-
Evo,ja sam nova ali imam potrebu da kažem dvi riči na temu novog rodilišta u Splitu. Prije nego sam otišla rodit čitala sam malo forume i bila sam zabrinuta više zbog osoblja koje će me tamo dočekat nego zbog samog rodilišta jer naravno sve je novo i lipo.
02.09.2000 rodila sam svoju princezu u starom rodilištu i bez obzira što je bilo sve staro i ležalo se na pomoćnim krevetima ja nisam ta tri dana doživila ništa ružno,naprotiv sestre su bile jako pažljive prema meni a nisam imala apsolutno nikakvu vezu.Jedino mi se nisu sviđali zajednički wc i kupatilo koji su bili stari i svi smo morali čekat red.
23.11.2011 rodila sam svog princa u novom rodilištu i ljudi moji bila sam oduševljena kako je sređeno ali najviše od svega su me oduševile sestre i doktorice pa čak i čistačica.
Prvo u rađaoni sam imala tako dobru i pažljivu sestru i doktoricu a na trećem katu tj."babnjače II" gdje sam provela četri dana i u ta četri dana su se izmjenile sve smjene sestara,imam samo riječi hvale za sve,pa čak i čistačicu koja nas je barem dva puta dnevno nasmijavala. Hrana je bila odlićna, wc se čisti dva puta dnevno,sestre sam mogla pitat sve što sam tribala i uvik su bile ljubazne i ništa im nije bilo teško. Bila sam u sobi broj tri odmah preko puta pulta gdje su sestre i čula sam svaki put kad bi im se oglasio alarm iz nečije sobe i moram priznat te žene imaju konjsko strpljenje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma