Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: pedijatar u Rijeci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam iz rijeke, no ako je u rijeci situacija ko svud u cro , nemoj se iznenaditi ako vas nitko nece htjet primiti jer se inace kod nas pedijatri u toj predskolskoj dobi navelike rjesavaju djece i salju ih obiteljskim lijecnicima. uglavnom ako uspijete smatrajte se sretnicima
    za lijecenje i kontrolu alergije preporucam ti odlicnu bolnicu i cijeli tim s dr buljevicem na celu u talasoterapiji u crikvenici (bolnici za disne bolesti i alergije)pa preporucam da se tamo kontrolirate sto se tice alergije . mi se tamo lijecimo a udaljeni smo cca 300 km od crikve no tako strucno , ljubazno osoblje i lijecnike nigdje nisam srela

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mislim da dr. Gall-Svidarek prima nove pacijente, ali nisam sigurna da će uzeti tako veliko dijete.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

za LUNAHOR - Hvala na savjetu, nama je Crikvenica blizu pa nece biti problema. Da li se to ide na neku uputnicu ili je dovoljno se osobno obratiti?

za TIBICU - nasla sam na internetu pozitivna misljenja o dr. Gall-Svidarek; od jedne prijateljice iz Rijeke koja ima starije dijete sam cula da je problem sto ponekad obiteljski ljecnici ne znaju prepoznati neke sasvim jednostavne djecje bolesti pa onda npr salju na daljnja ispitivanja zbog obicnog bezazlenog osipa. Pretpostavljam da je sve to poprilicno osobno, to jest mozda ima nekih obitelskih ljecnika koji su super. Ja sam na Trsatu i ima kod Dvorane Mladosti jedan doktor ali iskreno nemam pojma kakav je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •