nana mo,kao što ti je Renna već rekla,to je sve ok!Sretno dalje!
cure hvala sad mogu mirno spavati ..............želim nam svima uspješnu 2012
I am back! Samo da pozdravim sve koji idu na postupak kod Reša (ma i sve ostale)![]()
Želim svima puno sreće i nadam se da će i ova najava izmjene Zakona svima nama olakšati i ubrzati da dođu do željenog postomstva! (i da uštedimo nešto love usput, ne?)
Puse svima!
Hej Blubella,
Mnogima ovo ovisi i o financijama (kao i mojoj malenkosti)![]()
Ako čekaš promjenu zakona, a najavljuju da će biti brzo, opet ćeš čekati da dođeš na red.
Ipak, mi smo odlučili pokušati još jednom kod Reša, promijenit će nam terapiju (umjesto kratkog kao prošli puta - dugi protokol sa Diphereline + Puregon) i to će nas koštati....
Sretno!
Samo da javim, prije svega curama koje su bile u postupku kad i ja u XI mj. u Mariboru, renna i Jasna, da mi osim neuspješnoga rezultata transfera sa 2 zametka, nije uspjelo niti zamrzavanje 1 preostaloga, jer se nije dobro razvijao. Ponudili su mi termin u VIII mj, predbilježila sam se, u slučaju da osvojim na lotu, jer zbog godina sumnjam da mi se više isplati ulagati.
Sretno svima!
kod nas mislim ići privatno tako da što se financija tiće svejedno mi je ... kod Reša me izađe jeftinije nego kod nas.
i ja sam imala terapiju Dipherline + Puregon sa drugim danom ciklusa.
slijedeći tjedan sam na konzultacijama u poliklinici Vili kod doktora R. da vidim kaj on ima za reći, pa ću se onda odlučiti gdje ćemo na postupak.
moram još i sa Rešom provjeriti kad bi mogla ponovno u postupak...
a do tada LH trakice i kučna radinost pa možda nešto bude![]()
hej draga zao mi je sto ti nije eskimić prezivio, al sto cemo, idemo dalje, ja sam se isto predbiljezila za termin ponovo, a sad malo odmora i pauze.....
jedino je jasna imala srece od nas 3, al bilo ih je jos tamo dosta iz hr ali vjerovatno nisu na forumu....
sretno svima!
sretno svima koje idu kod dr. resa! nama je bio bingo i sad nas patrik ima 2 mjeseca i 17 dana . evo upravo spava ,a mamica malo surfa...
svima koje idu kod resa zelim da uspije kao i nama...
ja sam kod resa imala kratki postupak od drugo dana ciklusa puregon i diphereline
Pozdrav svima, a posebno curama koje su bile u Mariboru ili će biti u Mariboru... Ja i MM smo bili na prvim konzultacijama u 10/2011 i sad smo na čekanju (06 ili 09/2012). Nekako sam cijela optimistična i pozitivna nakon tih konzultacija, iako svjesna da uspješnost postupka ovisi o puno toga. Želim nam svima puno sreće i da naš put do "cilja" bude što kraći
Ovu temu posebno pratim, što reći nego da ste sve sjajne!!!
Mariborčanke moje, kako napredujete? Kad je punkcija? Meni u nedjelju. Štoperica u petak 13.![]()
Ja se pripremam u Mb u 04 mj i cekam da mi se sestra Jasna javi.To je moj 2.IVF u Mb.
Prosli put je bilo Logest+9X2 Gonal+decapeptyl=6 stanica, 2 vracene 3dc, beta 0.
nakon toga u Zg 11*Menopur+sprej, 5 stanica, 3 vracene 2dc, beta 0.
Pitam se hoce li mi opet traziti set nalaza HIV,...I hoce li mijenjati protokol.
Ima li nas jos za 04.2012?
Ja sam u postupku u 03 mj, nadam se da ce sve biti u redu i da vise nece biti nikakvih iznenadjenja s obzirom da sam imala termin u 01 mj ali je postupak pomjeren za 03 mj zbog visokog prolaktina.
Ja sam vec dobila protokol i jedva cekam da sve krene.
Na terapiji sam vec 2 mj bromokriptinom, na zahtjev klinike u Mariboru morala sam uraditi dnevni profil, i na sva tri mjerenja bio je povisen, ne toliko alarmantno ali endokrinolog kod kojeg se lijecim godinama od problema sa stitnom zlijezdom/hipotireoza smatrao je da nisam spremna za postupak sa takvim hormonskim statusom, nakon konsultacija sa klinikom u Mariboru postupak mi je pomjeren za 03 mj.
Nadam se da vise nece biti nikakvih prepreka za postupak i da cu bez sokova docekati i ovaj postupak i naravno uspjeti.
Iza mene su dva postupka, dvije vanmatericne trudnoce i svasta nesto, tezak je ovaj nas put ali ja ne odustajem.
Pozzz i sretno u postupku!
Pozdrav svima ......u ponedjeljak moja prva punkcija .....sretno svima nama![]()
[Q
UOTE=Nana Mo;2044017]Pozdrav svima ......u ponedjeljak moja prva punkcija .....sretno svima nama[/QUOTE]
SRETNO DRAGA!!!
Gabi,sretno sutra i javi kako je prošlo!!
amyx: ja sam u zadnjem postupku u Mariboru imala 21 JS, 18 ih se oplodilo (blastici), 2 komada vratili, 15 blastica je bilo dovoljno dobre za zamrzavanja.
imala sam hs koju sam uspjela "kontrolirati" - jedan blastic se pretvorio u prekrasnu curicu koja sad skoro ima 5 godina. hs je grda stvar, ali iz moje price se vidi da i nemora nuzno ruzna zavrsiti
svim mariborcankama zelim puno uspjeha i visoke bete ...
Cure,koje ste bile već u Mb imam pitanje:pošto su nam već na punkciji rekli da dođemo treći dan gore kao na razgovor, da li mislite dal će to odmah biti treansfer?
Malo me to zbunilo ,zašto moramo dolaziti jer kolko sam skužila na forumu da su vas zvali kad da dođete na transfe,niste išle ranije gore?
Evo,upravo me zvala biologica da dođemo sutra na transfer ,imamo 8 embrija ali nisu neke kvalitete pa se boji čekati 5.dan.![]()
Nina977 zelim ti svu srecu .....nadam se da ce biti u redu .....drzim ti fige i molim za tebe......
Hvala it Nana Mo!Držim tebi fige za bolju situaciju!Jel se sutra vidimo,jel dolazite u 13 h na razgovor?
jedan lijepi 7-stanični i jedan malo manje lijep ali dobar 5-stanični (ali kaže prof. V. da i takvi svijetom hodaju,) su kod mene na čuvanju. Cure sretno sutra! Nama je danas baš bilo lijepo. Bilo nas je samo 5.
Draga Gabi,umrla sam od smijeha na komentar prof.V,čovijek je zakon. Držim fige da se čvrsto uhvate za svoju mamu!Sretno!!
Nana MO i Nina977 kako je prošao razgovor jučer? Jeste odmah bile i na ET?
Gabi ,imala sam odmah transfer 3 embrija, ne baš dobra!
Od 11 stanica,drugi dan je bilo 8 embrija ,a treći samo 4.
Mariborcanke,pratim vas malo i zanima me dal ste uzele anesteziju? Kako to ide gore? Idem prvi puta,planirana punkcija je 18.02.,do sada sam imala kod nas sve na "zivo"! Kolko se bojim,tolko mi je i drago da mogu birati punkciju bez boli!
I ja sam se odlucila ET treci dan .....od 7 dobila sam 4 savrsene......sinoc sam spavala sa svoja 2 nova prijatelja i jako sam sretna ......
Brankice .....ja sam prvi put bila na punkciji......uzela sam anesteziju ...... nista strasno.....spavas nekih 5 minuta i poslje si u sobi sa drugim curama .....mene je bolilo tek kad sam dosla doma al opet kazem nista strasno neka tupa bol......smatram kako je anestezija zakon
Hvala na inf.kako ide s anest. Zene,lijepo je cuti vas sa uspjehom! Svima ostalima sretno i glave gore! Ima nade za sve nas! Samo hrabro naprijed!
Drage moje slovenke...
svako toliko škicnem da vidim situaciju kod vas, pa evo vidim da ste u velikom zamahu da dobijete ono što želite, i samo tako naprijed,a ja vam želim svu sreću i da to dođe čim prije...sretno cure
Od cijele naše grupe koja je u nedjelju bila na punkciji (nas 13) samo je jedna cura išla bez anestezije ali je ona imala samo jedan folikul a i inače dobro podnosi punkcije, kaže.
Anestezija im je zakon. Traje jako kratko i lijepo se budiš poslije. Kad te probude još ti se spava nekih 15-ak minuta a poslije si k'o nova.
I mene je bilo strah anestezije ali sam u lipnju morala na operaciju i bila pod anestezijom više od 4 sata pa sam mislila ako sam izdržala to (čak mi ostalo u lijepom sjećanju) onda ću se počastiti i ovom kratkotrajnom.
Kako god izabrala, sretno!
Nana MO super ... sretno!
Sledece sedmice cu napraviti jedan UZ kod svoje doktorice da vidim kakva je situacija- nadam se ok, prolaktin je pao, tsh ok, startam sa sledecim ciklusom koji bi trebao biti oko 31.01. ili sami pocetak februara sa kontracepcijom- jedan mjesec kao i ti, kontrolni UZ u Mariboru je 05.03.2012.
CANA73, baš mi je drago da ti sve sredilo,a 3 mj. će začas! Obavezno se javlaj sa novostima kad kreneš!Pusa.
Hvala Gabi! Nek je svima nama sretno od samog pocetka ove godine!![]()