Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Nismo produzili porodiljni a beba 7.5 mjeseci:(((

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno Nismo produzili porodiljni a beba 7.5 mjeseci:(((

Nova sam na forumu treba mi savjet ako netko zna .Zakasnili smo s produljenjem porodiljnog jer smo kasno dobili i naknadu za prvih 6

Ukratko radim u kladionici i otišla sam na porodiljno otvorila bolovanje sve OK ali mi poslodavac nije uplaćivao doprinose i nisam mogla dobiti potvrdu koju su mi trazili iz HZZO.Tek na kraju godine je uplatio doprinose za zadnjih 8mjeseci(ne samo meni nego i ima još zaposlenika) i dobila sam naknadu za 6 mjeseci i rjesenje .kako sam bila izgubila nadu da ću uopće dobiti bilo sto tako nisam ni podnosila zahtjev za drugih 6 mjeseci i zakasnili smo sam beba ima 7.5.
    Mogu li sada podnijeti obzirom da "tete" u HZZO znaju za postupak poslodavca..
    ima li ko slično iskustvo?
    I dalje sam u radnom odnosu i vraćam se na posao kad sin napuni godinu jer nemam izbora muz neradi.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

34 pregleda i nitko nista nezna

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

http://forum.roda.hr/threads/52028-N...odiljni-dopust

ovdje ima još jedna cura sa sličnim problemom pa da nju kontaktiras.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Od strane HZZO-a nikakvih problema nećeš imati, zaostaci će biti isplaćeni prije ili kasnije. Don't worry, sve će biti u redu i nikakvih problema nećeš imati. Samo riješi to slijedeći tjedan. Moguće je samo da te zatraže još nekakvu dodatnu dokumentaciju.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Eh da, svakako će ti trebati potvrda poslodavca da se nakon 6 mjeseci nisi vratila na posao. Ako te tješi, znam jedan slučaj gdje je beba bila stara 10 mjeseci.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hvala

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

meni nije jasno kako hzzo može nekome uskratiti prava na naknadu ako poslodavac nije uplatio doprinose!! to definitivno ne smiju.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

itekako moze.uspjeli smo predati papire za drugih 6 mjeseci ali smo izgubili pravo na opremu.sta je tu je.cure veliko hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •