-
b.a.b.y., ne reagiramo sve jednako na bol. Mene punkcije nisu tako jako boljele da je bilo neizdrživo, sjećam se druge punkcije (bio je čisti prirodnjak), ta me je jače bolila jer smo do te jedne stanice došli tek u četvrtom pikanju jajnika. I menga nakon stimuliranog je bila za poludit prvi dan od bolova. Ali nekako čovjek sve to zaboravi i fokusira se na daljnje postupke i planove.
Vidim da smo u sličnoj situaciji, i MM ima jako lošu morfologiju, uz mali broj i slabu pokretljivost, i hba test je pokazao da ih samo 8% ima sposobnost vezivanja za js. Kod mene je sve ok, ali je neobjašnjivo zašto ne reagiram baš najbolje na stimulaciju (s klomifenom 1js, u stimuliranom 3js, a doktor očekivao 20!), a svi znamo koliko nam je js potrebno za kakav-takav uspjeh uz ovakav spermiogram.
Ali ne posustajemo...mi se čak i nadamo da će se jednog dana dogodit čudo i da će nam se možda dogodit i prirodna trudnoća.
Zato vjerujem u ovu ekipu u Vg, veliko mi olakšanje predstavlja napredak tehnologije i nove vrste postupaka koji se rade gore i te mi stvari ulijevaju nadu da će sve ovo imati happy end.
Zato, zaboravi na bol, usmjeri svoje misli u pozitivno i drž se! Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma