Dobro jutro, kišno tmurno, a u skladu s tim ide i moje raspoloženje, za ne povjerovati optimizam me skoro napustio ...dobro ima ga još u tragovima osobito kad pogledam sličicu
, ali me od sinoć prati strah što ako i ovaj put ne uspije i to s blasticama. U najgorem slučaju polomit ću i krila, i ruke i noge, bojim se da će poslije toga biti teško ustati.
Crvenkapice takav sam i ja imala protokol prošli put, nadam se da će tebi donijeti sreću. Draga, ništa ti ne brini doc. na osnovu UZV-a procijeni koji je protokol najbolji za tebe recimo ja sam inzistirala na dugom protokolu, vođena neobjašnjivom logikom više injekcija više folikula, više balstica, ali nije tako, kad shvatiš da doc. najbolje zna što je za tebe onda ti je i femara +menopur idealan protokol.
Aleksandraj, nisam znala da si u postupku ili imaš dva folikula bez stimulacije, ja sam na kontrolnom UZV-u pred kontracepciju 1 dc imala dva folikula od 7 i 9 mm.
Pinky, koliko sam shvatila i ti startaš s femarom, gle ja uvijek počinjem 2. dc, a koliko vidim ti ćeš početi 3dc., možda bi se više folikula stvorilo kad bi počela s 2. dc., samo na glas razmišljam.
Drage moje, Aleksandraj, Žanet, Goa, Piky, Denny, Adikice, Blekonja, hvala vam što mi dajte krila samo se nadam de se neće stopiti na ovoj kiši...
Ma moram se oglasiti.. Matto,, sigurno je puno lakše biti optimističan kad se u sve ovo ulazi prvi put, a i to ne mora biti slučaj, svi smo mi različitog mentalnog sklopa i na različite načine se branimo od životnih napada, optimizam nije presudan za uspjeh, mada je s njime lakše. Čitala sam priče cura koje su bile uvjerene da će im uspiti iz prve i tako su pošteno tresnule u stvarnost, ni ja nisam blistala od sriće, više sam pokušavala ostati realna, statistički i sve to skupa, pa evo..
Uostalom, po današnjim vremenskim (ne)prilikama teško je ostati nasmijan, ali ja sam sigurna da te ni vjera ni nada nisu napustile, blastice, ma samo zamisli, najbolji mogući scenarij u mpo priči!!
Ne boj se lomova,vrijeme će brzo proći, a i mi smo uz tebe..!