Stranica 67 od 75 PrviPrvi ... 17576566676869 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,301 do 3,350 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nisam ju nikad ni imala snage sve pitati ,što su joj zapravo sve rekli jer nisam znala kak da ju pitam s obzirom na situaciju koju je imala,mislim da je malo prebolno.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nisam ju nikad ni imala snage sve pitati , ali mislim da ne zbog beštije koja je nađena,mislim da je malo prebolno mi je bilo pitati.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ej kak zbrisati dva ista posta?

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Drage Mariborčanke, upravo sam primila poziv od sestre Jasne, na žalos od FET-a ništa u ovom ciklusu, juečr sam na prvom UZV vidjela da imam cistu, poslala nalaz u MB i odgovor je takav kakav je...

Curkama u postupku sretno!

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ajme Brunaa, baš mi je žao...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Brunna ,žao mi je kaj je tak ispalo, idemo dalje u nove pobjede! Drži se!!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

U planu je 12 mjesec već pa da za Božić dobijemo predivan poklon
    Cure hvala na podršci.

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Ajoj, Brunaa Žao mi je.

Inače, poslali su nam protokol danas i transfer bi trebao biti 12. ili 15. 11. Naravno, ako sve bude u redu i neću morati odgoditi. A stvari se kompliciraju i kompliciraju...

Pitam se je li pametno biti na bolovanju za vrijeme stimulacija? Prakticira li se to? Znam da nakon transfera treba odmirovati par dana. radim u školi, svaki dan sam našpanana, klinci, roditelji, razredništvo...mislim ću puknuti. Ni inače baš nisam flegma tip. Baš me bedara pere.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Runa prvotno napisa Vidi poruku
    Ajoj, Brunaa Žao mi je.

Inače, poslali su nam protokol danas i transfer bi trebao biti 12. ili 15. 11. Naravno, ako sve bude u redu i neću morati odgoditi. A stvari se kompliciraju i kompliciraju...

Pitam se je li pametno biti na bolovanju za vrijeme stimulacija? Prakticira li se to? Znam da nakon transfera treba odmirovati par dana. radim u školi, svaki dan sam našpanana, klinci, roditelji, razredništvo...mislim ću puknuti. Ni inače baš nisam flegma tip. Baš me bedara pere.

anyx imam pitanje dal si uzimala gonal f ili menopure???i di ste kupovale cure inekcije????šta mislite o mađarskim inekcijama ja sam danas primila protokol za 11mj 2012 pijel logest od ovog mjeseca..
    i da htjela sam pitati kako ste reagirale na sve te hrpetine inekcija??????pusaaaa nedajmo se ima nas puno stakvim problemima...kad tad će doći naše sunce

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

hoće, Lana, hoće

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj lana2401 prvotno napisa Vidi poruku
    i da htjela sam pitati kako ste reagirale na sve te hrpetine inekcija??????
    lana2401 imaš temu posvećenu reakcijama na stimulacije http://forum.roda.hr/threads/24826-S...uspojave/page3

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

zao mi je bruna aBd da drugi put bude bolje.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ima li koga da ide u 11mj u sloveniju na ivf??????????

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Ima li koga da ide u 11mj u sloveniju na ivf??????????
    Idem ja ako mi brisevi budu dobri...

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i ja sam u Mariboru u 11mjesecu.....jel vama u protokolu zadnja kontr. 24.10. mozda

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Da, Nana Mo, 24.10. Bar meni, a pretpostavljam i lani.

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

SUper ....vec par dana zovem Jasnu nije mi jasan ovaj protokol al nikako da mi odgovori ...pa da tebe Runa pitam ....kad trebamo biti gore na uzv...prosli put sam prvi uzv radila u svog doktora i oni su mi tako odredili terapiju i tek nakon 5 dana gonala bila sam u mariboru ...a sad mi nista nije jasno ..

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Hej, Nana Mo!
    Koliko sam ja shvatila, uzv je između 26. i 29. 10. u Mariboru, a mi trebamo javiti kad nam paše. Mi smo se izjasnili za 27.u subotu, ali nisu nam još vratili mejl. Tražili smo i da nam naruče gonale/ menopure i cetrotide. Mislim da su i napisali da će se javiti poslije 15.10.

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala ti Runa .....i ja sam tako shvatila .....al sam se nadala prvom uzv u Mostaru .....ja sam menopur narucila u Zg ,a centrotide cu kupiti kod njih kao i prosli put .....vidimo se gore jos malo )))

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nana Mo sretno! Nama su dali na izbor da možemo prvi UZV obaviti u mjestu ili kod njih kako želimo, ali mi smo se odlučili za MB jer nam je to bio prvi postupak...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nove/stare Mariborke , sretno Vam u novim podhvatima

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala cure na lijepim zeljama ....Runa samo da ti javim zvala me teta Jasna i dogovorili smo se prvi uzv kod mog doktora a u Mariboru sam tek 05.11.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nana Mo kome ides dr Vlaisavljeviću ili dr Reljiću?

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

snupi, hvala! Kako tebi ide u Petrovoj?

Nana Mo, super da ste se uspjeli čuti. Ja do Mb imam max 2 sata vožnje tako da ću ja tamo,a i imam ih za pitati ponešto. Držite se cure!

Bruna, FET u planu uskoro?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Dobro za sad dobila ljekove i to konjsku dozu. Počinjem u 11. mjesecu, drugi dan ciklusa i to prva 3 dana sa 5 menopura, zatim ostala 3 dana po 3 menopura, nakon toga uvz i dalje ne znam da li budem trebala još koji lijek.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nadam se da mi tijelo bude dobro reagiralo na lijek i da ne budem imala hiperstimulaciju? Niste na druženju ,ja sam htjela ići ali danas sam popodne na poslu pa tu itam virnem što ima novoga.

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Nadam se da ćeš biti dobro, ma sigurno hoćeš. Meni je to prvi put put i pojma nemam ni o čemu. Znam koje lijekove ću uzimati, ali koliko čega - misterij. Valjda će procijeniti prof. V. na uzv. Druženje je sjajna ideja, ali ja nisam iz zg pa mi nije zgodno. ali zavidim ekipi tamo....

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nisam ni ja i Zga imala sam namjeru otići i čakulati ali sam na poslu!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

bumo drugi put

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Runa s obzirom na tvoje bumo ti si ondekud iz mojh krajeva?

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

dr Vlaisavljevic a ti

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Runa prvotno napisa Vidi poruku
    Bruna, FET u planu uskoro?
    Runa planiramo planiramo, možda početkom 12 mj ako sve bude po planu.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sam dok sam bila prvi put na ivf isto sam bila kod dr Vlaisavljevića,čovjek je super i cijela ekipa tamo., ali neke stvari su me iskreno malo razočarale s obzirom da sve plačaš.Možda jesam pre kritična a li svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

hihi, ma snupi, moji roditelji su iz tvog kraja, ja sam iz zg prstena, ali godinu dana zivim u križevcima sa svojom boljom polovicom, a kž gravitiraju Vž itd...
    Što se Mb tiče, to je meni prvo iskustvo, i moram se složiti s tobom, snupi, očekivala sam daleko više od samih prvih konzultacija, a i nadalje, n.pr. da se referiraju na recimo moj viši TSH ili prolaktin, i općenito da me upute više u sve to jer me apsolutno nitko nije. Malo imam osjećaj da su površni. No, vrlo brzo sam naučila da ću tonu stvari naučiti sama i onda tražiti pomoć specijalista. Ali da ne čitam rodu, u sve ovo bih ušla totalno neupućena i neservisirana. Mislim da je i Brunaa u jednom postu poručila da kucamo na prava vrata.
    Ali, idem u Mb s ciljem da uspijem. I dat ću svoje povjerenje tim ljudima ( Prof. Vlaisavljević je iznimno drag i pozitivan ). Pa što bude...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Runa sad češ se smijati, ja sam inaće rođena križevčanka ali sam se udala za varaždinca i živim u Vžu već 9 godina.

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Runa sad češ se smijati, ja sam inaće rođena križevčanka ali sam se udala za varaždinca i živim u Vžu već 9 godina.
    Ma ja ću poludjet

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Možda se i poznajemo s obzirom da smo isto godište!!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Možda. Ja sam ti inače Vrbovčanka. Selo do.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

hej cure da se ubacim mi smo u protokolu kod prof.veljka 11 mj.i sestra jasna nam je javila da ga nema nego u 12 mj da je prof relj...nešto šta vi kažete???ovo nam je prvi put neznam sad nisam sigruna šta bi????pozz

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Lana, dr Reljic je jos bolja opcija,kako neke cure iz MB vele. Bez brige i sretno!

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Razgovarala sam sa tetom Jasnom dva puta neki dan nije mi nista spomenula ,,,,sto sad ,,,, MAja POP malo si me utjesila ,,,dal jos netko ima ikakvog iskustva sa dr Reljicem????

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure, Maribor ima stvarno uigranu ekipu i nemojte brinuti tko će vam biti od liječnika.
    Ionako se jako rijetko dogodi da vam jedan liječnik odradi sve- folikulometrije, punkciju i transfer.
    Meni je na folikulometrijama bio Vlaisavljević, na punkciji Vilma Kovač a na transferu neka mlada doktorica, više joj se ne sjećam imena.
    Svi ti liječnici su dobri i znaju raditi svoj posao.
    Sretno svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala Gabi25

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

neznam cure al ja kojko sam čula po zagrebu i cijelojhrvatsko da je prof. veljko broj 1 i da su svi dobri al da je on definitivno najnajbolji neznam po sebi al tako mi kažu u klinikama u hrvatskoj

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj MajaPOP prvotno napisa Vidi poruku
    Lana, dr Reljic je jos bolja opcija,kako neke cure iz MB vele. Bez brige i sretno!
    Citiraj Nana Mo prvotno napisa Vidi poruku
    Razgovarala sam sa tetom Jasnom dva puta neki dan nije mi nista spomenula ,,,,sto sad ,,,, MAja POP malo si me utjesila ,,,dal jos netko ima ikakvog iskustva sa dr Reljicem????
    Sve pohvale za dr.Reljiča, mi smo komunicirali s njim preko sestre Jasne za sve dodatne nalaze koje smo radili (trombofilija, kad početi s pikanjem u stimuliranom, kad kod FET-a itd). Čovijek je stvarno divan i sve detaljno prođe s pacijentima.

Slažem se s Gabi25, svi su za pohvalu i mislim da se stvarno nema potrebe opterećivati tko će se potrefiti kada budete tamo, u sigurnim ste rukama!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

onda super ))

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ovako molim sve koje mi mogu savjetovati šta odabrat za stimulaciju gonal f ili menopure??????bila bi vam zahvalna pusaaa svima

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Lana2401, ja sam sva tri puta bila na kraćem protokolu s menopurima. Dobro sam reagirala s obzirom na godine (39), svaki put 5-6 jajnih stanica i od toga svaki put dva ili tri lijepa embrija. Nisam imala nuspojave, mislim da je i to važno. Nažalost, za gonale ne znam, i samu me uskoro čeka ta dvojba (na rasporedu smo u ožujku). Pitam se treba li mijenjati protokol na koji relativno dobro reagiraš (kažem relativno, jer na kraju ipak nije bilo trudnoće)?!
    Eto, to je moje skromno iskustvo, nadam se da će se javiti još netko tko je probao i jedno i drugo. Baš i mene zanima...
    Pozdrav

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

hej cure da se ubacim mi smo u protokolu kod prof.veljka 11 mj.i sestra jasna nam je javila da ga nema nego u 12 mj da je prof relj...nešto šta vi kažete???ovo nam je prvi put neznam sad nisam sigruna šta bi????pozz
    Sa dr Reljičem ne možeš fulat. Meni je on radio većinu folikulometrija i prvi transfer. Po mom iskustvu čak je i puno pristupačniji od dr V. Nemaš brige, u dobrim si rukama...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ovako molim sve koje mi mogu savjetovati šta odabrat za stimulaciju gonal f ili menopure??????bila bi vam zahvalna pusaaa svima

Sve ovisi o tvojim nalazima. Ja sam misla neko vrijeme da mi je svejedno , ali nije nikako. Meni osobno više odgovaraju gonali. menopur nikako...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •