Ess nisam sigurna, ali mislim da su to grcici... Oni ti produ obicno do 3mj, nekima potraju do 4mj...ali mogu nestati i ranije. Navodno nema nekog pravila. Meni se beba ponasala identicno kao sto je opisano. A ovo sto opisuje da beba bljucne veliku kolicinu-nama bi to bilo ako bi gutala puno zraka, a to se desavalo dok nije znala dobro uloviti ciku. Provjeri si ako ti dobro obuhvati, nemoj pustati da ti krivo lovi jer nama se desilo da mi je skroz raskrvarila obje bradavice tako. Prvo sam je pocela dojiti da joj je glava malo poviseno naspram trbuha kako bi zrak se nakupljao na vrhu zeluca i kako ne bi za vrijeme podoja pobjegao u crijeva u vecoj kolicini - to nam je bas dosta pomoglo. I pomoglo je cim to pocme prvo staviti bebu malo na rame, a onda ili u maramu ili da joj je trbuh na mom trbuhu i malo je ljuljuskati, pricati joj nesto...pa kad bi se smirila bi je vratila na dojku i po potrebi bi tako ponovila.. Jer ako nemirno sise, onda ce jos vise zraka progutati, pa bude samo jos gore.. I nama nije pasalo da bebu pokusavam spustit nakon toga jer bi inace stenjala u snu...tako da sam se tada i naucila na to da je stalno nosim, a to se pokazalo korisnim i za nas sadasnji problem. Nadam se da ce vam bar malo olaksati...