Vidjet ćemo što će na kraju biti... Ja sam ostala trudna lani u 5. mjesecu prirodnim putem ali sam imala spontani sa 6 tjedana. Moj ginić nije znao radi čega je došlo do spontanog. Papa mi je bio ok. Citološki na bakterije isto. Prije toga se nismo čuvali sigurno dvije godine i ništa, pa ništa. Svi su mi naravno ponavljali da se moram opustiti da ne mislim previše o trudnoći i davali slične savijete koje ste i same čule nebrojeni broj puta... Nakon toga spontanog opet ništa i ništa... Onda smo se suprug i ja dogovorili da on ode na spermiogram... Utvrđena mu je teratozoospermija. Potom njegova dr nije znala što dalje pa smo otišli s tim nalazom k mom giniću a on nas uputio na Vinogradsku. Kao možda mu prepišu neke vitamine, ali kad smo došli dr. Kuna je rekao s obzirom na moje godine (35) da je najbolje da ne čekamo dalje već da će nas staviti u postupak. Tako da je valjda na temelju mojih godina i njegovog spermiograma odredio da je najbolje rješenje IUI. Dobili smo papirić s pretragama koje trebamo obaviti i eto sad polako skupljemo sve to što nam je napisao. Nadamo se najboljem. Inače svi oko mene su trudni a to tako frustrira. Mislim sretna sam radi njih ali ... znate taj ali... i onaj zašto... stalno mi vise nad glavom. S druge strane vidim ovdja koliko ljudi ima problema oko zatrudnjivanja... strašno. Ja plus toga radim u školi s malom djecom... i vodim kako neki ne vode brigu o njima... a mi se tu mučimo pa nikako... ali nadajmo se najboljem...
Pozdrav ekipa!!!