-
Krv u stolici?
Hm, nisam ni sama sigurna...
Danas joj je jedna stolica bila onako, prvi dio normalne boje, a u drugom djelu stolice onom iza kao da je bilo krvi. Baš je bilo onako kao crveno, a ništa od čega bi joj stolica mogla biti crvena nije jela.
Sad maloprije je bila na wc-u, zvala me da je kakala, školjka prazna, a na guzi prljavo kao da je kakala i isto mi se činilo da u tragovima ima krvi, baš onako svježe. Ali kako da sto posto budem sigurna je li je ili nije?
I ako je od čega bi moglo biti?
Kad ju pitam je li ju nešto boli kaže da ne.
Normalna je, normalno jede, nema temperaturu...
Jučer je imala malo tvrđu stolicu, inače svaki dan redovno kaka, nekada i po dva puta...
Posljednje uređivanje od ana.m : 29.07.2010. at 18:16
-
Operi dobro guzu pa okolnu kožu/sluznicu raširi između dva prsta i pogledaj da li postoji neka ranica iz koje krvari. Najčešće je to uzrok.
-
-
Pa i i kuhano jedemo svaki dan, a da ne velim koliko voća potamani!
Ništa, vidjet ćemo sutra, ta krv baš izgleda kao da je iz rane, kao da se negdje nešto "poderalo"!
-
tako je i kod nas izgledalo. čak smo i svu silu nalaza uradili,, baš smo se nahodali po laboratorijama, a sve bilo za 5, nigdje se ništa (hvala Bogu naravno!) nije pokazalo.
zaboravih reći da je tih "par puta" kad nam se pojavila krv, to bilo u razmaku od nekoliko dana, sve ukupno od prvog do posljednjeg javljanja možda dvije sedmice.
davala sam mu vrlo rijetki griz, malo čokolino, puru skroz narijetko sa jogurtom.
i da, acidofil, dva - tri puta na dan po čašicu (2dl)
Ni ja nisam skontala otkud tvrda stolica ko kad zaista još kad je počeo sa dohranom imamo obavezno i bez iznimke kuhanu hranu svaki dan, čorbice, supice i tome slično
Posljednje uređivanje od Nataša,Sarajevo : 29.07.2010. at 23:22
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma