-
Hvala na svim savjetima i riječima podrške ali ( a sad za rubriku Vjerovali ili ne) mi za dva danaod tog pregleda bili naručeni na dexametazone u bolnicu i ja dan ranije osjetim da se beba okrenula. Tj. da budemo precizniji nisam osjetila okret već su udarci se ponovo vratili u područje iznad pupka i nije bilo više onog neugodnog osjećaja kad mi je bebač nogama pretpostavljam udarao u mjehur. I poveselim se naravno ali odlučih zamolit ću sutra doktoricu na prijemu u bolnicu da mi to pogleda. I tako dođoh ja na ta dva dana u bolnicu i zamolim doktoricu i ona pogleda i kaže:"Vama ne treba ultrazvuk, beba se vratila u položaj glavicom dolje". Doslovno mi pao kamen sa srca. Zanimljivo je da se on vrlo rano u ovoj trudnoći okrenuo na glavu ( ustavljeno je to već pregledom u 24. tjednu) i u 28. dr. kaže da ne očekuje da će se više okretat i kad tamo on u 31. na zadak. Uzeo mi je doslovno dvije godine života. No, sad puno sigurnije kročimo dalje jer osjećam da mogu prepoznati u kojem je položaju beba pa se nadam da će ovako i ostati.Hvala vam još jednom. Ima li potrebe za homeopatijom u smislu da se beba ponovno predomisli ili da jednostavno čekamo što nam vrijeme donese... Sad sam 32. tjedan...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma