Ja sam bas prosli vikend pravila Sachericu i super mi je ispala. Bas po tom receptu sa Coolinarike, osim sto sam dosta smanjila secer jer mi bude preslatko. Nisam grijala pekmez vec sam ga dobro izmijesala u posudici da postane meksi i samo razmazala po biskvitu. A glazuru pravim od 10 dkg margarina kojeg rastopim, dodam zlicu secera (po receptu su dvije ali meni je to previse) i 2 zlice mlijeka i zatim 10dkg cokolade. Ne smije provriti. Cim se cokolada istopi prelijem preko torte. Pekla sam u kalupu promjera 26cm pa sam teskom mukom razrezala na 3 dijela. Srednji mi se raspao pa sam samo te dijelove slozila ali ukusom je bila predivna...bas se topila u ustima. Ja stavim dosta pekmeza i onda on ustvari usafta i omeksa biskvit. Mislim da cu iduci put praviti od jedne i pol smjese kako bih lakse rezala biskvit. Moze on biti i u 2 dijela ali ja vise volim da je u 3. Ili cu peci u manjem kalupu...