Page 38 of 55 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 1,851 to 1,900 of 2721

Thread: Potpomognuta u SPLITU

Denny's Avatar

Lua, želim ti najsretniji rođendan!
    matto sreća za olovku i papir! Sorry, znam da tebi nije bilo smješno, ali eto... MM uvijek ponavlja da "papir sve trpi" i piše sve živo i neživo. Neću mu se više smijati! A tebi želim puuuno sreće dalje! Onaj dan kad si mi stavila ruku na stomak, neka od beba se pomakla. Možda ti i one žele poslati sretne vibrice i poželjeti da ovaj put bude dobitni.
    Dakle, sad vibramo u troje!

maja_st's Avatar

Mojca, bravo za !!!!! baš si me razveselila, iako ja nisam ni imala neke sumnje.......čestitke još jednom...

Mojca's Avatar

Hvala ti Majice! Kako si ti? Odlučuješ li polako u sebi da krećeš ponovno u akciju?

AuroraBlu's Avatar

Quote Originally Posted by Mojca View Post
    Hvala ti Majice! Kako si ti? Odlučuješ li polako u sebi da krećeš ponovno u akciju?
    Ma ne treba Majica ništa puno razmišljat, ionako smo mi odlučile da ide opet u akciju!

Mojca's Avatar

Quote Originally Posted by AuroraBlu View Post
    Ma ne treba Majica ništa puno razmišljat, ionako smo mi odlučile da ide opet u akciju!

Nema u tebe labavo, ha?

sildad's Avatar

Mojca, pa zar već UZV i još se i srce čuje? Kako vrijeme brzo leti kad je u pitanju netko drugi, a kad čekaš svoj UZV - nikako da dođe.
    After eight - žao mi je
    Matto - Sretno!!!!

AuroraBlu's Avatar

Sildad, jesi li u niskom startu?

Mojca's Avatar

Da, da, Sildad, jučer 4 tjedna od transfera, sutra 5 tjedana od punkcije.
    Zadnji tjedan mi je užasno sporo prošao, ali sad kad sam jučer vidjela srce da kucka mi je lakše i opuštenija sam. Čak sam se usudila ići kupiti papir za slikanje i neke knjige, a do sad sam izlazila samo do laba, do doktora raznih i do apoteke.
    Ti uskoro krećeš, AB spominje niski start?

Usput, cure, poslala sam mail u ured i obavijestila ekipu da sam doma na čuvanju trudnoće. Odmah me zvala kolegica, rekla sam joj da sam bila na MPO, pitala je gdje, kad je čula Split, samo je odgovorila: Ma da, oni su ionako najbolji!

tikica's Avatar

Ej sildad draga kad krećeš?
    Svim curama puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ja sam se poćela bockat ovo mi je 4. dan i već osjećam jajnike jeste li vi imale takva iskustva?

matto's Avatar

Denny , naravno da je smiješno, zadrži takvo rasploženje, znam da sve troje vibrate za mene, cure hvala vam što mislite na mene
    Sildad
    Lua, sretno
    moja punkcija je obavljena uspješno i sada sam i ne dramim, iako su jutros na brodu bile samo žene (punkciju je radila doc. A), nigdje ni Romca-čudotvorca, a što je najgore ni kapetana broda doc. Klika,
    nadam se da to ne donosi nesreću i da će ova plovidba biti uspješna
    After eight, žao mi je tek sad sam pročitala,

Pinky's Avatar

after eight, baš mi je žao, ali idemo u nove pobjede!
    matto, pa već punkcija?? koliko ih je bilo? di su muški nestali? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ženski tulum u labu!!
    kakva je dr.a na punkciji?

tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobru reakciju

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicama bete i postupka

prima, kad ti krećeš? hoćeš li ti u poljaka ili opet na kbc?

Denny's Avatar

matto, i meni je dr. A. radila punkciju, pa evo, same pohvale za nju. Bez brige, na ovom brodu i muški i ženske dionose sreću!

prima's Avatar

Quote Originally Posted by Pinky View Post
    prima, kad ti krećeš? hoćeš li ti u poljaka ili opet na kbc?
    nu di me ubaci na kraj posta, misliš ti da bi ja to vidila da A opet ne gleda jubičastu bubamalu

početkom 04. u P., naravno ako rješim ureaplasmu do tada

Pinky's Avatar

prima imaš pp
    i cmok a.!!!

rozalija's Avatar

Prima i od mene i od Jelene veliki cmokić za tebe i malog dečka i ~~~~~~~~~~~~ da se što prije riješiš beštije. Jedva čekam da malo otopli da dođemo nas troje do Splita da se malo vidimo i proćakulamo.

A posebne vibrice šaljem za moju matto da ovaj postupak bude dobitni, mi smo već u vrećicu spremili trudničku garderobu koja čeka našu matto. Sretno draga moja. Mora ovaj put biti dobitni a onda ćemo zajedno sa našom dječicom uživati na suncu ispred Buone Viste.

cmokić za pinky i denny i njihov četverac.

žanet's Avatar

Rozalija,Jelena ti je prekrasna,kako je već velika cura.Neka naše dječice!!!
    Matto,eto malo vibrica od mene i mog junaka u bušici;neka malo vibrice i od muškog spola!Sretno!
    After eight,preboli što prije možeš i idemo sve ispočetka.Imaš ti i lipu zalihicu,sretno!
    Tikici za kvalitetne js!
    Pozdrav trudnicama Denny,Pinky,Gargamelice........

cure pomoć:kako je moj amh totalno nizak 1,4 drP mi je jučer prepisao yasmin pilule.kada ih popijem ići ćemo sa femarom,samo više ni sama neznam koji dan nakon pilula tribam popit femaru????uglavnom neželim koristit yasmin,već bilo koje druge.mogu li sama tražit u apoteci neku zamjenu za yasmin.znam da je to sve isto,ali znadete li vi koje pilule su još ok

rozalija's Avatar

Draga moja ja sam za Mb koristila LOGEST i dobar je, nisam imala nikavih poteškoća s njim a znam i neke cure sa CITA kojima je Poljak prepisao yasmin i koje su umjesto njega koristile logest pa možda bi bilo dobro da njega izabereš.Nema nikavih nus pojava, dobro se podnosi.

SRETNO!!!!!!!

rozalija's Avatar

I da nemoj koristiti yasmin,plizzzzzzzz, pokazo se u nekim situacijama jako loš.

rozalija ma nije mi bilo svejedno kada mi ih je drP jučer prepisao.i odmah sam mu rekla da mi ne pada na pamet da ih pijem nego da ću uzet bilo koje druge.pošto ih već danas tribam počet pit zanima me ide li logest na recept ili ih mogu sama kupit.

Denny's Avatar

Evo, ja sam pila Yasmin i nije bilo nikakvih ni problema ni nuspojava. Dapače, nestale su mi neke cistice i sve je bilo super za početak postupka. Yasmin su opasne kod pacijentica koje imaju problema sa trombofilijom jer malo zgušnjavaju krv (čini mi se!) ali ne znači da ni druge anti-bebi nisu isto toliko opasne. Čini mi se da je sva ta strka oko Yasmina malo prenapuhana. Ako ćemo tako, opasna je i Femara, a da ne spominjemo gonale i menopure.

Denny's Avatar

Evo tu smo pisali o yasmin tabletama: http://forum.roda.hr/threads/57677-Y...ghlight=yasmin
    Last edited by Denny; 26.02.2011 at 13:44.

Lua's Avatar

Quote Originally Posted by Denny View Post
    Evo, ja sam pila Yasmin i nije bilo nikakvih ni problema ni nuspojava. Dapače, nestale su mi neke cistice i sve je bilo super za početak postupka. Yasmin su opasne kod pacijentica koje imaju problema sa trombofilijom jer malo zgušnjavaju krv (čini mi se!) ali ne znači da ni druge anti-bebi nisu isto toliko opasne. Čini mi se da je sva ta strka oko Yasmina malo prenapuhana. Ako ćemo tako, opasna je i Femara, a da ne spominjemo gonale i menopure.
    Slažem se i ja Denny s tobom sve što si rekla. Ja sam sad isto bila na Yasminu (kao i prije i to 2-3 god) i sve je bilo u redu. Treba samo prije napraviti krvne pretrage,ali to vrijedi za sve kontracepcijske pilule. Danas,stvarno ima jako puno na pilula na hrv. tržištu pa sam sigurna da si svatko može naći prave za sebe.

Pozdrav svima i sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~

rozalija's Avatar

Quote Originally Posted by vedre View Post
    rozalija ma nije mi bilo svejedno kada mi ih je drP jučer prepisao.i odmah sam mu rekla da mi ne pada na pamet da ih pijem nego da ću uzet bilo koje druge.pošto ih već danas tribam počet pit zanima me ide li logest na recept ili ih mogu sama kupit.
    Ja sam logest kupovala bez recepta ali ja živim u BiH, a možda idu i u Hrvatskoj bez recepta. A po pitanju yasmina, zašto riskirati, pa bilo je toliko članaka o yasminu a i loših iskustava neki naših dragih forumašica baš zbog tog yasmina. A da svaka kontracepcija nosi određeni rizika a u praksi se ipak pokazalo da yasmin je od njih ipak najgori.

Mojca's Avatar

Tikica, ja sam osjećala jajnike u stimulaciji, ne znam da li već 4. dan, ali jesam, kad bi sjela ili napravila neki pokret... punkcija mi je bila 10 dan, dakle stimulacija od 2. do 8. Dva dana prije punkcije sam uletila u Dote i poharačila dućan, na kraju to nisam mogla nosit jer sam osjećala da će mi jajnicu prsnut kad dignem te puste kese. I zadnjih par dana nisam mogla spavat na boku jer me "žuljao" desni jajnik. Pred 2 dana sam bila na uzv i jajnici su još uvijek povećani. Nitko se od lječnika nije puno opterećivao tome, ne brini se. Želim ti lijepu reakciju!

Matto, za sretnu plovidbu! ~~~~~~~~~~~

Vedre, i ja sam imala fobiju od Yasminea, pa sam zamolila ginekologicu u ZG da mi napiše recept za Stedirl m, kojeg daju u MB i kojeg sam pred puno godina redovito uzimala. Inače, slažem se s Denny oko Yasminea, ali sam ja znala da mi srce neće biti na mjestu ako ga budem uzimala, pa sam zato donijela ovakvu odluku.

Cure, svima puno vibrica za sve snove.

cure puno vam fala.ja sam ipak kupila logest.znam da je sve to u biti opasno od femare pa na dalje,ali o yasmin sam toliko toga čula da jednostavno ne bi bila mirna dok ih pijem.

goa's Avatar

Bože, koliko novih cura na ovoj temi, svima ću vam zaželiti ono što je meni Cito omogućio , a posebno našoj Matto, draga, šta reći, čekam onu nedavno spominjanu proljetnu kavicu na koju ćeš nam doći blago zaokružena , odriješi mašnu, raširi krila, znam da si ih opekla nekoliko puta , ali one day you`ll fly away, jednostavno, mora biti tako,bit ćeš majka,vjerujem u to beskrajno.

Pinky, trudničice , pa kako je, tvoja trudnoća mi uvijek izmami osmijeh na lice!
    Denny,26.tjedan , vauuu,čini mi se da si jučer objavila sretnu vijest!
    Često mislim na svih vas, moje suborke, možda vas jednom i upoznam, pazite na sebe i uživajte u svojim očekivanim plusevima, ostvarenim trudnoćama i curkama ( Rozi i Blekonja !!)

AuroraBlu's Avatar

Goa, hvala na dobrim željama

Danas sve vibre za Watson i njenu trocifrenu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mojca's Avatar

Danas sve vibre za Watson i njenu trocifrenu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/QUOTE]

XXX ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TwistedQ's Avatar

Watson, ~~~~~~~~~~~~~

Watson, čekamo~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!

sildad's Avatar

Evo me. Imam neke radove po kući pa baš i ne mogu do kompa osim preko posla. Valjda bi trebala u postupak krenuti za 15-ak dana ako sve bude u redu.

Watson's Avatar

Drage moje curice,beta je 665!!!!! Moram napomenuti da sam vadila betu 10 dpt koja je iznosila 122!

AuroraBlu's Avatar

Watson,

aleksandraj's Avatar

watson

Pinky's Avatar

Quote Originally Posted by Watson View Post
    Drage moje curice,beta je 665!!!!! Moram napomenuti da sam vadila betu 10 dpt koja je iznosila 122!
    ma čestitam trudnice naša!!!!!

koji ti je ovo bio postupak po redu?

goa evo guramo, leđa rasturaju, ali sve spada u rok službe - u 18.tt smo
    u petak nam je uzv, jedva ih čekam vidit
    Last edited by Pinky; 28.02.2011 at 17:12.

Watson, još jednom i ovdje čestitke!!!!
    Želim ti dosadno urednu trudnoću!!!!

Watson's Avatar

Quote Originally Posted by Pinky View Post
    ma čestitam trudnice naša!!!!!

koji ti je ovo bio postupak po redu?

goa evo guramo, leđa rasturaju, ali sve spada u rok službe - u 18.tt smo
    u petak nam je uzv, jedva ih čekam vidit
    6.postupak po redu...

Watson's Avatar

Hvala vam cure moje!!!!

Lua's Avatar

Watson čeeestitam

bravo Watson.čestitam

TwistedQ's Avatar

Watson, čestitam os srca!!!

IRENA456's Avatar

Watson,čestitam TI od srca !!!!!!!

prima's Avatar

Watson
    čestitam

super...čestitam! Tebe sam zapamtila,i pratila da vidim hoće li uspjeti.Kako sam nova na forumu ne mogu" pohvatati" sve forumašice-))
    Ovih dana nisam bila baš nešto dobre volje,samo sam vas čitala,nisam mogla pisati.Netko mi je odgovorio da terapiju koju mi dr propiše mogu dobiti kod njega,HVALA draga,jedna briga manje.
    Dobila sam femaru pet dana po tri,a danas menopur,tri dana po tri,u čet na kontrolu.Do sada sve ok kaže dr P.
    Danas u ordinaciji jedna od nas cura imala transfer,zaželjela sam joj sreću,i sada mislim na nju...Sretno!!!

inaa draga samo hrabro naprid.ako šta triba samo pitaj

medena8's Avatar

Watson, evo i ovdje, od čestitam !!!
    inaa, sretnoooo, želim ti puno lijepih js-a, a curi sa transfera barem trocifrenu betu!

Mojca's Avatar

E tako mi i treba kad cijeli dan ne gledam forum, pa propustim uzbudljive novosti!

Watson, čestitam! Samo školski dalje! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sildad, za skori početak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Drago mi je da krećeš u akciju!
    Inna, za uspješan postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~ I jaš malo vibri za curu s transfera. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cure drage, svima puno pozdrava i misli podrške, ma što god radile.

wow čestitam od srca!!!

maja_st's Avatar

Watson, čestitam.....ma ova tvoja vijest mi je izmamila suze....tako mi je drago.....koja beta beturina....hura za jednu malu splićanku ili spliću....

a sad lipo opušteno dalje......

Page 38 of 55 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast