Pino, statistika je statistika i nažalost i kada nam brojke idu u korist ponekad je realnost drugačija. Pogledaj recimo moje dosadašnje postupke. Samo kažem da u ovoj situaciji treba skupit snage i gurati dalje s tim što imamo (tko može u Maribor može, tko ne može bolje da pokušava ovdje nego da gubi vrijeme).
Odgovor na dolje citirano tvoje pitanje nemam, al me živo zanima koja ste si vi same objašnjenja dale (etička, financijska...). Zanima me tvoj odgovor al još ne mogu slati pp a možda bolje ne raspravljati javno o onome o čemu i "bolje upućeni" pa tako i državni lideri šute. Samo ne znam da li bi ti naši lideri bili tako veliki katolici (ili šta već jesu) kada bi njima taj isti tvoj ili moj zamrznuti zametak trebao za spasiti živu glavu (tu se postavlja pitanje matičnih stanica embrija).

"Pravo pitanje je - ako je zamrzavanje i odmrzavanje j.s. toliko uspjesno, zasto se ne radi rutinski u svijetu (nego samo za banku doniranih j.s. i za ocuvanje plodnosti zbog dobi ili kemoterapije)?"