-
cure ja sam živjela u inozemstvu i gramatika mi nije baš na vrhuncu jako sam izrevoltirana i jednostavno mogu pisati do besvjesti koliko mi živici skaču napisla sam pismo poričitajte ga pisala sam šta mi je na duši prvo ga ocijenite vi pa ču ga onda poslati
Poštovani Ministre Milinović
Pozvali ste nas javno i ja i moj suprug se odazivamo vrlo rado vašem pozivu dragi ministre
Kako samo imate obraz da nam se tako izrugujete našoj patnji i boli kako samo imate takvu mirnu savjest da nas u oči lažete i blago rečeno muljate znate onu staru poslovicu ko prizna pola mu se prašta vi ste nažalost sve svoje šanse ispucali jer niste niti svjesni koliko ste života zagorčali evo ja vam se u svoje osobno ime i u ime svih zahvaljujem na tome ,Bravo to ste izveli stvarno na lički način.
Zašto moram u inozemstvo ići i ostvariti svoje pravo na roditeljstvo koje svi trudite svim snagama mi to i oduzeti ,idemo jer sa svojih 35 godina i na blagoj stimulaciji šanse su mi nikakve to i vi znate ako ste ikada imalo proučavali MPO ,u svom prvom ivf postupku po vašem zakonu dobila sam 7 jajnih stanica ,tri su oplodili ostali nisu niti dobili šansu da pokažu šta mogu doslovno ste sa svojim zakonom vi ih uništili hvala vam i na tome.
Imamo izvrsne specijaliste i klinike odvežite im ruke i prestanite nas mazati svim bojama jer sve studije ukazuju na tome da vi i vaši suučesnici da lažete ,pa ministre dragi nismo mi svi smrtno bolesni pa da zamrzavamo jajne stanice znamo u kojim slučajevima se zamrzavaju jajne stanice i koje su šanse da te stanice i uspiju hvalite se sa nekim mizernim uspjehom od 2 trudnoće koje su uspjele od smrznutih jajnih stanica i kavi su to komentari o uspješnosti ponašate se kao dijete koji ide u 4 razred a ne kao ministar koji vodi hrvatsko zdravstvo izjava od 2.3-ili 4-5 % uspješnih postupaka pa sami sebi si skačete u stomak prestanite se blamirati i izvrtati hrvatsku svjetskom ruglu jer to što mediji prenose ne pratimo samo mi već netko izvana sramite se ima toga još za reći ali svaka riječ je suvišna .
p.s. ovo pismo nije potpora vašem zakonu ovo pismo je suprotno i poslano na više adresa tako da u svojim izjavama da ne kažete da smo vam slali potpore.
26.03.2010
Slavonski Brod gospođa Matić
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma