Al ste se da prostite uzjebale!
Pa najbolje da sam ne majka koja je svoje dijete držala gladnim ili mu davala kobasice i kulena sa mjesec dana! A opičenih žena!
Ako vas baš zanima, sisao je kao lud, vrištao je stalno i nije puštao sisu, mlijeka sam imala i bilo je super jer svako mlijeko je super, sa njegova dva mjeseca sam išla operirati bruh koji sam dobila na porodu izbacujući bebu od 5 kg vaginalno jer sam morala, da nisam sigurno nebi išla, tada me je već sisao 2 sata pred spavanje, po noći se nikad nije budio sam, to želim reći jer je imao žuticu do mjesec dana pa sam ga ja budila da siki jer sam mislila da će prespavati glad po nekim glupim pričama ne znajući da se bebe od 5 kg ne budi n zbog žutice, kad sam ga pustila da spava prespavao je noć i tako od onda stalno radi.
Sa 4 mjeseca jeo je 220 ml AD 5 puta dnevno, kasnije sam mu morala i to pojačati sa dodatnom žličicom AD za noć a kasnije i preko dana, uz to je jeo po par žličica kašice kao međuobrok za upoznavanje namirnica, okusa, žličice, i to ne svaki dan. Sa punih 5 smo počli povećavati žličice ali i dalje je jeo mlijeko, pred kraj 5. mjeseca ručak je zamjenio nadohranom i sad sa 6 jede u jutro Ad, u podne ručak (povrće sa rižinim pahuljicama, voćnu kašicu sa rižinim pahuljicama od vanilije koje su na bazi mlijeka), oko 5h AD i navečer mliječnu kašicu za laku noć. Noć spava, 5. obrok je sam izbacio i sad ima 4 koja su mu sasvim dosta jer mi to pokazuje svojim zadovoljstvom, napredovanje i srećom, lijepo spava, kaki, piški.... Preko dana nekad pojede breskvu (domaću) koju sam grize sa svoja dva zubića, neki lino keksić naravno kupovni , rižin keks ili slično, breskvu baš pojede a ovo ostalo gricka iz zanimacije da bi se naučio bolje žvakati i super mu ide. Nikakve reakcije nije imao, stolica zlatno žuta od rođenja osim kad smo morali početi davati željezo ali i to mi je nešto mutno jer ne vidim razlog davanja...
I jeste sad zadovoljne?