Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bok svima ja isto nova....na čekanju lijekova,koji su naručeni prošle godine u 9 mj rečeno mi je da će doći sada u 9 mj....a tebali u 5-6mj....svaki put drugo se kaže....prvi IVF 1js-0,drugi pokušaj-izovulirala,treći pokušaj 2js,jedna se oplodila i vračena-beta-0....sve prirodno...imala ciste neke i dr.p nije me dao u postupak 2 ciklusa....zanima me da li uopće postoji IVF trudnica sa KBO-a,da joj je u KBO-u uspjelo??? hvala
    na pretrage nikakve nisam išla samo one prije postupka što se mora....sad mi je napisao da prije lijekova moram ići na neki PC,CC-M,PCm i KOH....tako nešto....i nemam pojma šta je to

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    bok svima ja isto nova....na čekanju lijekova,koji su naručeni prošle godine u 9 mj rečeno mi je da će doći sada u 9 mj....a tebali u 5-6mj....svaki put drugo se kaže....prvi IVF 1js-0,drugi pokušaj-izovulirala,treći pokušaj 2js,jedna se oplodila i vračena-beta-0....sve prirodno...imala ciste neke i dr.p nije me dao u postupak 2 ciklusa....zanima me da li uopće postoji IVF trudnica sa KBO-a,da joj je u KBO-u uspjelo??? hvala
    na pretrage nikakve nisam išla samo one prije postupka što se mora....sad mi je napisao da prije lijekova moram ići na neki PC,CC-M,PCm i KOH....tako nešto....i nemam pojma šta je to
    kakve su ti to pretrage?????
    znam da postoji IVF trudnica u KBO zapravo vidjela nisam ali tako se priča po hodnicima nemam pojma
    mene zanima koje se pretrage rade i dali se uopće rade nakon neuspjelog IVF?mislim oplodi se pa se vrati ali neprimi zašto???čemu ti postupci ako nešto nije s medicinske strane ok u organizmu valjda se to prvo treba istražiti pa onda postupci ja ništa ne kužim ali znam da mi kompletno sve ide na živce.....
    zovem dr.Lučingera čisto da mi pogleda nalaze i kaže svoje mišljenje i prijedloge nemam šta izgubiti.... a onda u Petrovu na uputnicu ......
    jedino što želim da mi netko nešto kaže bilo što....pomirit ću se i s činjenicom da neću imati djece ali ovo više nemogu podnosti tu neizvjesnost

uhvatila me neka depresija ajde cure više neka dobra vijest

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    ...zanima me da li uopće postoji IVF trudnica sa KBO-a,da joj je u KBO-u uspjelo??? hvala
    Postoji. Ja sam teta jednom IVF dječaku iz KBO.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •