Stranica 53 od 114 PrviPrvi ... 343515253545563103 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,601 do 2,650 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

m@tt kako je ženica?

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

M@tt želim da i vas iznenadi beta kao što je i mene..To je sad to vidjet ćeš...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    m@tt kako je ženica?
    A dobro je, odmara i uživa. Upravo sam došao s posla, donio joj ručak i tak to. Lagano ovih dana. Sada pa na kućanske poslove....

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt želim da i vas iznenadi beta kao što je i mene..To je sad to vidjet ćeš...
    Joj da bar nati... Dao bih sve na svijetu da završi tako.

Hvala vam

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tikica imaš pozdrave od moje supruge.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Tikica imaš pozdrave od moje supruge.

hvala ti m@tt stalno mislim na vas.. i sigurna sam u vaš uspjeh i sudbinu

ja ću zvati ovaj tjedan dr.L da ga pitam jel mogu idući mjesec u postupak.. strah me odgovora..

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ja ću zvati ovaj tjedan dr.L da ga pitam jel mogu idući mjesec u postupak.. strah me odgovora..
    Samo ga ti zovi, ja mislim da če te pustiti u postupak. Samo hrabro...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

samo ga zovi....mi cemo svi biti uz tebe i bodriti te!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tikica jesi ga zvala?!?!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A dobro je, odmara i uživa. Upravo sam došao s posla, donio joj ručak i tak to. Lagano ovih dana. Sada pa na kućanske poslove....
    Bravo M@tt, neka uživa a ti je i dalje mazi i pazi

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Matt, samo polako.
    Ja molim nekog, ako mi može pomoći. Znam da nije ovo tema ovdje ali očajnim ljudima svašta pomaže. Trudna sam 8 tjedana i imam užasne mučnine, ne povraćam ali sve kaj pojedem imam užasnu mučninu i kiselinu. Probala sam sve od jogurta, čok, mlijeko, banane, jogurti, bademi (fuj), čajevi, đumbir (ajme majko), mentol bomboni, dvopek....ako netko može pomoći sa bilo čim, bila bih zahvalna.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, samo polako.
    Ja molim nekog, ako mi može pomoći. Znam da nije ovo tema ovdje ali očajnim ljudima svašta pomaže. Trudna sam 8 tjedana i imam užasne mučnine, ne povraćam ali sve kaj pojedem imam užasnu mučninu i kiselinu. Probala sam sve od jogurta, čok, mlijeko, banane, jogurti, bademi (fuj), čajevi, đumbir (ajme majko), mentol bomboni, dvopek....ako netko može pomoći sa bilo čim, bila bih zahvalna.
    za kiselinu meni pomaže rennie od bayer-a a za mučninu na žalost ništa

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, samo polako.
    nekada davno procitala da treba cuclati kosticu od masline ili sljive, mozda nije neki savjet ali probaj
    caj od dumbira inace pijem i prefini mi je, ali o ukusima se na raspravlja, mozda predugo drzis dumbir pa ti je preljut, a inace dumbir mozes naribati u cijedeni sok od narance, no medutim ako ti je okus dumbira fuj onda nema bas pomoci

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    nekada davno procitala da treba cuclati kosticu od masline ili sljive, mozda nije neki savjet ali probaj
    caj od dumbira inace pijem i prefini mi je, ali o ukusima se na raspravlja, mozda predugo drzis dumbir pa ti je preljut, a inace dumbir mozes naribati u cijedeni sok od narance, no medutim ako ti je okus dumbira fuj onda nema bas pomoci
    Hvala, ocito da drzim predugo jer mi je ljut, al kak s enista u taj dumbir ne kuzim, nema pomoci.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Najbolji ste, puno vam hvala!nazvati cu ga možda vec i sutra ..
    Nego Bubi kako si ti? Ništa ne pričaš!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala što pitaš..
    A ne znam ni što bih rekla, prehlađena sam pa kašljem i šmrckam po cijele dane..
    Stomak (jajnici) me tu i tamo bocnu, ništa posebno...
    Jedino što se osjećam nekako puna zraka koji mi samo kruži po utrobi i pravi lagane grčeve.. Ne znam ni kako bi ih opisala...
    Baš sam čitala kako M@tt svojoj dragoj nosi ručak, ja sam dobila na dan transfera i dan poslije na gotovo a od jučer kuham i muvam se normalno po kući, onako laganini pa sad baš kopam po netu koliko mi je to pametno..

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala što pitaš..
    A ne znam ni što bih rekla, prehlađena sam pa kašljem i šmrckam po cijele dane..
    Stomak (jajnici) me tu i tamo bocnu, ništa posebno...
    Jedino što se osjećam nekako puna zraka koji mi samo kruži po utrobi i pravi lagane grčeve.. Ne znam ni kako bi ih opisala...
    Baš sam čitala kako M@tt svojoj dragoj nosi ručak, ja sam dobila na dan transfera i dan poslije na gotovo a od jučer kuham i muvam se normalno po kući, onako laganini pa sad baš kopam po netu koliko mi je to pametno..
    draga ja sam to radila cijelo vrijeme a i svih ovih 15 tt MM je dobrica ali izgleda da su rijetki M-ovi kao M@tt

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    draga ja sam to radila cijelo vrijeme a i svih ovih 15 tt MM je dobrica ali izgleda da su rijetki M-ovi kao M@tt
    Hvala

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sonja hvala ti na ohrabrenju, nadam se da to laganini tumaranje po kući ne škodi, baš naprotiv pogoduje boljoj cirkulaciji, samim time i implantaciji...
    Ma i MM je dobrica i dobila bih ja ručak svaki dan samo da poželim, ali jednostavno po prirodi nisam taj tip, zato i radim sve sama po kući..

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam išla privatno kod dr Lučingera u IVF centar i nisam imala, to jest nemam prava za naknadu troškova od strane HZZO-a budući da postupak MPO mogu obaviti i u svome gradu, u KBC-u. Od privatnika, ugovor s HZZO-om su imali IVF poliklinka u Zg i Cito u Splitu, ali ne znam imaju li još uvijek odnosno koliko će dugo još imati...ali, i duge su liste čekanja da dobiješ postupak na teret HZZO-a u tim ustanovama.

drizl avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja sam išla u Beta Plus, Novi Zagreb i nemam pravo na naknadu troškova. Al doktorica i sestre su stvarno jako ljubazne (čak sam jednu od sestara držala za ruku prilikom aspiracije js) i toplo preporučam. A za plačanje se možete sve dogovoriti, čak nisu ni toliko skupi.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj drizl prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam išla u Beta Plus, Novi Zagreb i nemam pravo na naknadu troškova. Al doktorica i sestre su stvarno jako ljubazne (čak sam jednu od sestara držala za ruku prilikom aspiracije js) i toplo preporučam. A za plačanje se možete sve dogovoriti, čak nisu ni toliko skupi.
    za dr. Dmitrović i njezin tim!!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

cure ima li tko kakva iskustva s poliklinikom Škvorc u Samoboru? oni su navodno među prvima dobili licencu za mpo

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj applepie prvotno napisa Vidi poruku
    cure ima li tko kakva iskustva s poliklinikom Škvorc u Samoboru? oni su navodno među prvima dobili licencu za mpo
    Osobno nemam, ali prijateljica je bila tamo prije 2-3 god. i nije baš bila oduševljena, nisam baš shvatila zašto..
    A i čini mi se da ovdje baš i nema cura koje su išle tamo.. Neka me netko slobodno ispravi ako griješim..

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ak mene pitas, bjezi sto dalje. oni imaju super biloge ali problem je sto doktor ne pogodi terapiju.meni je doktor super, ali fakat za mpo nije. ak ti trebaju detalji pitaj me na pp.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

prvi postupak smo radili kod njih 01/2009, neiskusni mi, neiskusan dr - završilo bez transfera

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, ako je sutra ko za druženje- pogledajte ovdje: http://forum.roda.hr/threads/72148-n...ati-na-Bundeku

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

M@tt , Bubi Kiarad hvala vam puno.. U srijedu idem ali imam avion u 14h idem na poslovni put pa cu prije toga skočiti m pregled , držite mi palceve da sve bude dobro i da dr.L kaze da mogu u postupak!

A ja dotad molim za vas cekalice bete i našu trudnicu Kiarad..

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tikica, a odkud si ti ako slobodno pitam? Mozes mi i na PM odgovoriti ako hoces...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tikica, a odkud si ti ako slobodno pitam? Mozes mi i na PM odgovoriti ako hoces...
    Iz Osijeka..

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

M@tt , Bubi Kiarad hvala vam puno.. U srijedu idem ali imam avion u 14h idem na poslovni put pa cu prije toga skočiti m pregled , držite mi palceve da sve bude dobro i da dr.L kaze da mogu u postupak!

A ja dotad molim za vas cekalice bete i našu trudnicu Kiarad..
    thanx, drzimo fige i palceve i sve kaj treba.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

1977,
    žao mi je
    vibram od srca da sljedeći postupak bude uspješan. sretno!
    koliko je vremena prošlo između davanja injekcije bhcg i vađenja bete?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    1977,
    žao mi je
    vibram od srca da sljedeći postupak bude uspješan. sretno!
    koliko je vremena prošlo između davanja injekcije bhcg i vađenja bete?
    12.03. sam dobila injekcije ( barem koje pišu na računu) Progesteron 250, Choragon 1500IJ, Dexametason 4mg i Spasmex 1 amp., a beta vađenje 14.03. je 140,30

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    12.03. sam dobila injekcije ( barem koje pišu na računu) Progesteron 250, Choragon 1500IJ, Dexametason 4mg i Spasmex 1 amp., a beta vađenje 14.03. je 140,30
    koji te biser salje dva dana nakon stoperice na vadjenje bete?

evo grafikona koji pokazuje koliko HCG-a zena obicno ima u tijelu nakon odredjenog vremena. mada to ovisi i o konstituciji/kilazi koliko citam.
    ja sam u zadnjem postupku imala nekoliko bostera, zadnji brevactid 1500IE spricano koliko se sjecam na 8-9dpo. pisala test pet dana nakon brevactida i vidjela se lagana sjena. da bi crta dan kasnije bila jos tanja..eto, uglavnom je i to pisanje bilo prerano..

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tikice morrat će pasti jedna kavica kad budem dolazila u Slavoniju

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

1977, žao mi je jako, Inesz te to pitala jer treba barem 5 dana da se Choragon (booster, HCG) izluči iz organizma, niko drugi ne vadi betu 2 dana nakon Choragon, nemoj nam zamjeriti na upozorenjima, al zaista svi svakom želimo samo najbolje!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    1977, žao mi je jako, Inesz te to pitala jer treba barem 5 dana da se Choragon (booster, HCG) izluči iz organizma, niko drugi ne vadi betu 2 dana nakon Choragon, nemoj nam zamjeriti na upozorenjima, al zaista svi svakom želimo samo najbolje!
    najsmješnije u cijeloj priči je to da me poslao da sljedeći dan izvadim betu obavezno, ali ja sam REKLA DA NEĆU i otišla nakon 2 dana a njemu sam rekla da ću za 4 dana u ovaj petak.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

1977,
    ti sigurno znaš a je choragon humani kroionski gonadotopin (hcg).
    ova beta od 140 bi mogla biti razultat injekcije choragona,(ne mora biti od choragona ipak), teško je reći jer je farmakokinetika svih gonadotropina pa tako i hcg vrlo složena, malo je dostupnih istraživanja, individualno ovisi o tjelesnoj građi žene, načinu primjene...
    zato je dobro je napaviti veći razmak između injekcije hcg-a i vađenja krvi za analizu bhcg-a kako bi se izbjegli lažno pozitivni nalazi.
    MPO dr koji ti je radio postupak IVF-a trebao te je na to upozoriti. držim nepoštenim dovoditi pacijetice u zabludu i uskraćivati im sve potrebne informacije.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    1977,
    ti sigurno znaš a je choragon humani kroionski gonadotopin (hcg).
    ova beta od 140 bi mogla biti razultat injekcije choragona,(ne mora biti od choragona ipak), teško je reći jer je farmakokinetika svih gonadotropina pa tako i hcg vrlo složena, malo je dostupnih istraživanja, individualno ovisi o tjelesnoj građi žene, načinu primjene...
    zato je dobro je napaviti veći razmak između injekcije hcg-a i vađenja krvi za analizu bhcg-a kako bi se izbjegli lažno pozitivni nalazi.
    MPO dr koji ti je radio postupak IVF-a trebao te je na to upozoriti. držim nepoštenim dovoditi pacijetice u zabludu i uskraćivati im sve potrebne informacije.
    Dao je prof P. meni hrpu inekcija, 01.03. na transferu, 03.03., 07.03. i posljednje 12.03.
    14.03. kada mi je nalaz bio 140,30 izvadila sam samovoljno i TSH koji je skočio na 10,77. Jučer me nazvao na mob i tvrdi da mi je TSH uništio pravu trudnoću i da zna da je bila prava jer je TSH toliki. A TSH raste on estrofema koje sam pila 2x2mg mjesec dana.
    2,61 mi je bio TSH u 12/2012.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Dao je prof P. meni hrpu inekcija, 01.03. na transferu, 03.03., 07.03. i posljednje 12.03.
    14.03. kada mi je nalaz bio 140,30 izvadila sam samovoljno i TSH koji je skočio na 10,77. Jučer me nazvao na mob i tvrdi da mi je TSH uništio pravu trudnoću i da zna da je bila prava jer je TSH toliki. A TSH raste on estrofema koje sam pila 2x2mg mjesec dana.
    2,61 mi je bio TSH u 12/2012.
    gle, ovo mi je zanimljiva teorija, jer se ja godinama lječim od hipotieroze i uzimam euthyrox. e sad, nalaz je uvijek uredan, TSH bude oko 2-3, stvarno redovno kontroliram već 5 godina. jedine velike oscilacije su bile u dva navrata kada mi je u cca dva tjedna tsh skočio na 15 i više. u oba slučaja sam bila trudna, prvi put sam imala spontani u 9-tom tjednu, drugi put je bila biokemijska i tsh je od 2 skočio na 15 od transfera do bete, dakle u jako kratkom roku.

meni je endokrinolog rekao da moje tijelo prepoznaje trudnoću kao opasnost i da zato isti čas štitnjača reagira na ovaj način. ja sada vrlo dobro znam prepoznati usporeni rad štitnjače /a ne kao u prvoj trudnoći/ kada su me uvjeravali da je normalno da trudnica spava 20 sati dnevno i da joj se nakon toga spava.

sada sam trudna 18 tjedana. začela sam ivf-om kada je tsh bio viši od 3 iako neki ginekolozi ne primaju sa takvim nalazom u postupak /navodno/. moj mpo-vac se na to nije obazirao. negdje prije cca mjesec dana sam opet dobila nagli napad spavanja i strašnog umora, odmah izvadila krv i naravno da je tsh bio već 7. digli mi dozu za 25 mikrograma i sad sam kao avion. svaki mjesec moram vaditi hormone štitnjače i ići na pregled u bolnicu. baš ovaj tjedan idem, pa mogu javiti kakvi su nalazi, ali sam uvjerena da su dobri, jer ne osjećam nikakve tegobe.

zašto si uzimala estrofem? čitam nuspojave i nigdje ne piše da ubrzava rad štitnjače? jel' imaš inače neku dijagnozu štitnjače? uzimaš li lijekove za štitnjaču?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    gle, ovo mi je zanimljiva teorija, jer se ja godinama lječim od hipotieroze i uzimam euthyrox. e sad, nalaz je uvijek uredan, TSH bude oko 2-3, stvarno redovno kontroliram već 5 godina. jedine velike oscilacije su bile u dva navrata kada mi je u cca dva tjedna tsh skočio na 15 i više. u oba slučaja sam bila trudna, prvi put sam imala spontani u 9-tom tjednu, drugi put je bila biokemijska i tsh je od 2 skočio na 15 od transfera do bete, dakle u jako kratkom roku.

meni je endokrinolog rekao da moje tijelo prepoznaje trudnoću kao opasnost i da zato isti čas štitnjača reagira na ovaj način. ja sada vrlo dobro znam prepoznati usporeni rad štitnjače /a ne kao u prvoj trudnoći/ kada su me uvjeravali da je normalno da trudnica spava 20 sati dnevno i da joj se nakon toga spava.

sada sam trudna 18 tjedana. začela sam ivf-om kada je tsh bio viši od 3 iako neki ginekolozi ne primaju sa takvim nalazom u postupak /navodno/. moj mpo-vac se na to nije obazirao. negdje prije cca mjesec dana sam opet dobila nagli napad spavanja i strašnog umora, odmah izvadila krv i naravno da je tsh bio već 7. digli mi dozu za 25 mikrograma i sad sam kao avion. svaki mjesec moram vaditi hormone štitnjače i ići na pregled u bolnicu. baš ovaj tjedan idem, pa mogu javiti kakvi su nalazi, ali sam uvjerena da su dobri, jer ne osjećam nikakve tegobe.

zašto si uzimala estrofem? čitam nuspojave i nigdje ne piše da ubrzava rad štitnjače? jel' imaš inače neku dijagnozu štitnjače? uzimaš li lijekove za štitnjaču?
    Estrofem zbog ET od zamrznutih jajnih stanica jer za to treba "navodno deblja stijenka", nemam s tim hormonom nikakvih problema inače, imam hashimoto, dakle uzimam 50 mg eutyroxa 2 godine i TSH se vrti oko 4, sa 75 mg je na 2,6 TSH, hormoni štitnjače su oduvijek OK ali me antitijela ganjaju. Sestra ima istu dijagnozu i troje djece zanijela prirodno. I ja sam jednom zanijela prirodno ali je bila vanmaternična. Na netu ima par postova koje dovode uzimanje kontracepcije i estrogena u direktan suodnos rasta TSH-a. Potpuno sam zdrava, idem na to jer nemam jajovode. TSH uvijek skoči trudnicama negdje do 3.mjeseca i onda se iznormalizira i to ne smeta ljudima koji nemaju problema s štitnjačom inače, problem je što bi meni skočio na 30 sljedećih 15 dana a to rezultira spontanim, što znači da kada mi zatrudnimo trebamo povećavati dozu( po 25 mg ) konstantno i kontrolirati TSHda bi se trudnoća održala, i to bi MPO stručnjak trebao znati pa me slati na vađenje TSH svakih 7 dana u postupku, a i prije ako mi daje estrofem, a ne da ja izgubim 2 ICSI postupka jer imam hashimoto a da me on zakine za krucijalne informacije koje kopam po netu i samoinicijativno vadim TSH uz betu. Ako idem najskupljem MPO specijalisti u Hrvatskoj, trebao bi mi u 2 postupka barem jednom reći da donesem nalaz TSH i znati činjenicu da raste odmah čim se krene primati trudnoća jer ju organizam odbacuje, ja mogu biti nepismena i retardirana osoba koja plaća svog privatnog liječnika i ne trebam to znati. Sada znam. Sama sam naučila na njegovim neprofesionalnim propustima, mogao je sve isto raditi još 5 postupka s istim ishodom. U prvi postupak me uzeo dok je TSH bio 4,5. Eto, ni to nisam znala da se ne radi baš. I tada je bila anembrionalna, valjda mi je TSH bio 20.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Estrofem zbog ET od zamrznutih jajnih stanica jer za to treba "navodno deblja stijenka", nemam s tim hormonom nikakvih problema inače, imam hashimoto, dakle uzimam 50 mg eutyroxa 2 godine i TSH se vrti oko 4, sa 75 mg je na 2,6 TSH, hormoni štitnjače su oduvijek OK ali me antitijela ganjaju. Sestra ima istu dijagnozu i troje djece zanijela prirodno. I ja sam jednom zanijela prirodno ali je bila vanmaternična. Na netu ima par postova koje dovode uzimanje kontracepcije i estrogena u direktan suodnos rasta TSH-a. Potpuno sam zdrava, idem na to jer nemam jajovode. TSH uvijek skoči trudnicama negdje do 3.mjeseca i onda se iznormalizira i to ne smeta ljudima koji nemaju problema s štitnjačom inače, problem je što bi meni skočio na 30 sljedećih 15 dana a to rezultira spontanim, što znači da kada mi zatrudnimo trebamo povećavati dozu( po 25 mg ) konstantno i kontrolirati TSHda bi se trudnoća održala, i to bi MPO stručnjak trebao znati pa me slati na vađenje TSH svakih 7 dana u postupku, a i prije ako mi daje estrofem, a ne da ja izgubim 2 ICSI postupka jer imam hashimoto a da me on zakine za krucijalne informacije koje kopam po netu i samoinicijativno vadim TSH uz betu. Ako idem najskupljem MPO specijalisti u Hrvatskoj, trebao bi mi u 2 postupka barem jednom reći da donesem nalaz TSH i znati činjenicu da raste odmah čim se krene primati trudnoća jer ju organizam odbacuje, ja mogu biti nepismena i retardirana osoba koja plaća svog privatnog liječnika i ne trebam to znati. Sada znam. Sama sam naučila na njegovim neprofesionalnim propustima, mogao je sve isto raditi još 5 postupka s istim ishodom. U prvi postupak me uzeo dok je TSH bio 4,5. Eto, ni to nisam znala da se ne radi baš. I tada je bila anembrionalna, valjda mi je TSH bio 20.

jako mi je žao radi tvog iskustva. ali i iz moga možeš vidjeti da puno stvari nažalost moramo sami otkrivati. jedina ogromna razlika između mog i tvog iskustva je što si ti sve to skupa strašno puno platila i normalno je da čovjek očekuje ipak malo drugačiji tretman nego da je u socijalnoj bolnici.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

CURE POMAŽITE!
    Danas mi je 12 dpt i iznad trbuha tj ispod cica sam se dosta napuhala ali normalno dišem i idem na wc malo češće i mislim da zato nije hs...da li je imala koja tak neš?zabrinuta sam

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku
    CURE POMAŽITE!
    Danas mi je 12 dpt i iznad trbuha tj ispod cica sam se dosta napuhala ali normalno dišem i idem na wc malo češće i mislim da zato nije hs...da li je imala koja tak neš?zabrinuta sam
    Nebi trebala biti ali pokušaj što više mirovati i piti dosta tekućine(meni je pomogao iso sport).U zadnjem postupku sam imala hs,užasno sam bila napuhana,otežano mokrila i jako bolno.Ako ti se pogorša obvezno se javi dr. Sretno i želim ti veliku betu za dva dana!

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma zvala sam Lučija i kaže on meni super a meni baš ne izgleda super...a zašto se to dodgadja?hvala

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma zvala sam Lučija i kaže on meni super a meni baš ne izgleda super...a zašto se to dodgadja?hvala
    ak je hiper onda su bolovi nepodnosljivi. pij puno tekucine, i meni je pomogao iso sport i probaj mirovat jer jajnici su uvecani od stimulacije i hiper samo to sve vise pogorsa. sretno!!!!! u principu svi mi koji smo ostali trudni bili smo napuhani.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma ništa me ne boli,malo kao da sam teže disala ali danas je ok...jedino što sam se jako uplašila a jesam napuhana sam,samo prdim,bradavice me bole nenormalno a nadam se da je zadnji...nemrem ovo me ubija

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

[QUOTE=Hoću bebu;2098133]Ma ništa me ne boli,malo kao da sam teže disala ali danas je ok...jedino što sam se jako uplašila a jesam napuhana sam,samo prdim,bradavice me bole nenormalno a nadam se da je zadnji...nemrem ovo me ubija[/QUOTE

ja mislim da su to simptomi pozitivne bete!

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da tako je i baš tako će biti

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=aslan;2098563]
    Ma ništa me ne boli,malo kao da sam teže disala ali danas je ok...jedino što sam se jako uplašila a jesam napuhana sam,samo prdim,bradavice me bole nenormalno a nadam se da je zadnji...nemrem ovo me ubija[/QUOTE

ja mislim da su to simptomi pozitivne bete!
    Uparavu si tako će i biti!

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo i mene nakon duze vremena, kako vidite u potpisu svasta nesto se desavalo, beta je rasla, pa je padala, oplakali smo sve i odlucili krenuti dalje i kako dr rece, ajd jos jedna beta 23. dnt i onda šok. Teta u labosu mi je dala nalaz sa osmjehom (nadala sam se da je manja od 100, da izbjegnem kiretažu), a ono 3584.1
    Kaze dr hitno na UZV da nije vanmaternicna. mm i ja smo prezivjeli najduzih sat vremena u zivotu dok smo cekali dr, a ono u kavumu, vidi se uredna gestacijska vreća sa žumanjčanom vrećicom. Čudo... Još smo u šoku i ne možemo vjerovati... ali eto čuda se zaista događaju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •