na sve ovo danas, bi ja samo rekla da je L. jedan medu jeftinijima i sv eplacma iz svog dzepa tak da mi je draze dati 300 kn bez racuna nego 700 kn kod dr.M za obican pregled i prodavanje magle. I kad sam bila kod dr.S, onda sam isto bila u postupku pa mi je naplatio 100 kn po pregledu, kao ajde vi ste u postupku, tak da ak netko ima kakv problem nek si ga odmah rijesi. ko zna zasto je on to naplacivao. i to samo njoj i nikom drugom, to je stvarno malo cudno.
slazem se da njegovoj ordinaciji puno toga fali, samo probajte vi uzeti dvoje ljudi iz bolnice i krenuti od nicega a da vas pritom zakon ubija zbog korupcije dr.Sim.
Vise cjenim sto nas prepoznaje svaku u cekaoni i tocno zna sto kojoj treba i di je sa kojom stao nego da ima neku sestru koja glumi hladnokrvnu zenu kao da ona nikad nije rodila. Drugo, kad je dosao do maksimuma uzeo je drugu bilogicu, znaci radi covjek na tome da pruza bolju uslugu, a svatko tko je u postupku mu je draza biologica i bitnija nego neka sestra koja popisuje i zapisuje. S druge strane njegovu sestru, musku sestru Jozu ne bi mjenjala za nis na svijetu, covjek imamo 4 ili 5 djece, ne sjecam se i toliko je nice svaki puta i vise prica sa nama, pa se L. ljuti jer mu hitno nekaj treba i zeza se da nam bude lakse. Mozda je u pragu drugacije ali prosla sam ovdje 3 doktora i imam neko iskustvo. takoder bila sam i kod dr.R. na histeroskopiji, ja pak manju ordinaciju nisam u zivotu vidla i ruzniju zgradu. A njegova sestra sjedi na nekom stolu iz 1900., tak da sve je to jedan veliki bauk. Ja volim L. jer mi je omogucio da ostanem trudna a ostalo mi je totalno nevazno. i svima nama biti ce onako kako Bog bude htio, a ne jel bude sestra i 10 stolica viska ili ne. Cak kaj se tih stolica tice, mislim da ih namjerno nece staviti vise jer brate mili znaju doci citave familije na postupak i zauzmu 5 stolica a i muski bi mogli malo dici svoje guzice i prosetat, lijepo je vrijeme vani. Matt, sorry.