Htjela sam još reći, u toj mojoj skupini bilo nas je low respondera i onih s lijepom brojkom stanica, ali nas sve odlučili svejedno pozvati 3. dan
Htjela sam još reći, u toj mojoj skupini bilo nas je low respondera i onih s lijepom brojkom stanica, ali nas sve odlučili svejedno pozvati 3. dan
To nam je bio 6ti postupak ukupno. Drugi u Mb (prvi puta nismo imali smrzlića) i 4 smo imali u HR.
Poneseš pidjamu, papuće.. koliko se sjećam, ponesi utogestane na transfer, dr ih odmah poslije transfera ubaci.
Aha. Hvala na informacijama cure. Utrogestane bi svakako zaboravila![]()
draga Runa isčekujemo te sa lijepim vijestima... Zna li tko šta je s Nana Mo?
pozdrav,
je li ima tko da ide u mb po dugom protokolu?ja počinjem u pon sa decapaptylima...
Runa,jesi li imala anesteziju za punkciju i kako je nakon-mirovanje? sretno tebi i ostalim curama![]()
ja dik sam lani bila sam prvo femoden/ to su kontracepcija/ , zatim decapaptil i najon toga gonali- Počinjala sam od 7 dana ciklusa. Anesteziju tražiš u MBu ali ju dodatno plačaš , naravno ako ju želiš. Nakon punkcije ležiš od njih sat i pol i onda možeš doma.
Hej, Brunaa!
Bok snupi i fridacha. Ja sam bila u kratkom protokolu, a čini mi se i svi iz moje grupe, ne znam zašto. Za anesteziju me uopće nije pitao, kao podrazumijevalo se da svi to koriste. (Osim alergičnih). Ja sam ga na folikulometriji čak i pitala jel će me uspavati za punkciju pa je rekao da kod mene drugačije nikako ni ne bi išlo ( valjda zbog broja folikula ). Mi smo isto odležale neka 2 sata. A doma su rekli da mirujemo u smislu da ne pretjeramo s nekom aktivnošću, ne idemo na jogging i slično. Ja mirujem još od početka stimulacije jer su me naprosto jajnici previše boljeli, nisam mogla hodati. I sad me boli + opstipacija od svega toga valjda.
14 js. Na folikulometriji se činilo više, možda su neki folikuli bili prazni...
evo i mene ....danas sam bila na punkciji....folikul je samo jedan i nadam se vrijedan....dr.veljko je predlozio da odustanemo i za 3mj dodjemo jer sam bas lose odreagirala na stimulaciju ,al nismo odustali idemo do kraja pa svi smo nastali od jednog...runa zao mi je sto se nismo upoznale
Nana Mo, nadam se da si dobro. Ako bude sve po planu, mi stižemo na transfer u utorak u 1, a ako je tebi transfer u utorak, onda još ima prilike da se upoznamo.
Što se tiče ovog tvojeg jednog...ja znam za puno slučajeva s jednim jedinim i bio je dobitni![]()
Nana Mo,
sretno...
evo kod mene je u 41. godini bio jedan ali vrijedan embrij!
Što kaže dr Veljko zašto samo 1 folikul u stimulaciji? Koliko i kakvu si stimulaciju imala?
Tnx
Čitala sam o tzv praznim folikulima, naime folikuli nisu prazni, u njima jest jajna stanica, ali nekad se aspiracijom ne može doći do te jajne stanice iz više različitih razloga. npr. jajna stanica se zalijepi za stijenku folikula i tamo ostane, aspiriranoj folikularnoj tekućini onda nema jajne stanice...
hvala cure na lijepim zeljama.....prvi put 4 js....ista stimulacija menopur i centrotide....prvih dana po dva a poslje po tri....s tim da mi radi samo desni jajnik ....dr veljko smatra kako cemo morati mjenjat protokol malo pojacati na pocetku stimulacije al mislim da nece biti potrebno jer ovaj folikul ce da nas obraduje![]()
Hvala Kyra i Brunaa i svi...
Nana Mo, držim fige za nas obje![]()
Nana Mo i Runa sretno
2hope, hvala ti.
Ja sutra idem vjerojatno ranije jer me bole jajnici, mjehur...pojma nemam više, pa će mi napravit neke pretrage i možda uzv.
Nadam se da nikakva dijagnoza neće biti prepreka transferu sutra.![]()
Runa,da ide sve po planu
Joj Runice, vjerojatno ti je hiperstimulacija. Ali nadam se da će transfer ipak ići po planu. Držim fige!
ma mi smo pozitiva i znamo da je kod Rune sve ok.
cure sretno!
Runa,
za transfer ~~~~
Hvala vam curke!
evo, transfer odrađen i doveli smo jednog maličkog doma
beta-26.11.
Lijepo Runa, nadam se da su i bolovi slabiji
E, da. prekjučer sam odležala čitav dan pa su bolovi bili slabiji. Inače, prije transfera smo imali razgovor s dr. reljicem ( Vlaisavljevića nema) zbog mojih problema. totalno me isprepadao jer se njemu činilo kao infekcija ili unutarnje krvarenje, a hiper stavio po strani. Obavili smo krvne pretrage i urin, pregledao me uzv i rekao da je sve ok. Jajnici povećani, osobito desni i nešto malo tekućine je primjetio, ali to je zanemarivo, i odlučio se napraviti transfer. Hvala Bogu! Ali toliko sam se isprepadala da me glava boljela i sva sam se tresla. 2 blastice su nam zamrznuli jučer, 3 bi trebali danas (?). Ugl. dobro je prošlo, moj najdraži me dočekao s ružom i gomilom hrane koju sam naručila
Od noći imam blage grčeve, poput najblažih ( mojih ) menstrualnih, ali nadam se da će biti ok.
Kyra Ars, vidim da si ti aktivna u Splitu. U kojoj si fazi i jel si u Mb na čekanju? ( da ga otkantaš zbog uspješnog splita
2hope, jel ti to nešto spremna za Petrovu?
Sorry, djevojke, ne mogu ovih dana sve poloviti. Hvala vam puno na podršci i puno vam sreće želim i šaljem![]()
Runa drago mi je da su se bolovi smirili....super za smrzliće
Ja sam ti u IVF centru, imamo isti dan betu, samo ja mislim da ću ipak 27.11., jer ne idem u svom mjestu to odraditi, odnosno ako idem čekam nalaz.
Runa, drago mi je da su se bolovi smirili... I super, koliko mališa na čekanju! Da, ja sam odlucila prekratit vrijeme čekanju MB jednim IVF-om u Citu. Joj, kad bi bar bilo da je to - TO! Ajde sad odmaraj i sve laganini... Pozdrav
pa lijepe se stvari u zadnje vrijeme dešavaju, ajd nek i nama![]()
Posljednje uređivanje od Inesz : 14.11.2012. at 20:24
Od 2dpt mi se javljaju grčevi poput menstrualnih, noću, dosta intenzivno, uz križobolju. Danas su se protegnuli i na jutarnje sate pa se ne mičem iz kreveta, a kad mi pobjegne utrić odmah pomislim da krvarim.![]()
Runa, pokušaj ne misliti na simptome. Kod mene je u svakom postupku bilo drukčije, a nije bilo trudnoće. Ono što svi znamo sigurno jest da pravila nema. Zato, polako, dan po dan, znam da je teško, ali pokušaj se ne opterećivati.![]()
lana, ti si onda u dugom protokolu?
nisi li ti trebala isto u studenom u postupak? Sretno!
Bruna, hvala, hvala!!!![]()
Cure u postupcima i čekalice bete SRETNOOOOOO! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja sam se ukrcala u vlakić za Mariborvještica stigla, prvi uzv prošao ok, čekamo daljnje upute i put MB po svoje smrzliće...
lana2401, Nana Mo, Runa sretno svim!
karla, hvala
Jupi, Brunaa :D
Lana, dobiješ formular za popuniti koji je namijenjen anesteziologu (alergije, lijekovi koje uzimaš i sl.). Ubodu te u venu i lijepo zaspiš. Skroz su fini i dragi. Malo odspavaš i drugi tren te već bude![]()
znači ništa staršno?