Gle nisam imala bas puno izbora. Belgija i Ukrajina su bezobrazno skupe. Nisu spermatozoidi tako skupi, vec sve ostalo. Spanjolska mi je cijena bila li la mozda u 200 eura. Grcka klinika Embriolab su rekli da me ne rado primaju zbog nalaza. Bit ce da im statistiku ne kvarim.
Na Cipar mi se fakat nije dalo ici.
Madjarska je jako losa u ovome i jako losa komunikacija.
To su neke od Klinika koje sam kontaktirala, mozda je bila jos koja al se ne sjecam sad.
Ma iskreno da ti kazem. Sve je ovo uzas skupo a postao je veliki biznis. Pametne drzave su pametno to i iskoristile i rade donacije a cijena je takva kakva je i oni vrlo dobro znaju da ce im se dolaziti na postupke bez obzira ma cijenu. Parovi, samice koji zele da se ostvare kao roditelji/majke su spremni na sve.
Skupe su i js i embriji. Zasto embriji kostaju 6000 eura? Ja zbilja ne znam. I nemam pojma dal su to preostali embriji od nekog para pa su dozvolili da se pokloni/donira ili su ovi radili ivf postupak s Ukrajinskim js i Danskim materijalom.
Nekome je to bitno znati a nekome ne.
Jel znas mozda kako je u Ceskoj, oni imaju donaciju embrija i koliko znam da nije tako uopce skupa?