Pokazuje rezultate 1 do 50 od 683

Tema: Uvjeti za upis u ZG Vrtić - na papiru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam "Šuti i budi sretna da..." vrsta osobe.
    Nisam niti sugerirala da ne trebaš ništa napraviti. Samo mislim da je način na koji to pokušavaš jako loš.
    U jaslicama ćeš se sresti još 1000 puta sa situacijama na koje imaš pravo biti ljuta i koje treba riješiti. Ali ne ovako.

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Dodatni apsurd je činjenica da su mi moje osmomjesečno dijete naručili na polusatni intervju. Ona je u potpunosti zdrava, trudnoća i porod s njom su bili za poželiti svakome, hoće svakome na ruke, ne plače kad vidi nepoznate, svima se smije, ne plače kad izađem iz prostorije, sama zaspe itd, ali činjenica je da ona ne priča i što nam drugo ostaje nego da raspravljamo o poteškoćama vezanim za mene i moje trudnoće prije nje koje bih trebala navesti na papiru za upis.
    Dodatni apsurd je činjenica da su mi moje osmomjesečno dijete naručili na polusatni intervju. Ona je u potpunosti zdrava, trudnoća i porod s njom su bili za poželiti svakome, hoće svakome na ruke, ne plače kad vidi nepoznate, svima se smije, ne plače kad izađem iz prostorije, sama zaspe itd, ali činjenica je da ona ne priča i što nam drugo ostaje nego da raspravljamo o poteškoćama vezanim za mene i moje trudnoće prije nje koje bih trebala navesti na papiru za upis. .
    Na intervjuu ćeš pričati o svim ovim lijepim osobinama tvoje curice, ne o "poteškoćama vezanim za mene i moje trudnoće prije nje" kao što očekuješ.

pam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

da malo podignem aktualnu temu... moje djete nije primljeno u vrtic... i MM i ja smo zaposleni i to je jedno od najvaznijih prava za upis...ne razumijem,di cu sad s djetetom...da ga povedem sa sobom na posao pa da bude ispod stola..to me nevjerojatno ljuti... ako je velika potraznja za vrticima neka se jos izgrade, a ne da se grade gluposti...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mene zanima do kada imam rok da dijete upisem u malu skolu naime u petom mjesecu ce navrsiti sest godina a za prvi razred jos nije jer do kraja treceg mjeseca tko je navrsio sest godina na jesen ide u skolu

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj JLF prvotno napisa Vidi poruku
    mene zanima do kada imam rok da dijete upisem u malu skolu naime u petom mjesecu ce navrsiti sest godina a za prvi razred jos nije jer do kraja treceg mjeseca tko je navrsio sest godina na jesen ide u skolu
    odes se pribiljeziti tamo negdje dok su i upisi u vrtic (jer imaju odredeni broj djece) a bas sami upis je negdje 10dana prije male skole...tako je barem kod nas bilo prosle godine...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Dragi roditelji koji upisujete djecu u novozagrebacke vrtice, u vrticu Dugave ove se godine trazi za upis veci broj djece stare 4-6 godina jer ima mjesta u postojecim grupama. Osobno imam dijete u vrticu, u sportskoj grupi koja bi iz tog razloga trebala biti rasformirana. Buduci da smo jako zadovoljni i tetama i programom i prostorom motivirani smo i htjeli bismo zadrzati djecu u toj grupi ali nam treba pojacanje da bi grupa bila u punom sastavu.
    Mozda ce vam ovo biti korisna informacija ako razmisljate o mijenjanju vrtica, grupe ili vam dijete nije do sada dobilo mjesto u gradskom vrticu.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj scintilla prvotno napisa Vidi poruku
    Dragi roditelji koji upisujete djecu u novozagrebacke vrtice, u vrticu Dugave ove se godine trazi za upis veci broj djece stare 4-6 godina jer ima mjesta u postojecim grupama. Osobno imam dijete u vrticu, u sportskoj grupi koja bi iz tog razloga trebala biti rasformirana. Buduci da smo jako zadovoljni i tetama i programom i prostorom motivirani smo i htjeli bismo zadrzati djecu u toj grupi ali nam treba pojacanje da bi grupa bila u punom sastavu.
    Mozda ce vam ovo biti korisna informacija ako razmisljate o mijenjanju vrtica, grupe ili vam dijete nije do sada dobilo mjesto u gradskom vrticu.
    o kojem se vrtiću konkretno radi? gradski/privatni?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

i mene zanima više o tom vrtiću u DUgavama. ja sam čula da je tamo vrlo teško upasti, a upisujem kćer od 3 i pol i sina od godinu.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj lola3 prvotno napisa Vidi poruku
    i mene zanima više o tom vrtiću u DUgavama. ja sam čula da je tamo vrlo teško upasti, a upisujem kćer od 3 i pol i sina od godinu.
    nakon troje djece u tom vrtiću mislim da nije u njega ništa teže upasti neko u bilo koji drugi
    prvo dvoje su rođeni u zimu,predali smo papire ali ,naravno,nisu upali ,nisu imali punih 12 mj 30.08
    sljedeće godine su upali jer su bili na listi čekanja,živimo u kvartu,oba zaposlena roditelja...
    sin mi je bio doma do 19 mj,a kćer je išla u drugi vrtić tu prvu godinu i dobili smo premještaj
    treće djete mi je imalo punih godinu dana 30.08 i upalo je iz prve

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    o kojem se vrtiću konkretno radi? gradski/privatni?
    gradski ...DV Tratinčica
    Posljednje uređivanje od mona : 30.04.2013. at 01:40

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj scintilla prvotno napisa Vidi poruku

riječ je o Lopticama?
    to vam drži teta Katarina iz Zagi sporta?
    ona je super...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •