Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: IVF u prirodnom ciklusu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Podižem malo temu!
    Mene jako zanima vaše mišljenje o IVF-u u prirodnom ciklusu. Meni se čini puno manje agresivno za žensko tijelo i izgleda mi kao nešto preporučljivo ukoliko se sa ženom sve ok tj kad je samo muški faktor u pitanju. I na američkim stranicama ga dosta propagiraju kao patient friendly. Naravno da je postotak manji nego kod stimuliranog jer se radi samo o 1 jajnoj stanici tj kasnije o jednom zametku, ali nekako mi se to ipak više sviđa nego pomisao na hrpu hormona.
    Vaša iskustva?
    Uspjesi?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Dea2010 prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem malo temu!
    Mene jako zanima vaše mišljenje o IVF-u u prirodnom ciklusu. Meni se čini puno manje agresivno za žensko tijelo i izgleda mi kao nešto preporučljivo ukoliko se sa ženom sve ok tj kad je samo muški faktor u pitanju. I na američkim stranicama ga dosta propagiraju kao patient friendly. Naravno da je postotak manji nego kod stimuliranog jer se radi samo o 1 jajnoj stanici tj kasnije o jednom zametku, ali nekako mi se to ipak više sviđa nego pomisao na hrpu hormona.
    Vaša iskustva?
    Uspjesi?
    ja bila u 2 prirodna i oba puta nije bilo stanice, a relativno sam mlada i kod mene je po tom pitanju sve ok. ne bih vise isla jer ocekivanja i stres su jednaki kao i u stimuliranom, a sanse znatno manje...
    ipak postoje i suprotna iskustva i zelim da ti bude uspjesno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •