Kada ste počeli s dohranom?

Tema: Kada ste počeli s dohranom?

1. SikaPika avatar

SikaPika said:

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    naručila sam još korabicu,
    Gdje si naručila? Zanima me jer smo i mi uglavnom na žitaricama, jabukama, bananama i suhom voću (tek u 7. mjesecu se uvode)... nikako da probamo meso iako je već vrijeme. Zar već ima korabice?

Mislim da je svejedno hoćeš li palentu ili korabicu. Mi smo, primjerice, krenuli s palentom i jeli ju pet dana za redom, nekad je bila rjeđa, nekad gušća, već su mi se svi sprdali što s purom hranim dijete...
    Rižu možeš kuhati običnu, a možeš i u pahuljicama (ne one okrugle već prešane, poput zobenih). Koliko sam shvatila na forumu, preporuča se davati što manje integralnih žitarica (koje su za odrasle osobe zdrave) jer malcima smanjuju apsorpciju hranjivih tvari u organizam. Pogledaj na ovom topiku, tu imaš svega, past ćeš na dupe, ali meni je super. http://forum.roda.hr/threads/7727-Pi...ght=integralno
    No, integralno ne možeš izbjeći jer osim palente i griza (uvodi se kasnije) je uglavnom sve integralno pa si ti sad misli.

2. tina55 avatar

tina55 said:

Početno

imaš pp za korabicu
    ja mislim da bi kruške bile super, ali trenutno ih nema
    ja imam u zamrzivaču zamrznutu buću (ničim tretiranu od prošle godine), ali to opet ne bi jer je zamrznuto
    znači riža obična bijela iz trgovine, a smeđa (neka okruglih zrnaca)? gdje kupujete te rižine pahuljice?
    evo mi se spremamo jutros pripremiti prvi obrok-kuhana i gnječena jabuka (delišes)