Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još more takvih za utorak! jedva čekam izvješće da čujemo kako naši najdraži blizići!
    osijek puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoja curicu!

svima šaljemo veeeeeelike puse!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jako mi je žao, ivaa
    na žalost, naša djeca ne mogu ostati pošteđena tragedije koje nas je zatekla
    ako traži objašnjenja, objašnjavaj, ništa ti drugo ne preostaje

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Greta je mala pametnica sa tisuću zašto.... Ako kažem da bebe nema, pitat će zašto? Da joj kažem da je na nebu, čini mi se kao "pretesko" objašnjenje... Tražit će da joj pojasnim. Ona je stalno mazila i ljubila "seku" pa mi je suludo da ju i dalje pustim da to radi.... Ovaj puta moramo zbog pretraga duže pauzirat a ni ja neću biti odmah spremna za novu trudnoću...
    Jel možda bilo tema ili tekstova na tu temu na rodi, bila bi vam zahvalna za link jer tipkam sa moba pa mi je nezgodno tražiti.
    Iako sam vas znala i prije pročitati, mislim da ću vam se sada ovdje češće javiti... Hvala svima na podrsci, divne ste cure

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

http://forum.roda.hr/threads/54297-s...obacaji-2-puta

http://forum.roda.hr/threads/53781-p...akon-spontanog

ivaa, ovo sam našla.

Sad ti je važno da pustiš da prođe vrijeme, možda godinu dana, dok se ne osjetiš fizički i psihički ponovno spremna. A osjetit ćeš se, sigurno.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ivaa

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

iva,zao mi je...Polako samo,mozda ti se sada cini da ti nikada nece biti lakse,ali bice!Moj stariji sin nije nista pitao,ali je skontao da bebe nema i odjednom je poceo da trazi da ga nosim(za tih 15 sedmica trudnoce nije jer sam mu objasnila da je dr rekao da ne smijem).Nekada se nisam mogla suzdrzati pa bih zaplakala pred njim...maka moja,njemu se odmah napune oci suzama i pita me:"sta ti je mama,je li te boli nesto"....
    Sada imam drugu bebu,ali cesto me zaboli kada pomislim na usnulog djecaka.Puno bi mi bilo lakse da nas je sam napustio,ali mi smo se odlucili na prekid trudnoce i to je nesto sto me tisti i o cemu nikada ne pricam(osim ovde).
    Pisi nam,tu smo da pomognemo koliko je u nasoj moci

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ivaa

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Draga Ivaa, meni je i dan danas najteže kada me moja princeza pita za bebu koju smo izgubili... Bude joj jako teško, grlimo se, zajedno plačemo, tugujemo zajedno... Često se sjeti, pogotovo sada, kada opet čekamo bebicu...
    Jako se boji hoće li biti sve u redu i dugo nije htjela nikome reći. Sada već svi znaju, ali njene rečenice počinju sa: "Ako bude sve u redu, mama će roditi bebu..." Srce naše malo, duboko u sebi to proživljava...normalno, sve je to ljudski, kao i kod nas odraslih...samo jednostavnije...

Nikada neću zaboraviti dan kada sam došla kući iz bolnice, zagrlila me i rekla: "Mama, znaš dobro je da sam se ja prva rodila. Tako barem imate mene..." I istina, koliko god mi bude teško, samo pogledam nju i budem zahvalna na svakom trenutku zajedno...

Drži se, tuguj, plači, podijeli sa što većim brojem ljudi...bude lakše kada možeš pričati o tome...

Svim curkama, trbušićima, bebicama šaljem lijepe pozdrave!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ivaa tvoja Gretica će ti sada biti velika utjeha!
    ja sam nakon svakog gubitka tako htjela da imam kod kuće nekoga kome ću se moći posvetiti i da mi misli odu negdje drugdje. zato sam vrlo brzo nakon svakog poroda otišla raditi, zato smo nabavili Koka... samo se ti nama javi što više! ja nigdje nisam doživjela toliku količinu pozitvne energije i međusobnog razumijevanja i potpore kao ovdje!
    mala laia curica ti je tako divna! mišić mali kako je ona znala i sve to osjećala! nevjerojatna su ta naša mala stvorenja, mali ljudi!
    Choco i meni ne prođe dan da se ne sjetim svoja dva mala usnula zlata! iako je Nia ispunila prazninu koja je nastala nakon našeg gubitka, ipak jedan mali dio moga srca će uvijek biti prazan i zaboliti svaki puta kad ih se sjetim!
    neki dan sam skužila da će sada u 3 mj. biti 4 godine kako smo izgubili Zaru. bila bi curica od 4 godine, to više nije malo dijete to je već prava velika djevojčica! moj Bože koliko je vremena prošlo!
    bambus pusa velika prelijepom dečkiću Ivanu!

velika pusa svima - mamama, bebicama, trudnicama, trudilicama, tužnicama...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hej drage moje!
    ivaa samo pomalo, iz dana u dana ce biti lakse, al sve to treba odtugovati. nikad neces zaboravit al s vremenom ce biti malko lakse.

tibi draga, evo saljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uz u utorak, jedva cekam da nam javis koliko su narasle tvoje bebe. znam tocno kako je tm uzbuden radi pregleda, tako je i moj bio, jedva je docekao uz da ga vidi.i onda mu je jos trebalo nekoliko dana da slegne dojmove kad ga je ugledao na ekranu.nije moga virovat da je vidio naseg bebana. a Ivan u tom trenutko dok je trajao pregled lipo mahnuo svome tati. ma prekrasan osjecaj.

ima li kakvih novosti u svezi osijek? nek jos koji tjedan ostane 2u1 ~~~~~~~~

bzara kako tvoja princeza ? dobila sam tvoju poruku.

boxice kako mali prijatelj? kako si nam ti, dali si se malko oporavila?

ja svaki dan dok gledam Ivana, razmisljam dali bi moje bebe izgledale kao on sada.... vjerojatno bi... al eto imam sad njega, pa je lakse.. i u njemu vidim i njih... on nam je super, lipo papa i spava, izgleda da su mu se grcevi umurili, fala Bogu nisu bas nesto dugo trajali.nadam se da se nece ponovo vratit. sad je svaki dan sve vise budan, pa uzivam s njim. sutra idemo na prvo cjepljenje. samo nek dobro prode, da ne dobije temperaturu. i bas me zanima koliko je jos narastao od zadnjeg pregleda.

da vas sve ne nabrajam saljem vam iz oblacnog Splita!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnje cijepljenje! nas se čulo do Zagreba kad smo se išli cijepiti!
    isto tako je i kod mene, gledam Niu i stalno mislim da li bi tako izgledali Zara i Matko. baš imam osjećaj da dok gledam nju vidim njih!
    obavezno nam sutra javi koliko ste narasli!
    poslala sam danas poruku osijek i tamagoči, obje su super!
    osijek je dobro, paze na nju, a mala mišica se migolji i udara mamu svoju!
    draga mislimo na tebe i jedva čekamo da nam se vas dvije opet pridružite ovdje!
    tamagoči je odlično! njezina Iva je velika, ima već 6 mjeseci! ne radi joj komp pa ne može nam se javiti, i kaže čim ga nabavi odmah će nam se javiti i pokazati slikice svoje ljepotice!

svima šaljem veeeelike puse!
    cure moje kojeg li vremena, pa to vani nije normalno! jutros sam išla u majci u trgovinu a sad vani puše i pada snijeg!

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evo me doma iz bolnice,
    mama mi je tu pa mi je odmah puno lakše. Greta ništa ne pita. nitko joj još ništa nije ni objasnio.
    to mi i odgovara dok se ja još malo smirim jer bojim se da bi se sad rasplakala i da bi onda i njoj bilo teže.

iskreno curke, ja sam ok.
    pomirila sam se sa gubitkom, tako je moralo biti jer očito je da nešto nije bilo u redu sa bebom. Izgledala je veličinom kao 8 tjedana a nisu se vidjele ni ručice ni nogice....iako je po trudnoći trebala biti punih 11 tjedana.
    kad se fizički oporavim slijede pretrage.
    Psihu mi liječi ova moja prekrasna djevojčica. Ne mogu ni zamisliti kako je curkama koje su imale jedan, dva ili više spontanih a nemaju doma utjehu kao ja.
    pusu vam svima šaljem, a čim se malo oporavim i ustanem, čitam vas...
    za sada ovako grupno vibram ~~~~~~~~~~~ svima koji trebaju

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ivaa mi smo našoj E tek kad je pitala za bebe rekli da su oni sada mali anđeli...onda je imala 3 godine i više ništa nije pitala... isto nas je upravo ona izvukla iz dubljeg ponora...

kejt bit će sve ok!

osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da još izdržite u jednom komadu!

Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sutra za pregled!

Evo mi smo definitivno odlučili da je maleni Ivan Goran službeno, a ionako će ga svi zvati Ivan. on je ok, fino jede (na flašici smo), sutra nam dolazi ponovo patronažna na vaganje. Po izgledu je totalno drugačiji...Jakov je jako ličio na E kad je bila novorođence...
    Cure na FB vidjele ste razliku!
    Ja sam tako tako, boli me rez čim malo duže sjedim... ali tješim se da i to jednom mora proči. uglavnom jedva čekam Božić kako zbog njega samog tako se i tješim da će onda proći mjesec dana od sveg s...a

za sve koje nisam spomenula

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Draga bzara užasno mi je žao što si dva puta morala proći kroz tu agoniju, znam da ti je bilo strašno i da se ne može riječima opisati ta bol. Nemoj sebi prebacivati i mučiti se mislima da si ga trebala pogledati, jer tako je trebalo biti, možda tvoje srdašce majčinsko to nebi moglo podnijeti! Sretna sam zbog tvoje dječice kojima te je Bog nagradio nakon tvoja dva anđelića.
    Jesu li ti rekli koji je uzrok hidropsa, kako ti se ponovilo dva puta? Strah me je da se i meni ne ponovi opet!
    Meni je ginekologica rekla da s obzirom kakav mi je rezultat nalaza na parvo b19 da je vrlo vjerojatno da je to bio uzrok hidropsa kod moje djevojčice, ali nikad ne možeš sa sigurnošću znati, znam da treba sve staviti u Božje ruke pa što bude!

Šaljem i tebi i svim dragim ženicama na ovom forumu zagrljaje utjehe!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hvala ti draga Kejt na lijepim željama! I ja tebi od srca želim obilje radosti i blagoslova!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ivaa draga jako mi je žao, drži se
    Koksy sretna sam zbog tvoje bebice, vjerujem da će Bog dati da sve prođe u redu!
    Kejt radujem se zbog tebe, i želim ti od srca da sve prođe u redu i da što prije! zagrliš tu svoju mrvicu malu!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

boxice odabrali ste bas lipo ime . i mene je tako rez bolio dok bi duze sidila, a jos se meni sve bilo upalio..ajme... ali eto proslo je, sad ga prakticki niti ne osjetim, samo povremeno, vjerojatno zato jer je sve to jos relativno frisko. samo uzivajte u svom princu, proci ce i ovi misec dana brzo.... bitno je to sta je sve dobro zavrsilo, i sta je on i ti dobro. saljem malom imenjaku
    ivaa sad lipo odmaraj,lezi... i polako dalje. bitno je u glavi sebi slozit neke stvari, nije lako to prihvatit "priko noci"..i ja sam nekad pomislila da sam dobro.kao pa ok, kad je tako moralo bit, mozda bolje odme, nego kasnije...ali onda bi danima bila van sebe,plakala, 1000 zasto-1000 zato..al bilo bi mi lakse. eto fala Bogu imas svoju curicu doma koja ti daje snagu...a ja bi dosla "praznoj kuci" iz bolnice....
    tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mi smo vam danas bili na prvom cjepljenju, i moj hrabri djecak je pustio samo koju suzu.eto cisto da ga se cuje.pedijatrica je bas zadovoljna kako lipo napreduje (a onda, naravno i mi). dobio je jos 1140 g i narastao 3 cm.tako da smo sada teski 5540g i veliki smo 57 cm. danas kroz popodne mu je malko bila povisena tempertura, al sad je sve ok.eto tako smo lipo odradili i to. mama i tata prezadovoljni svojim malim suncem

bzara i nia,roza i spiro, sandra i karlo, koksy i sven, visnja, mandy,bebabeba,optimisticna,........

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ivaa ..sad sa samo odmaraj koliko možeš pa onda kasnije na pretrage, sve će doći na svoje s vremenom!
    Tibi jedva čekam da nam javiš kako su tvoje bebice
    Boxica stvarno ste dobili prekrasan poklon za ovaj Božić
    Bzara veeelika pusa tvojoj ljepotici!
    Bambus ne mogu ni zamisliti koliko ste sigurno sretni uz svoju malu srećicu
    Roza kako je naš Špiro??
    Koksy baš sam sretna radi tebe, i ja sam nekako sigurna da će ovaj put sve biti kako treba!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ivaa moje cure su velike i jako teško su primile gubitak moje bebice, štoviše što smo je dugo planirali i čekali je , pa je bilo opće oduševljenje kad sam ostala trudna; nakon toga sam opet zatrudnila i u 8.tt je stao razvoj, nije bilo otkucaja i morala sam na kiretažu; za tu trudnoću znamo samo MM i ja i drago mi je što im nisam rekla jer stavrno ne znam kako bi još i to podnijele, drži se i obavi sve što treba da se tijelo oporavi i da mirno uđeš u slijedeću trudnoću
    tibi

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje da vam javim da sam danas vadila krv i dala urin na analizu i nalaz urina nije dobar . Izgleda imam neku upalu i sad čekam nalaz urinokulture da vidimo kojim antibioticima ćemo ubiti beštije. E baš sam ljuta jer stalno se natačem acidosalusom, lgg-om, izbjegavam slatko... grrrrrrrr.....
    puse svima

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Curice moje!!!!!!!!
    Neka ste mi sve vi i vaši bejbiji ok! Ja radim, radim, radim. Pratim rodu i sve vas, samo eto, vikend je tek sad imam vremena malo nešto napisati. Mislim da ću uskoro početi i vježbati. Osječam se ODLIČNO i eto mogu reći da su mi ciklusi isto odlični. Čisto mi dođe žao što još ne mogu na novu bebu. Osjetim ovulaciju tak fino me bocka i prate je svi simpomi.....ahhhhh. Bit će valjda...... U napasti sam da poslje četvrtog ciklusa pokušam ponovo...... Bože da li je prerano.........

Budite mi lijepe i sretne!!!!!!!!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 11.12.2010. at 17:55 Razlog: tipfelererererer

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Optimisticna znam tocno taj osjecaj o kojem pricas, kad osjecas kao da si izasla iz teske krize, kad se osjecas spremnom krenut dalje i kad je zelja za novom trudnocom jaka...i prejaka... I zato ti savjetujem, nemoj jos... Tako sam i ja, bas nakon 4. ciklusa, pokusala ponovno, i ponovno, i ponovno....I opet padala sve nize nakon svake menge. Sve dok nisam (opet) sama sa sobom morala rijesit stvari u glavi, sve dok stvarno nisam krenula dalje, bez te neke euforije, onako stvarno, smireno, bez te bolne zelje da opet osjetim zivot u sebi. Onda sam zatrudnila odmah.
    To ti je moj savjet, jasno, na tebi je da odlucis, sta se mene tice ja bi bila presretna kad bi ti uspjela vec sad, al bojim da tvoje tijelo a i tvoja psiha mozda jos nisu spremni...

Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sto prije rijesis bestija...nazalost, u trudnoci si podloznija i ponekad je nemoguce to sprijeciti.

ivaa

bambus, vissnja, roza, bzara, bebabeba, osijek, mandy, boxica...
    i sve koje nisam nabrojala (nazalost, puno nas je tu) jedna velika

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Koksy vidiš, nisam uopče razmišljala o ovome kao o euforiji..... sad si mi dala za misliti......ima nešto u tome.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Samo sam vas sve htjela pozdraviti i preporučiti jednu prekrasnu knjigu o ženama "Crveni šator", autorica je Anita Diamant.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

cure moje sutra ujutro imam pregled, mislite na nas punoooo, trebam vaše dobre vibracije
    nadam se da će uskoro biti gotova i urinokultura da čim prije krenemo u borbu protiv beštija
    puse svima

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi draga saljem ti puunnnooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnji pregled.ja sam uvjerena da je sve super.nadam se da ces se brzo rijesit te "baje",mada sam sigurna da ces je se rjiesit jakkooo brzo. javi nam se sutra cim stignes. mislit cu na tebe!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tibi evo vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnji pregled!
    Pokušaj s brusnicom u borbi protiv beštija, ja radim čaj ili grickam plodove.
    Posljednje uređivanje od Ares : 13.12.2010. at 13:25

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

drage moje, ja se nikako stići javit.radim , posla puno, kraj polugodišta, satravena sam.Nažalost u zadnje vrijeme sanjam loše snove a već dugo nisam.
    Ali zbog moje Klare se pokušavam oraspoložiti.
    Kejtsamo hrabro, bit će sve ok.
    Ivaaja sam isto mojoj malenoj morala objašnjavati da je seka sada anđeo, svašta me pitala.Sada evo nakon skoro 7.mj upita ponekad .Znala je pitati kad ću opet biti trudna i zašto se to samo događa nama ali više nije.Ja se stvarno trudim biti vesela radi nje, i priuštiti joj u svemu vesele trenutke.
    Nažalost imam faza kada sam jako loše volje pa znam isplaiti na sve, poslije mi bude jako žao.
    Tibimislim na tebe i šaljem vibrice.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i Ivaa žao mi je zbog svega!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tibi draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše mrvice
    Višnjice Špirić raste ko šparoga - jučer 10 mjeseci, a on na nogama pleše na Metallicu

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Roza.. bravo za Špiru!!veliki poljubac vam šaljem

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

drage cure, od sutra sam u bolnici ... drzite nam fige jos malo

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Kejt šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra! Drzim fige naaaaajjace!

Kejt i za tebe puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Drz se!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jučer smo ostali bez struje navečer, i nevjerojatno kako nam se stan za čas počeo hladiti! i da stvar bude ljepša par minuta prije nego je nestala Nia se ukakala, i taman kad sam ju krenula presvlačiti nestane! čim je došla išla sam ju ponovno presvlačiti jer ništa nisam vidjela i stvarno sam ju svakako očistila!

uglavnom nisam jučer zbog toga mogla na net, pa sada šaljem hrpu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tibi! jedva čekam izvještaj!
    i hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Kejt!

puse svima! javim se još poslije, kad mi Niuška zaspi!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kejt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drži se, želim vam prekrasan susret
    Bzarice ha ha ha odma sam vizualizirala Niicu pokakanicu Puse ljepotici!
    Tibi - čekamo

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje hvala što ste mislile na nas
    evo bila sam kod jednog prekrasnog doktora koji si je dao vremena da mi sve objasni, pustio je i muža unutra tako da je i on bio dio svega toga. Uglavnom bebice su ok, jedino što i dalje je među njima tjedan dana razlike. Kaže doktor ako tako ostane da će to biti ok, ali ako se počne povećavati razlika među njima onda baš i nije ok... No ja želim razmišljati o tome da će sve biti ok i znam da ćete mi vi pomoći u tome sa vašim dobrim vibracijama .
    Doktor mi je dao da napravim još neke pretrage, a do tada sam i dalje na mirovanju.
    Inače tako su slatke, mašu rukicama i nogicama mm i ja smo se rastopili. Ljubavi moje male.
    šaljem vam svima velike puse i hvala vam što mi pomažete na ovom putu

Kejt za najljepši susret ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    puse i najslađim bebama sa ovog pdf-a

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi pa naravno da ce biti sve super. a mi cemo zajedno s tobom nastaviti odbrojavati dane da vaseg susreta. bas mi je drago sta si naisla na "normalnog"doktora, puno to znaci. i super sta je i tvoj muz uspio uci i vidit bebice. ti nama samo miruj i odmaraj se.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tibi draga bit će sve u redu, misli pozitivno i hrani svoje bebice pozitivnim emocijama! Grlim te!!!!
    Kejt u mislima sam s tobom i tvojom mrvicom, želim ti od srca da sve prođe u najboljem redu!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tibi slatkice male kako one mašu svojim roditeljima! joj sva sam se raznježila! tako i treba draga moja! ništa se neće dogoditi tvojim bebicama, one su tu s vama i nikud ne idu! tako mi je drago što si našla tako divnog doktora, to baš jako puno znači, pogotovo nama mamama anđela, kada nam je svaki dan trudnoće borba!
    draga, uživaj kod kuće, mazi bušicu, pričaj svojim malim mišićima! od sveg srca ja ti šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoja dva malena srčeka!
    Rozice, da si ju vidjela onako sretnu pokakanu do vrata valjda! da stvar bude ljepša, ženska nije kakala ni u ned ni u pon cijeli dan! malo za reći kad je to krenulo koliko je toga bilo! poslije kad je došla struja, išla sam ju presvući a njoj je i bodić bio pokakan!
    bravo za Špireka i njegove prve korake! miš mali naš, pa on već nama hoda! ajme kako to vrijeme leti!
    Kejt još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasan susret! jer to nama ono stiže prva cura nakon moje Nie?!
    optimistična draga ti ćeš najbolje osjetiti kad je tvoje tijelo i tvoja psiha spremno za novu trudnoću! jako je, po meni, bitno da u novu trudnoću uđeš psihički što jača, jer te čeka dugih 9 mjeseci!
    moje iskustvo : u drugu trudnoću sam ušla jako brzo poslije prve! baš ta euforija, strašna želja za bebicom, za trudnoćom... i onda nam se dogodila ista stvar ko prvi put i jako mi je bilo teško izaći iz te krize!
    jako je bitno naučiti se živjeti s križem koji imamo i onda je puno lakše nositi se sa životom!
    ja ti šaljem veeeeeeliki i od srca ti želim da čim prije osjetiš tu snagu i da što prije dobijete bebicu!
    Bombonita, hvala ti na predivnim riječima!
    mi smo prošli sve pretrage i napravili 101 nalaz, što mm, što ja, međutim nitko ne zna što je dovelo do hydropsa! isto tako nitko ne zna kako to da se Nia rodila potpuno zdrava! ja bi više od ičeg voljela znati zašto su moje dvoje dječice umrli, što se dogodilo u te prve dvije trudnoće!
    trenutno uživam u svojoj curici, ali ne prođe dan da ih se ne sjetim!
    bambus, bravo za velikog dečka!Ivan prekrasno napreduje!
    moja Nia raste ko mali digo-kvasac! jučer sam ju probala metrom izmjeriti, i dobila sam nekih 65 cm! ništa čudno jer nosim robicu 68 i nije nam baš mala!

puse svim mamama, bebačima, trudnicama, trudilicama, tužnicama...

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Drage moje, dosla sam vas pozdraviti malo.

Tu sam, citam, ali jako malo pisem.

Tibi naravno da ce sve biti dobro, polako dan po dan

Roza pa nas Spiro vec hoda? Oooo frajer mali, kako samo vrijeme leti, ljubni mi ga u te medene obrascice

Kejt draga, sretno

Svim ostalim bebulincima i mamicama s teme jedna velika

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bambus i bzara, avatari su vam predivni
    Ne mogu vam opisati kako je lijepo napokon ispod vasih nickova vidjeti to blazenstvo

p.s. morala sam pisati u drugi post jer nisam mogla vise smajlica staviti

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tibi jooj sva sam se rastopila, mora da vam je danas bilo prekrasno gledati bebice kako mašu
    Kejt evo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

puse svima!!
    tibi bit će sve ok,znam da dani idu sporo,ali za čas ćeš grliti svoje mrvice!
    roza ajme već prvi koraci??ljubni ga od mene jednom!
    kejt drži se još malo!
    bzara znam kako ti je,ja sam svojeg jučer morala kupati,jer očistiti ga drugačije nisam mogla

Inače mi smo vam veeeejiki,Karlo ima oko 11kg i 75cm-otprilike kao jednogodišnjak (a za 5 dana ima 8mj)Sjedi već pomalo sam,ali puzati neće niti slučajno.Uopće ga ne zanima.Kaže mama,tata,baba i još brblja svašta nesuvislo.Obožava Emu i najveća fora je kad ona skače i pleše ili recitira ispred njega,a on ju gleda kao da boga vidi.Ona je narvano sva oduševljena njegovim oduševljenjem . Ema se razboljela,ali ništa strašno za sada,curi nos,temperatura,oke suze.Držite nam fige da ozdravimo do vikenda,jer smo ju trebali voditi na djeda mraza!Puse svima još jednom!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Marsupilami hvala ti na divnim riječima! kako si nam ti?
    Sandra ajme kako ste veliki! ljubi nam malog mišića i tvoju malu mišicu Emu!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam Ema ozdravi!
    i mi idemo na djeda Mraza u ned! ovaj puta bi trebali uspjeti (nadamo se)
    Ares kiss tebi i bebici! kako si nam? jel bušica raste?
    Mandy puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~za jedno divno Božićno čudo!
    mi smo danas bili u šetnji i baš smo onako lijepo zdravo promrzli!
    Niuška zove! svima veeeeeeliki kissssssssss!!!!!!!!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sandra23 prvotno napisa Vidi poruku

Inače mi smo vam veeeejiki,Karlo ima oko 11kg i 75cm-otprilike kao jednogodišnjak
    Wow koji momak! Pa on je 1,5 kg teži od Špira, i 1 cm duži!!! Ha ha ha baš je Rambo taj tvoj dečko, a ja moga zovem Roki ccccc Nek on lijepo raste, baš mi je milo ćuti da je sve super. Kako si s dojenjem?

Bzarice mogu si mislit koliko je bilo - uf mrzim kad ode na bodi! Al neka ona nama raste i ide sve ljepša i ljepša, jedva čekam dan kad ćemo se sve srest, ali ajmo čekat Tibi i ekipicu, to je još malo
    Tibić uopće se ne brini, 1 tjedan je stvarno ništa. Mazi bušu i misli samo da još malo ima, još samo malo, mjeseci stvarno prolete, kad uletiš u 28 tjedan, dođe 40 dok rečeš keks

Pusa svima, dečko šiba po kući, više ga ni ne stižem, a hodanje redovno završi spektakularnim padom

Kako nam je Osijek??
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 14.12.2010. at 18:35

Mali Vili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Drage moje cure, evo vam se želim pridružiti na ovom pdf-u i tako sam sretna što on postoji i što vi postojite. Prvo vas želim sve pozdraviti i reći da ste mi, a da i ne znate, ovo zadnje vrijeme bile velika utjeha nakon što sam i sama imala tragediju sa svojim anđelom ( pisala sam o svom Viliju ). Utjeha mi nisu bile vaše tužne priče jer sam čitajući ih još više plakala već njihovi sretni svršetci i sva snaga, hrabrost i optimizam s vaše strane koji su im prethodili. Kad me uhvati tuga i depresija dovoljno je zaviriti na ovaj pdf i ugledati preslatke obraščiće malog frajera Špire, pa onaj Niin prekrasni osmijeh, pa onda onaj „pleklasni“ smotuljak od mog malog „Spliće“ Ivana i istog trena mi vaše bebice izmame osmijeh, probude nadu i uljepšaju dan. Prekrasno je što ima puno novih trudnica i to me puuuunooooo veseli. A posebno se radujem zbog Osijek i Tibi koje su nakon MPO ponovno trudne. Njih dvije su mi posebno u srcu jer znam kako je teško prolaziti bockanje, punkcije, transfer, čekanje bete….pa ako se posreći. Toliko stepenica do vrha a na svakoj možeš skliznuti….. Ali zato kad se dočepaš vrha……imaš cijeli svijet na dlanu. Usput koliko ste čekale da krenete u novi postupak? Ja sam još dok sam rađala Vilija govorila sebi kako ću opet pokušati, kako se neću predati, a sad sam na dane tako slaba i umorna od svega, i kad pomislim na novu trudnoću stegne me nešto oko srca i imam osjećaj kao da ću iznevjeriti Vilija, kao da ga želim zamijeniti i onda me peče savjest. Kako su vam muževi reagirali? Moga je ovo strašno pogodilo. Nikad ga prije nisam vidjela da plače, a sad nema noći da ga ne čujem i svaki dan ide na groblje, još niti jednom nije preskočio. A ja na dane plačem, pa kad počnem ne znam prestati, a onda me opet uhvati neka faza tupila kad ne mogu ni suzu pustiti.
    Pusa svim bebicama i mamicama, a svim trudnicama od srca želim da što lakše dođu do svog vrha svijeta. Mislim da je Kejt prva na redu i zato joj šaljem svu svoju pozitivnu energiju.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ej drage moje, uz ovakvu ekipu mora biti sve super . Meni su stalno pred očima slike bebica sa jučerašnjeg uzv, ajme kako su lijepe. Tko će sad izdržati do slijedećeg uzv?.
    A ja vam sutra moram u veliku akciju, vaditi briseve, vaditi puuuno krvi i ponoviti glupu urinokulturu jer su ovi u laboratoriju nešto sprčkali . Baš mi se sve to skupa i ne ide, ali kad se mora ....
    sandra Karlo je stvarno već vejiki dečko i super mi je kako je oduševljen sekom . Samo neka on nama lijepo raste i uživa.
    Rozić mogu si zamisliti Špiru kako trči po kući i gušta, miš mali
    Bzarić baš me zanima kako će Nia reagirati na Djeda Mraza, ljepotica naša
    Mandy trudilice naša, da se trud čim prije isplati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    čula sam se sa Osijek i ona je i dalje u bolnici, dobro se osjeća, jedino što je boli kuk od ležanja. Bebica lijepo napreduje što je najvažnije i možda će je pustiti doma za Božić. Draga da što duže ostanete 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    puse svima najdraže moje

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza pa Špirek vec poceo hodat?!? a malog naseg frajera, mogu ga samo zamislit. medeni mali. kao da ga vidim s onim prekrasim okama i lipim osmjehom.
    tibi nekad se cini da dan nece nikad proci, al vrime leti a da se i ne okrenes. znam da su tebi sad i minute vjercne, al kako je roza rekla brzo ce doci 28 tt pa 40... i tvoje mrve ce bit kraj vas u vasem zagrljaju.bas sam pogledala tvoj ticker i bas sam se ugodno iznenadila kad sam vidila da si vec 15+4tt. i ja kad sam ostala s Ivanom trudna mislila sam da nece nikad proci tih 9 mj, a eno njega, vec ima 1 ipo misec. saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve pretrage koje ces sutra radit produ u najboljem redu.
    mali vili pusti nek vrime ucini svoje, pa kad se osjetis spremnom, pokusajte ponovno. nemoj mislit da ces s novom trudnocom iznevjerit svog andela,i dapace.onog dana kad opet uzmes svoj smotuljak u ruke, vili ce biti najsretniji andeo na nebu. jer, tada ce njegava mama i tata biti sretni. zelim ti od srca, kad ponovno krenete u akciju, da odmah sljedeci postupak bude dobitni.
    osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 2u1
    mandy draga, ovaj misec je nekako sam po sebi drugaciji od ostalih u godini.i bas bi volila od srca kad bi nam ga i ti ucinila jos lipsim i jos veselijim.iz petnih zila vibriram da ti Djed Bozicnjak pod bor stavi + velik ko kuca.
    marsupilami kako tvoja djecica, jesi nam ti dobro?
    sandra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da Ema brzo ozdravi. joj, bas lipo napreduje tvoj decko.
    kejt jos samo malo....

Ivan spava, nocas nije oka sklopio, vjerojatno mu tako doslo,pa je sad koma.htio je da ga nosimo cilu noc, cim ga spustimo na krevet pocme plakat.pa smo se tako minjali cilu noc mm i ja. al dobro, sve je to prolazno. i kod nas je jaaakkkooo hladno, pa tako da ne izlazimo bas cesto. nekako mi jos mali da ga vodim vani po ovoliko zimi.nek jos prode bar 1 mj,pa cemo onda nadoknadit sve.

sve vas redom pozdravljam i saljem puno burnih pojubaca

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mali Vili tvoja priča je nešto najljepše što sam pročitala ovdje! toliko divno ispričano nešto tako tužno!
    draga daj svom tijelu, svojoj duši vremena da se oporavi, da se napuni snagom! sigurna sam da ćeš osjetiti kad si spremna! a tad možeš računati na nas ovdje da te bodrimo svih 9 mjeseci!
    muževi to jako teško prime, barem je kod nas bio takav slučaj! mm nije volio pričati o tome, za razliku od mene, pa sam imala osjećaj da mu je još teže jer sve to drži u sebi!
    nemoj da te peče savjest što razmišljaš o drugoj bebici, tvoj Vili je nezamjenjiv! ja danas kad pogledam Niu imam osjećaj da svoje dvoje dječice vidim u njoj, iako ih ni jednog nisam vidjela! nitko neće zamjeniti Vilija, jer onaj tenutak kad ste izgbubili bebicu dobili ste anđela čuvara!

bambus joj pa micek mali, valjda mu je bio potreban dodir! držim fige da noćas lijepo spava! kad ide spavati navečer? moja mišica nema šanse prije 11, a ujutro se ko urica budi u pola 7!
    Tibi hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra! neka sve te beštije bježe od tebe!
    Rozice pusa Špiri našem velikom hodaču!

svima šaljem veeeeeeeike puse!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

roza dojim i dalje.Iskreno ne znam od čega tako buja kao kvasac.Mene dosta muči želudac pa ne mogu jesti masno ili puno slatkog i sl, on i dalje siše,ali jede jedan obrok dnevno-ručak i to je voće ili povrće.Htjela bih mu uvesti još jedan,ipak sa godinu dana treba sve jesti,da bi doli do toga morala bi početi dodavati pomalo,ali nekako mi ne uzgleda kao da mu treba. Dojenje me počelo polako umarati na način da svako mjesec kad dođe M on neće sisati,odnosno odbija skroz dok ne pregladni i stalno se natežemo.Valjda mu je drugačiji okus pa neće.Sve si mislim sa slijedećom M da ću prekinuti,ali tak lijepo napreduje pa me grize savjest...jel ti još dojiš?

mali vili...pretužna mi je tvoja priča...kad se oporaviš kreni dalje...nemoj da te grize savjest,ništa tvoju bebu ne može izbrisati,ljubav se množi,a ne dijeli i uspomene uvijek ostaju...nikoga ne budeš iznevjerila...

Ema mi je bolje! Puse svima!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •