Stranica 59 od 75 PrviPrvi ... 949575859606169 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,901 do 2,950 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Nana Mo prvotno napisa Vidi poruku
    Curke obavila sam prvi uzv kod svog doktora i malo sam se zabrinula .......drugi mi je dan M ...... u oba jajnika imam folikula al su jako male nema nijedna preko 6 mm.... inace sam zdrava i uvijek su mi HVALILI VELICINU I KOLICINU FOLIKULA ,,,,, a moj dr je bio u zurbi i nekakav neslan dok je obavljao pregled sad sam se zabrinula .....ne znam jel to normalna velicina sobzirom da mi je 2 dan M .....
    draga to ti je sasvim normalno ako ne i veliko
    folikul ti je oko 17, 18 , 19 mm sredinom ciklusa, odnosno prije štoperice ako si u stimuliranom onda i ranije jel brze raste,
    ali to je sasvim dovoljno...nebrini...sretno

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nana mo,kao što ti je Renna već rekla,to je sve ok!Sretno dalje!

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure hvala sad mogu mirno spavati ..............želim nam svima uspješnu 2012

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

I am back! Samo da pozdravim sve koji idu na postupak kod Reša (ma i sve ostale)
    Želim svima puno sreće i nadam se da će i ova najava izmjene Zakona svima nama olakšati i ubrzati da dođu do željenog postomstva! (i da uštedimo nešto love usput, ne?)

Puse svima!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    I am back! Samo da pozdravim sve koji idu na postupak kod Reša (ma i sve ostale)
    Želim svima puno sreće i nadam se da će i ova najava izmjene Zakona svima nama olakšati i ubrzati da dođu do željenog postomstva! (i da uštedimo nešto love usput, ne?)

Puse svima!
    ja se dvoumim dali čekati promjenu zakona ili ići opet kod Reša...
    ako se ništa ne desi po pitanju zakona do veljače idem opet u slo...

sretno i tebi i možda se sretnemo negdje u čekaonici

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hej Blubella,
    Mnogima ovo ovisi i o financijama (kao i mojoj malenkosti)
    Ako čekaš promjenu zakona, a najavljuju da će biti brzo, opet ćeš čekati da dođeš na red.
    Ipak, mi smo odlučili pokušati još jednom kod Reša, promijenit će nam terapiju (umjesto kratkog kao prošli puta - dugi protokol sa Diphereline + Puregon) i to će nas koštati....
    Sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Samo da javim, prije svega curama koje su bile u postupku kad i ja u XI mj. u Mariboru, renna i Jasna, da mi osim neuspješnoga rezultata transfera sa 2 zametka, nije uspjelo niti zamrzavanje 1 preostaloga, jer se nije dobro razvijao. Ponudili su mi termin u VIII mj, predbilježila sam se, u slučaju da osvojim na lotu , jer zbog godina sumnjam da mi se više isplati ulagati.
    Sretno svima!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Hej Blubella,
    Mnogima ovo ovisi i o financijama (kao i mojoj malenkosti)
    Ako čekaš promjenu zakona, a najavljuju da će biti brzo, opet ćeš čekati da dođeš na red.
    Ipak, mi smo odlučili pokušati još jednom kod Reša, promijenit će nam terapiju (umjesto kratkog kao prošli puta - dugi protokol sa Diphereline + Puregon) i to će nas koštati....
    Sretno!
    kod nas mislim ići privatno tako da što se financija tiće svejedno mi je ... kod Reša me izađe jeftinije nego kod nas.
    i ja sam imala terapiju Dipherline + Puregon sa drugim danom ciklusa.
    slijedeći tjedan sam na konzultacijama u poliklinici Vili kod doktora R. da vidim kaj on ima za reći, pa ću se onda odlučiti gdje ćemo na postupak.
    moram još i sa Rešom provjeriti kad bi mogla ponovno u postupak...

a do tada LH trakice i kučna radinost pa možda nešto bude

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da javim, prije svega curama koje su bile u postupku kad i ja u XI mj. u Mariboru, renna i Jasna, da mi osim neuspješnoga rezultata transfera sa 2 zametka, nije uspjelo niti zamrzavanje 1 preostaloga, jer se nije dobro razvijao. Ponudili su mi termin u VIII mj, predbilježila sam se, u slučaju da osvojim na lotu , jer zbog godina sumnjam da mi se više isplati ulagati.
    Sretno svima!
    hej draga zao mi je sto ti nije eskimić prezivio, al sto cemo, idemo dalje, ja sam se isto predbiljezila za termin ponovo, a sad malo odmora i pauze.....
    jedino je jasna imala srece od nas 3, al bilo ih je jos tamo dosta iz hr ali vjerovatno nisu na forumu....

sretno svima!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sretno svima koje idu kod dr. resa! nama je bio bingo i sad nas patrik ima 2 mjeseca i 17 dana . evo upravo spava ,a mamica malo surfa...
    svima koje idu kod resa zelim da uspije kao i nama...
    ja sam kod resa imala kratki postupak od drugo dana ciklusa puregon i diphereline

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima, a posebno curama koje su bile u Mariboru ili će biti u Mariboru... Ja i MM smo bili na prvim konzultacijama u 10/2011 i sad smo na čekanju (06 ili 09/2012). Nekako sam cijela optimistična i pozitivna nakon tih konzultacija, iako svjesna da uspješnost postupka ovisi o puno toga. Želim nam svima puno sreće i da naš put do "cilja" bude što kraći
    Ovu temu posebno pratim, što reći nego da ste sve sjajne!!!

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mariborčanke moje, kako napredujete? Kad je punkcija? Meni u nedjelju. Štoperica u petak 13.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Neka ti petak 13. i nedjelja 15. budu najsretniji dani...

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja se pripremam u Mb u 04 mj i cekam da mi se sestra Jasna javi.To je moj 2.IVF u Mb.

Prosli put je bilo Logest+9X2 Gonal+decapeptyl=6 stanica, 2 vracene 3dc, beta 0.
    nakon toga u Zg 11*Menopur+sprej, 5 stanica, 3 vracene 2dc, beta 0.

Pitam se hoce li mi opet traziti set nalaza HIV,...I hoce li mijenjati protokol.

Ima li nas jos za 04.2012?

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam u postupku u 03 mj, nadam se da ce sve biti u redu i da vise nece biti nikakvih iznenadjenja s obzirom da sam imala termin u 01 mj ali je postupak pomjeren za 03 mj zbog visokog prolaktina.
    Ja sam vec dobila protokol i jedva cekam da sve krene.

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Prl

Citiraj Cana73 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u postupku u 03 mj, nadam se da ce sve biti u redu i da vise nece biti nikakvih iznenadjenja s obzirom da sam imala termin u 01 mj ali je postupak pomjeren za 03 mj zbog visokog prolaktina.
    Koliki je PRl kad su tiodgodili postupak, jesi li na terapiji?

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj BlaBla123 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliki je PRl kad su tiodgodili postupak, jesi li na terapiji?
    Na terapiji sam vec 2 mj bromokriptinom, na zahtjev klinike u Mariboru morala sam uraditi dnevni profil, i na sva tri mjerenja bio je povisen, ne toliko alarmantno ali endokrinolog kod kojeg se lijecim godinama od problema sa stitnom zlijezdom/hipotireoza smatrao je da nisam spremna za postupak sa takvim hormonskim statusom, nakon konsultacija sa klinikom u Mariboru postupak mi je pomjeren za 03 mj.
    Nadam se da vise nece biti nikakvih prepreka za postupak i da cu bez sokova docekati i ovaj postupak i naravno uspjeti.
    Iza mene su dva postupka, dvije vanmatericne trudnoce i svasta nesto, tezak je ovaj nas put ali ja ne odustajem.
    Pozzz i sretno u postupku!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Gabi prvotno napisa Vidi poruku
    Mariborčanke moje, kako napredujete? Kad je punkcija? Meni u nedjelju. Štoperica u petak 13.
    Kod mene ili nedjelja ili ponedjeljak,danas ću saznati!Možda se i vidimo u nedjelju!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Baš sam si danas razmišljala o tebi kad ono vidim te ovdje.Držim ti palčeve za dobre nalaze,a treći mjesec će brzo!Pusa!!

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj nina977 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam si danas razmišljala o tebi kad ono vidim te ovdje.Držim ti palčeve za dobre nalaze,a treći mjesec će brzo!Pusa!!
    I ja tebi drzim palceve, da punkcija prodje ok i jednog bebaca za 9 mj/.

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima ......u ponedjeljak moja prva punkcija .....sretno svima nama

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

[Q
    UOTE=Nana Mo;2044017]Pozdrav svima ......u ponedjeljak moja prva punkcija .....sretno svima nama [/QUOTE]

SRETNO DRAGA!!!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Nana Mo prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima ......u ponedjeljak moja prva punkcija .....sretno svima nama
    Draga Nana Mo neka ponedjeljak bude tvoj dan! Sretno!!!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Gabi,kako je prošla punkcija.Ja sam na kraju bila u ponedjeljak i svima nam je rečeno da dođemo u četvrtak na razgovor sa biologom te da će nam tada reći dal će biti transfer taj dan ili u subotu.Dobila sam 11 stanica.

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Gabi,kako je prošla punkcija.Ja sam na kraju bila u ponedjeljak i svima nam je rečeno da dođemo u četvrtak na razgovor sa biologom te da će nam tada reći dal će biti transfer taj dan ili u subotu.Dobila sam 11 stanica.
    Dobila si idealan broj js. Sretno dalje! Ja sam dobila 6 i sutra idemo na razgovor s biologom i ET. Od nas 13, koliko nas je bilo u nedjelju na punkciji, jedna je dobila 1 js, jedna cura i ja 6 a ostale su sve imale između 11 i 18 js. I da, jedna cura 28.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Gabi,sretno sutra i javi kako je prošlo!!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Dobila si idealan broj js. Sretno dalje! Ja sam dobila 6 i sutra idemo na razgovor s biologom i ET. Od nas 13, koliko nas je bilo u nedjelju na punkciji, jedna je dobila 1 js, jedna cura i ja 6 a ostale su sve imale između 11 i 18 js. I da, jedna cura 28.
    Uh, ove sa 28 js sve mi dođe žao...ne gine joj HS

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

amyx: ja sam u zadnjem postupku u Mariboru imala 21 JS, 18 ih se oplodilo (blastici), 2 komada vratili, 15 blastica je bilo dovoljno dobre za zamrzavanja.
    imala sam hs koju sam uspjela "kontrolirati" - jedan blastic se pretvorio u prekrasnu curicu koja sad skoro ima 5 godina. hs je grda stvar, ali iz moje price se vidi da i nemora nuzno ruzna zavrsiti

svim mariborcankama zelim puno uspjeha i visoke bete ...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure,koje ste bile već u Mb imam pitanje:pošto su nam već na punkciji rekli da dođemo treći dan gore kao na razgovor, da li mislite dal će to odmah biti treansfer?
    Malo me to zbunilo ,zašto moramo dolaziti jer kolko sam skužila na forumu da su vas zvali kad da dođete na transfe,niste išle ranije gore?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo,upravo me zvala biologica da dođemo sutra na transfer ,imamo 8 embrija ali nisu neke kvalitete pa se boji čekati 5.dan.

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nina977 zelim ti svu srecu .....nadam se da ce biti u redu .....drzim ti fige i molim za tebe......

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala it Nana Mo!Držim tebi fige za bolju situaciju!Jel se sutra vidimo,jel dolazite u 13 h na razgovor?

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Da,sutra smo u 13.00..........vidimo se

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa Vidi poruku
    amyx: ja sam u zadnjem postupku u Mariboru imala 21 JS, 18 ih se oplodilo (blastici), 2 komada vratili, 15 blastica je bilo dovoljno dobre za zamrzavanja.
    imala sam hs koju sam uspjela "kontrolirati" - jedan blastic se pretvorio u prekrasnu curicu koja sad skoro ima 5 godina. hs je grda stvar, ali iz moje price se vidi da i nemora nuzno ruzna zavrsiti

svim mariborcankama zelim puno uspjeha i visoke bete ...
    Ooooooooo znam ja jako dobro kako izgleda HS...od blage do jak. Do sad prošla 3 punkcije i sve tri sa HS )

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

jedan lijepi 7-stanični i jedan malo manje lijep ali dobar 5-stanični (ali kaže prof. V. da i takvi svijetom hodaju, ) su kod mene na čuvanju. Cure sretno sutra! Nama je danas baš bilo lijepo. Bilo nas je samo 5.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Draga Gabi,umrla sam od smijeha na komentar prof.V,čovijek je zakon. Držim fige da se čvrsto uhvate za svoju mamu!Sretno!!

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nana MO i Nina977 kako je prošao razgovor jučer? Jeste odmah bile i na ET?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Gabi ,imala sam odmah transfer 3 embrija, ne baš dobra!
    Od 11 stanica,drugi dan je bilo 8 embrija ,a treći samo 4.

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nina sretno!

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Mariborcanke,pratim vas malo i zanima me dal ste uzele anesteziju? Kako to ide gore? Idem prvi puta,planirana punkcija je 18.02.,do sada sam imala kod nas sve na "zivo"! Kolko se bojim,tolko mi je i drago da mogu birati punkciju bez boli!

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Gabi ,imala sam odmah transfer 3 embrija, ne baš dobra!
    Od 11 stanica,drugi dan je bilo 8 embrija ,a treći samo 4.
    Nina sretno i kao sto kaze profesor V.V. i ti ne bas dobri hodaju svijetom.

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

I ja sam se odlucila ET treci dan .....od 7 dobila sam 4 savrsene......sinoc sam spavala sa svoja 2 nova prijatelja i jako sam sretna ......
    Brankice .....ja sam prvi put bila na punkciji......uzela sam anesteziju ...... nista strasno.....spavas nekih 5 minuta i poslje si u sobi sa drugim curama .....mene je bolilo tek kad sam dosla doma al opet kazem nista strasno neka tupa bol......smatram kako je anestezija zakon

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Hvala na inf.kako ide s anest. Zene,lijepo je cuti vas sa uspjehom! Svima ostalima sretno i glave gore! Ima nade za sve nas! Samo hrabro naprijed!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Drage moje slovenke...
    svako toliko škicnem da vidim situaciju kod vas, pa evo vidim da ste u velikom zamahu da dobijete ono što želite, i samo tako naprijed,a ja vam želim svu sreću i da to dođe čim prije...sretno cure

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nina sretno i kao sto kaze profesor V.V. i ti ne bas dobri hodaju svijetom.
    Cana 73 hvala ti na podršci.Kakva je kod tebe situacija? Jel se zna kad startaš?

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj barkica prvotno napisa Vidi poruku
    Mariborcanke,pratim vas malo i zanima me dal ste uzele anesteziju? Kako to ide gore? Idem prvi puta,planirana punkcija je 18.02.,do sada sam imala kod nas sve na "zivo"! Kolko se bojim,tolko mi je i drago da mogu birati punkciju bez boli!
    Od cijele naše grupe koja je u nedjelju bila na punkciji (nas 13) samo je jedna cura išla bez anestezije ali je ona imala samo jedan folikul a i inače dobro podnosi punkcije, kaže.
    Anestezija im je zakon. Traje jako kratko i lijepo se budiš poslije. Kad te probude još ti se spava nekih 15-ak minuta a poslije si k'o nova.
    I mene je bilo strah anestezije ali sam u lipnju morala na operaciju i bila pod anestezijom više od 4 sata pa sam mislila ako sam izdržala to (čak mi ostalo u lijepom sjećanju) onda ću se počastiti i ovom kratkotrajnom.
    Kako god izabrala, sretno!

Nana MO super ... sretno!

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cana 73 hvala ti na podršci.Kakva je kod tebe situacija? Jel se zna kad startaš?
    Sledece sedmice cu napraviti jedan UZ kod svoje doktorice da vidim kakva je situacija- nadam se ok, prolaktin je pao, tsh ok, startam sa sledecim ciklusom koji bi trebao biti oko 31.01. ili sami pocetak februara sa kontracepcijom- jedan mjesec kao i ti, kontrolni UZ u Mariboru je 05.03.2012.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

CANA73, baš mi je drago da ti sve sredilo,a 3 mj. će začas! Obavezno se javlaj sa novostima kad kreneš!Pusa.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

CANA73, baš mi je drago da ti sve sredilo,a 3 mj. će začas! Obavezno se javlaj sa novostima kad kreneš!Pusa.
    Ok, novosti na p.p. ti lijepo odmaraj pa malo u setnju i brzo ce i beta.

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Hvala Gabi! Nek je svima nama sretno od samog pocetka ove godine!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •