-
Nismo produzili porodiljni a beba 7.5 mjeseci:(((
Nova sam na forumu treba mi savjet ako netko zna .Zakasnili smo s produljenjem porodiljnog jer smo kasno dobili i naknadu za prvih 6
Ukratko radim u kladionici i otišla sam na porodiljno otvorila bolovanje sve OK ali mi poslodavac nije uplaćivao doprinose i nisam mogla dobiti potvrdu koju su mi trazili iz HZZO.Tek na kraju godine je uplatio doprinose za zadnjih 8mjeseci(ne samo meni nego i ima još zaposlenika) i dobila sam naknadu za 6 mjeseci i rjesenje .kako sam bila izgubila nadu da ću uopće dobiti bilo sto tako nisam ni podnosila zahtjev za drugih 6 mjeseci i zakasnili smo sam beba ima 7.5.
Mogu li sada podnijeti obzirom da "tete" u HZZO znaju za postupak poslodavca..
ima li ko slično iskustvo?
I dalje sam u radnom odnosu i vraćam se na posao kad sin napuni godinu jer nemam izbora muz neradi.
-
34 pregleda i nitko nista nezna
-
http://forum.roda.hr/threads/52028-N...odiljni-dopust
ovdje ima još jedna cura sa sličnim problemom pa da nju kontaktiras.
-
Od strane HZZO-a nikakvih problema nećeš imati, zaostaci će biti isplaćeni prije ili kasnije. Don't worry, sve će biti u redu i nikakvih problema nećeš imati. Samo riješi to slijedeći tjedan. Moguće je samo da te zatraže još nekakvu dodatnu dokumentaciju.
-
Eh da, svakako će ti trebati potvrda poslodavca da se nakon 6 mjeseci nisi vratila na posao. Ako te tješi, znam jedan slučaj gdje je beba bila stara 10 mjeseci.
-
-
meni nije jasno kako hzzo može nekome uskratiti prava na naknadu ako poslodavac nije uplatio doprinose!! to definitivno ne smiju.
-
itekako moze.uspjeli smo predati papire za drugih 6 mjeseci ali smo izgubili pravo na opremu.sta je tu je.cure veliko hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma