Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: pedijatar u Rijeci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cranky, malo prije nego se trebao roditi Jan pitali smo sestru kod doktorice O. hoće li ga primiti i ona je rekla da hoće, ali samo zato jer je stariji već tamo i da zapravo više ne smiju primiti nove pacijente. Isto sam čula za doktora Kilvaina još prije nekoliko godina, da ne prima novu djecu tj. da slobodna mjesta čuva za braće i sestre sadašnjih pacijenata. Inače, ako vas doktorica O. želi primiti, ja bih ju od sveg srca preporučila, predivna je. Sestra se možda čini malo grubljom, zna biti oštra s roditeljima, ali valjda to tako mora biti kako bi sve funkcioniralo, a i divna je prema djeci.

Ima još jedna stvar kod izbora - ako si sklona homeopatiji, čini mi se da ima neka pedijatrica koja kombinira i takav način liječenja negdje na Marinićima.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, ako vas doktorica O. želi primiti, ja bih ju od sveg srca preporučila, predivna je. Sestra se možda čini malo grubljom, zna biti oštra s roditeljima, ali valjda to tako mora biti kako bi sve funkcioniralo, a i divna je prema djeci.

.
    potpis za sve (ajd, sad mi je lakše, živjela sam u uvjerenju da je samo prema meni malo grublja, kako ti kažeš

ako se mogu ubacit na temu.
    na moju veliku žalost, J mora prebacit karton.
    ima li ko kakvu preporuku? dakle, da nije pedijatar, ali da opet ima još djece pacijenata. kod moje dr opće medicine nema uopće djece.
    ili to nema veze?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •